• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

merhaba canım hoşgeldin. nasılsın? bebiş nasıl?

merhaba canım hoşgeldinn

bugün 3ders yaptık,erken geldim..sonunda gittim aşımı da oldum..hemşire kas ağrısı olabilir dedi,ağrı olmaması için ne yapıyorduk kıslar yaa..
bu arada siz aldıklarını sayıyorsunuz..ama bizim daha doğru düzgün hiçbişeyimiz yok..daha adımız bile yok:)

bugün 3ders yaptık,erken geldim..sonunda gittim aşımı da oldum..hemşire kas ağrısı olabilir dedi,ağrı olmaması için ne yapıyorduk kıslar yaa..
bu arada siz aldıklarını sayıyorsunuz..ama bizim daha doğru düzgün hiçbişeyimiz yok..daha adımız bile yok:)
bizim de adımız yok canım yavas yavas olur hepsi:)) aldıkca bi ton eksigin varmıs gbi geliyo zaten ben hala hiçbi şey almamısım gbi düşünüyorum:)))aşı için de iki saat sonra soguk uyguluyosun bana da deniz önermişti saolsunn..

aklımda alınacak o kadar çok şey varki..zaten benim eşimde neyi alacam desem ne gerek var deyip çıkıyor..biz herşeyimizi ocakta alacaz inşş.sağlıkla gelelimde o günlere..
isim konusunda da eşim inat etti çağan olsun diyor başka bişey demiyor yaa..nasıl szice?

aklımda alınacak o kadar çok şey varki..zaten benim eşimde neyi alacam desem ne gerek var deyip çıkıyor..biz herşeyimizi ocakta alacaz inşş.sağlıkla gelelimde o günlere..
isim konusunda da eşim inat etti çağan olsun diyor başka bişey demiyor yaa..nasıl szice?

canım güzel ama anlaşılması zor bir isim...ilerde cocukcagız cok sorun yasar 30 defa söyler dogru anlamaları için...yanlıs yazıp dururlar ismini..bunları da düşünmek lazım isim koyarken..

bende öyle diyorum canım eşime..zaten bu zamana kadar kime söylemişsek ikinci kez sordu ne diye..

kafaya takmış,hiçbi söylediğimi beğenmiyor..ama bende başka bi isimde ısrar edersem,kuraya kalacak en azından işimiz..adam nuh diyor peygaamber demiyor ama:))

kafaya takmış,hiçbi söylediğimi beğenmiyor..ama bende başka bi isimde ısrar edersem,kuraya kalacak en azından işimiz..adam nuh diyor peygaamber demiyor ama:))

benimki de hiçbir ismi begenmiyoru:( begenmedigi gibi arastırma da yapmıyor:((

neyse daha vakit var canım,isimsiz kalacak değil ya bu bebişler:)
sağlıklı olsunlar da önemli olan o..

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız bakalım....

güzel haberler varmı kızlardan :44:

selam canım,kimseden haber yok bildiğim kadarıyla..
sen nasılsın bu arada?

bende iyiyim arkadaşlar..kursdan geldim yorgunum bugün kurs koşuşturmalı geçti...

Back
X