Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

imjuli
şifa olsun :) bugün nasılsın? okulda sıkılıyorsun demek, halbuki ne güzel kafanı dağıtıyor olmalı

uzun olduğu için sıkıcı oluo.8ders görüyoruzzz.hocalar bile sıkılıo.çoğu dersleri boş boş oturarak geçirioz

yükselir tabii ki gebelik normalse. sen karar ver kuzum, ama yaptırsan için de rahat eder :29:

ben sağlıksız gebelikten çok korkuyorum daha önce başıma geldiği için biliyorum zorlugunuu...
umarım hayırlısı olurr ve kötü şeylerle karşılaşmam canımm...
testi tekrarlıcam bakalım hayırlısı..

canım böyle agrım oldugu için mevbur aklıma geliyorr...
oturup kalktıgımda birşey geciyor devamlı wc ye koşuyorum adet oldum diye bakıyorum su gibi akıntı..
o yüzden unutmam pek mümkün olmuyorr...
en iyisi kan testini yenilemek onu da bir eşime sorayım ne gün müsait o gün gidip yaptıralımm...

evet yaptır da içimiz rahatlasın.
ama sağlıksız gebelik de deme bence, geç döllenme olabilir ama sağlıksız olabileceğini nerden çıkartıyorsun kuzum :29:
pozitif düşün pozitif olsun, hayırlısı neyse o olsun bi de :49: :emir_bebek: :nazar:

benim bel ağrım günlerdir.var akıntı da vardı hep su gibi
gögüs ağrımda dünden beri var dokunca
daha önceleri 10 gün önceden başlardı ağrıması dokunamaz yatamazdım acısından:97::97:

ay sultancım inşallah güzel haberler vardır içinde :49: :nazar:

imjuli
şifa olsun :) bugün nasılsın? okulda sıkılıyorsun demek, halbuki ne güzel kafanı dağıtıyor olmalı

uzun olduğu için sıkıcı oluo.8ders görüyoruzzz.hocalar bile sıkılıo.çoğu dersleri boş boş oturarak geçirioz

kızlar sizi umutlandırmak istemem ama benim adetimden önce akıntım kesilirdii.normalide bu zaten.akıntınız olduna göre ihtimaller yükselio:49:

benimde adet olacagım gün akıntım kesilir normaldee...
ama kafam çok karışık hamilede olsam sağlıklı oldugunu düşünmüyorum...
umarım herşey yolunda giderr de bir aksilik çıkmaz karşıma canımm...

ama sultancımmm bak sana bir umut doğduuu :))

cnm akşam 5.30 kadar uzun olduğu için sıkıcı oluyorr.hamile kalana kadar gidicem zaten inşş biran evel kalırımda bırakırım çok zor oluo.nereye koşturucamı şaşırıoyrm
İnşallah canım hayırlısı olsun...
dr 1 hafta sonra yenile dedi yani cuma günü...
ama ben o zaman kadar bu agrıyı çekmek istemiyorumm...
eşime sorayım ya yarın yada diğer gün gidip kan testimi yaptırayımm...
evet bencede ilk fırsatta yenileyin beklemeyin cumayı..
ehh işte, kaynaştık sayılır :) herkesin aynı kafada olmasını bekleyemiyorsun tabii, minimumda ortak bi payda buluyorsun herkesle, yoksa zaman geçmez buralarda :)) bir de kurs arıyorum şimdi, ingilizce konuşma kursu, bulabilrisem tam süper olacak :))
sen nasılsın? perşembe mi gidiyordun doktora?
eh tabi haklısın,mecbur kaynaşıyorsun :)
evet tam süper olur bir kurs,hem vaktin geçer hemde ingilizcen gelişir.Yakın bir yerde olsa bari daha rahat olur.
iyiyim evet perşembe 12:30 da bakalım kaç yumurta olmuş ne kadar büyümüş göreceğiz..eğer büyümüşse o akşam çatlatma iğnesi olucam cumarteside aşılama yapıcak işte..

evet yaptır da içimiz rahatlasın.
ama sağlıksız gebelik de deme bence, geç döllenme olabilir ama sağlıksız olabileceğini nerden çıkartıyorsun kuzum :29:
pozitif düşün pozitif olsun, hayırlısı neyse o olsun bi de :49: :emir_bebek: :nazar:

ayyy ne bileyim canımm yaa kafam çok karıstıı...
şu testi bir tekrarlayayım da içim rahatlasın barii...
hayırlısı olsun artık herşeyinn..

benimde adet olacagım gün akıntım kesilir normaldee...
ama kafam çok karışık hamilede olsam sağlıklı oldugunu düşünmüyorum...
umarım herşey yolunda giderr de bir aksilik çıkmaz karşıma canımm...

ama sultancımmm bak sana bir umut doğduuu :))

inşş sağlıklıdır cnm.ama bak ebe bile demiş geç döllenme olabilir dieee.bence sen bugünde yarında yine git baktır.değerin yükselmişse kadın doğumcaya git ultrasonla baksınlarr.beklemek çok zorr.sana şimdi saniyeler geçmez

eh tabi haklısın,mecbur kaynaşıyorsun :)
evet tam süper olur bir kurs,hem vaktin geçer hemde ingilizcen gelişir.Yakın bir yerde olsa bari daha rahat olur.
iyiyim evet perşembe 12:30 da bakalım kaç yumurta olmuş ne kadar büyümüş göreceğiz..eğer büyümüşse o akşam çatlatma iğnesi olucam cumarteside aşılama yapıcak işte..

bişey kalmamış senin de, hayırlısı olsun kuzum :29:

edoşum yaa sağlıksız ı nerden çıkardın cnmm yaa olurmu öle şey içini ferah tut sen Allahım hakkında hayırlısını wersin sakin ol tmm cnm yrn yaptırırsın tekrar herşey çıkar ortayaa:))

inşş sağlıklıdır cnm.ama bak ebe bile demiş geç döllenme olabilir dieee.bence sen bugünde yarında yine git baktır.değerin yükselmişse kadın doğumcaya git ultrasonla baksınlarr.beklemek çok zorr.sana şimdi saniyeler geçmez

aynen canım ikilemde kaldım içim rahat değilll...
önceden adet olsam en azından içim rahattı negatif oldugunu biliyordumm..
ama şimdi kafam çok karıştıı...
bakalım bir eşime sorayım canım ne gün müsait ona göre gideyim...
ben dün eşime cumayı beklemeyelim dedim o da tamam ben çarşamba müsaitim demiştii..
yine bir sorayım bakayımm...

Back
X