Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

edoşum yaa sağlıksız ı nerden çıkardın cnmm yaa olurmu öle şey içini ferah tut sen Allahım hakkında hayırlısını wersin sakin ol tmm cnm yrn yaptırırsın tekrar herşey çıkar ortayaa:))

canım o arayı kapatabileceğini sanmadıgım için sağlıksız olabilir diyorumm..
ama bir yerde okudum kadının adeti geciyor değeri 1.2 çıkıyor şüpheli 1 haftaya tekrarla diyorlar kadın tekrarladığında olması gereken değeri bile geçtiği görülüyorr...
ama ben o kadar şanslı olur muyum bilemem canımm..

kızlar bende çıkıyrrmmm.hafta sonu ne kadar çabuk geçioo.bu hafta hep yazılı haftaammmm:28:
grşmk dileğiyleeeeee:69:

yapma cnm yaa öle kötü düşünme neler duyuyoruz dediğin gibi bir haftada değerin normale dönme olasılığı çok yüksek...

ya kızlaarr bşy sorcam sze bnm rahim ters diye dr vajinalde gördü kesemi ama konu komşudan duyuyom alttan muayene yaptırma bida ii değil fln diyolar kafamı karıştırdılar szn warmı bi fikriniz

ya kızlaarr bşy sorcam sze bnm rahim ters diye dr vajinalde gördü kesemi ama konu komşudan duyuyom alttan muayene yaptırma bida ii değil fln diyolar kafamı karıştırdılar szn warmı bi fikriniz

benim ist daki dr umda öyle demişti bana...
acil bir sorun olmadıkça alttan baktırma demişti..

rahmin ters olması nasıl birşey araştırdın mı bir fikrin var mı??

benim ist daki dr umda öyle demişti bana...
acil bir sorun olmadıkça alttan baktırma demişti..

rahmin ters olması nasıl birşey araştırdın mı bir fikrin var mı??

ewet cnm araştırdım dr da anlattı 3. ydan snr normal haline dönücekmiş kötü bşy değil ama sadece ilk aylar normal ultrasonda çok zor gözükür dedi

canım daha çok küçük olduğu için alltan bakmışlar..
zaten doktr da bunun farkındadır iyi olup olmuyacağı konusunda rahat ol...
benim kız kardeşiminde rahmi tersmiş oda yeni öğrendi::))
ama 2 tane çocuğu var 4 yaşında küçük :69:

Son düzenleme:
ewet cnm araştırdım dr da anlattı 3. ydan snr normal haline dönücekmiş kötü bşy değil ama sadece ilk aylar normal ultrasonda çok zor gözükür dedi

bir sorun teşkil etmiyor yaniii...
canım dr un bunun farkındadır sanırımm...
ilk muayne görünmediği için bakmış olabilir..

canım daha çok küçük olduğu için alltan bakmışlar..
zaten doktr da bunun farkındadır iyi olup olmuyacağı konusunda rahat ol...
benim kız kardeşiminde rahmi tersmiş oda yeni öğrendi::))
ama 2 tane çocuğu var 4 yaşında küçük :69:
ewet cnm bnm anneminde tersmiş rahmi o bi sorun işgl etmiyoda alttan muaneye takıldım sadecee nese dr ii olmasa yapmazdı herh..

Back
X