Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

hayırlı akşamlar arkadaşlar bende pozitif düşünmek istiyorum ama olmuyor bi türlü bazen umudumu kaybedıyorum bide pkoluyum aranızda cok hamıleler varmı

hoşgeldinnn canımmm...
tabi aramızda 10 dan fazla hamile kalan arkadaşımız varr....

:nazar: :nazar: :nazar:

tedavi görüyor musun canımmm??

evet görüyordum ama bıraktım 2kez yumurt atakıbı yaptırdım yumurtlama olmadı sonra tam iğneyle yumurtlaycaktım eşimde sırun cıktı varıkosel amelıyat olalı 3ay oldu düzelmesini bekluyorum doktoeum aşılama diyo ama eşim istemiyo eşimin degerlerinin yükslemesini beklıyorum bu arada belkı olur diyede ümit ediyorum

evet görüyordum ama bıraktım 2kez yumurt atakıbı yaptırdım yumurtlama olmadı sonra tam iğneyle yumurtlaycaktım eşimde sırun cıktı varıkosel amelıyat olalı 3ay oldu düzelmesini bekluyorum doktoeum aşılama diyo ama eşim istemiyo eşimin degerlerinin yükslemesini beklıyorum bu arada belkı olur diyede ümit ediyorum

allahtan ümit kesilmez canımmm...
neden olmasınnnnnnnn...

allahtan ümit kesilmez canımmm...
neden olmasınnnnnnnn...

yani evet dimi neden olmasın benk.kda cok kişi dydum 2taraflı olupda hamıle kalan bizde morfolojı %0 onu düzelmeye çalısıyoruz işte bakalım 3ay sonra degerleri nasıl olcak yarın adet tarıhım bakalım nolcak gercı adetlerım bellıde olmuyorkı pko oldugum iöin bazen 45günü bile buldugu oluyor ama hayırlısı artık

kız ne bilim test yapmışsınızdır die düşündümm ben olsamm dayanamazdımdaaa.

üst komşumun oğlu ağlıo aynı yıl evlendikk onun bebeği 2 yaşında olduu.o ağladıkca bende burda duygulanıomm.keşke beimde evimdeee çoçuk sesi olsa die geçiriom içimdenn:31:

yani evet dimi neden olmasın benk.kda cok kişi dydum 2taraflı olupda hamıle kalan bizde morfolojı %0 onu düzelmeye çalısıyoruz işte bakalım 3ay sonra degerleri nasıl olcak yarın adet tarıhım bakalım nolcak gercı adetlerım bellıde olmuyorkı pko oldugum iöin bazen 45günü bile buldugu oluyor ama hayırlısı artık

canım umudunu kaybetme olmaz diye birşey yokkk...
allah istedikten sonra yoku var eder sen merak etmee..
sadece sabrett...

Back
X