hoşgeldin canım inşallah sonuçlar iyi çıkar canım
ben izleyemiyorum çünkü çalışıyorum ama izlemek isterdim ya
yok yok izleme. benim eşim çok kızıyor psikolojin bozulacak bunları izleye izleye diyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin canım inşallah sonuçlar iyi çıkar canım
ben izleyemiyorum çünkü çalışıyorum ama izlemek isterdim ya
teşekkürler kızlar. inşallah bi sorun çıkmaz. çünkü canım bazen öyle çok tatlı istiyor ki yemesem ölecek gibi oluyorum allah korusun. bide diyetle felan hiç uğraşamam şimdi![]()
handan kuş yok daha :76::76:
kuzulaaar günaydın
nasılsınız canlar? bn bgn yokum brzdan anneme kahwaltıya gidicem ordanda kayınwaldamlere gidicem mrk etmeyin die hbr wermek istedim
kuzulaaar günaydın
nasılsınız canlar? bn bgn yokum brzdan anneme kahwaltıya gidicem ordanda kayınwaldamlere gidicem mrk etmeyin die hbr wermek istedim
hımm, heçmiş olsun canım. tedavi sürecine başlamışsınız, umarım kısa sürede çözülür. ovulasyon testi yaparak ovulasyon günlerini bilmen işini kolaylaştıracaktır eminim. eşin için de çok geçmiş olsun, umarım ameliyattan sonra toparlaması gereken süre daha da kısa olur, hemen kavuşursunuz bebişinize :)
amin cnaım inş.cok sagol güzel dileklerin için benım eşim biraz inatlasıyorr ben kür falan yapıyorum keçiboynuzu ama içmiyorr vitamın verıyorum almıyor ama ben biraz ugrasınca içiyor verdiğim vitamini şimidi proxeed plus alcam o spremlere iyi geliyormus bakalım nolcak :)onu nasıl verecem eşimee![]()
sultancım acele etme bnce cumaya kdr bekle unutmaya çalış at aklından tmm mı
sultancım acele etme bnce cumaya kdr bekle unutmaya çalış at aklından tmm mı
hımm, heçmiş olsun canım. tedavi sürecine başlamışsınız, umarım kısa sürede çözülür. ovulasyon testi yaparak ovulasyon günlerini bilmen işini kolaylaştıracaktır eminim. eşin için de çok geçmiş olsun, umarım ameliyattan sonra toparlaması gereken süre daha da kısa olur, hemen kavuşursunuz bebişinize :)
amin cnaım inş.cok sagol güzel dileklerin için benım eşim biraz inatlasıyorr ben kür falan yapıyorum keçiboynuzu ama içmiyorr vitamın verıyorum almıyor ama ben biraz ugrasınca içiyor verdiğim vitamini şimidi proxeed plus alcam o spremlere iyi geliyormus bakalım nolcak :)onu nasıl verecem eşimee![]()
bişilerin içine karıştırılmaz mı acaba gı arada kaynasa![]()
yok yok izleme. benim eşim çok kızıyor psikolojin bozulacak bunları izleye izleye diyor![]()
tamam cumaya kadarölürüm kızzz:95::95::95::95:
beni de annem kahvaltıya çağırsınnnn![]()
bişilerin içine karıştırılmaz mı acaba gı arada kaynasa![]()
bazı arkadaslar meyva suyuna karıştırıyorlarmıs zaten toz şekklindeymiş bende öyle yapcam galıba.bi alayımda
ama o kadar çok izleyen varki anlatamam ya![]()
bazı arkadaslar meyva suyuna karıştırıyorlarmıs zaten toz şekklindeymiş bende öyle yapcam galıba.bi alayımda
evet aynen bencede öyle yap. ben olsam kesin öle yapardım![]()
beni de annem kahvaltıya çağırsınnnn![]()
tamam cumaya kadarölürüm kızzz:95::95::95::95:
sende gel cnmm beraber yapalım bnm annemde kahweyede seninkine gideriz![]()
ay iyi olur. her sabah eşimle kahvaltı yapıyorum bi değişiklik olur en azından. gidelim![]()
![]()
ama o kadar çok izleyen varki anlatamam ya![]()