Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kuzulaaar günaydın:3::3:
nasılsınız canlar? bn bgn yokum brzdan anneme kahwaltıya gidicem ordanda kayınwaldamlere gidicem mrk etmeyin die hbr wermek istedim

teşekkürler kızlar. inşallah bi sorun çıkmaz. çünkü canım bazen öyle çok tatlı istiyor ki yemesem ölecek gibi oluyorum allah korusun. bide diyetle felan hiç uğraşamam şimdi:14:

allah korusun kuzum, inşallah bişey çıkmaz :)

handan kuş yok daha :76::76:

efet yaa, nerde kaldı ki :26:

nasılsınız canlar? bn bgn yokum brzdan anneme kahwaltıya gidicem ordanda kayınwaldamlere gidicem mrk etmeyin die hbr wermek istedim

tamam canım, iyi bak kendine ;)

günaydın canım hoşgeldin ben iyiyim kendi adıma sen nasılsın kendine dikkat et canım Allah'a emanet ol öpüyorum seni:54:

hımm, heçmiş olsun canım. tedavi sürecine başlamışsınız, umarım kısa sürede çözülür. ovulasyon testi yaparak ovulasyon günlerini bilmen işini kolaylaştıracaktır eminim. eşin için de çok geçmiş olsun, umarım ameliyattan sonra toparlaması gereken süre daha da kısa olur, hemen kavuşursunuz bebişinize :)

amin cnaım inş.cok sagol güzel dileklerin için benım eşim biraz inatlasıyorr ben kür falan yapıyorum keçiboynuzu ama içmiyorr vitamın verıyorum almıyor ama ben biraz ugrasınca içiyor verdiğim vitamini şimidi proxeed plus alcam o spremlere iyi geliyormus bakalım nolcak :)onu nasıl verecem eşimee :kkk:

hımm, heçmiş olsun canım. tedavi sürecine başlamışsınız, umarım kısa sürede çözülür. ovulasyon testi yaparak ovulasyon günlerini bilmen işini kolaylaştıracaktır eminim. eşin için de çok geçmiş olsun, umarım ameliyattan sonra toparlaması gereken süre daha da kısa olur, hemen kavuşursunuz bebişinize :)

amin cnaım inş.cok sagol güzel dileklerin için benım eşim biraz inatlasıyorr ben kür falan yapıyorum keçiboynuzu ama içmiyorr vitamın verıyorum almıyor ama ben biraz ugrasınca içiyor verdiğim vitamini şimidi proxeed plus alcam o spremlere iyi geliyormus bakalım nolcak :)onu nasıl verecem eşimee :kkk:

bişilerin içine karıştırılmaz mı acaba gı arada kaynasa:1:

yaa bu erkekler hep mi inatçı olur :57: bi biz galiba ne duyarsak yiyoruz, içiyoruz :125:

beni de annem kahvaltıya çağırsınnnn:14::14:

:70:

tamam cumaya kadar :57:ölürüm kızzz:95::95::95::95:

:24: :49: :emir_bebek:

ama o kadar çok izleyen varki anlatamam ya:1:

ben geçtiğimiz haziran ayına kadar çalışıyordum, bi de çalışma saatleri falan çok ağırdı, kıçım yer görmüyordu valla :9:
o arada televizyon falan komple çıkmıştı hayatımdan, ben 2 yıl boyunca sadece akşamları (o da yatağa uzanınca) cnbc-e deki dizilere bakabiliyordum, onun da sebebi, diziler kısa sürüyor ve sürekli değil diye. zaten hiçbirinin sonunu göremeden uyuyordum :)
sanırım televizyonun boş vakitle daha fazla ilgisi var, yani ne kadar boş zamanın varsa o kadar tv izliyorsun.
ben şimdi çalışmadığım için mesela tv tüm gün açık :) ister istemez bişeyler izliyorum.
merak ettiğin bişi varsa, izleyip anlatırım sana :D :29:

Back
X