Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

bilmem akşamdan başlamışdı hafifiden 1 aydır sabah 7 de kalkıyorum
bugün 9 da uyandım
bana çok uyumak ve az uyumak baş ağrımı tetikliyo hemen

kızlar hem sancılar başlıyo hem gözlerim açılmıyo daha fazla sancılar bana saldırmadan uyuyiim ben yoksa akşama kadar hortlak gibi dolaşıcam ortalıklardakendinize ii bakın allaha emnet olun grş bye.....

tamam canım, ben çok sevindim seni gördüğüme, kendine bebişine iyi bak :)

erkenden yapıyor testleri bizim kıdemli kuş :9:

:16: :16: :16: öperimmm

12 aralık benim de beklemediğim regl günüm, ayrıca evimizi alışımızın yıldönümü :) senin kızın da doğarsa doğumgününü hiç unutmama artık :nazar: :9:

aaaa sizin için özel bi gün desene bakalım aynı tarihte mi olucak belkide senden de güzel haberi alıcaz 12 aralık çifte kavrulmuş olucak desene ....
ya bu 12 aralık baya faaileytli bi tarihmiş kaç tane arkadaşımın dooğum günüymüş ...:1::1::1:bakalım aralığın kaçında olucak hayırlısıyla gelsinde grş cnm bye....

bilmem akşamdan başlamışdı hafifiden 1 aydır sabah 7 de kalkıyorum
bugün 9 da uyandım
bana çok uyumak ve az uyumak baş ağrımı tetikliyo hemen

hmm anladım cnm evet olabilir ama dikkat et cnm kendine iyi bak geçmiş olsun gel bi öpiimde geçsin ...:48::17:
grş cnm bye....

aaaa sizin için özel bi gün desene bakalım aynı tarihte mi olucak belkide senden de güzel haberi alıcaz 12 aralık çifte kavrulmuş olucak desene ....
ya bu 12 aralık baya faaileytli bi tarihmiş kaç tane arkadaşımın dooğum günüymüş ...:1::1::1:bakalım aralığın kaçında olucak hayırlısıyla gelsinde grş cnm bye....

hayırlısı elbette :)) öptüm çok, byee

imjuli bende iyim seker saoliyi olduguna sevındım canım:32::32:

Back
X