Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

günaydınn kızlarr napıosunuzz güne pozitif başlamam imkansızzz.çünkü bugün okulum yok ve kaynanamın toplantısı varr.kaç aydır gitmiyrmm şimdi gider gitmezz daha bebek yokmu demeye başlar.onlar öyle dedikçe kaynanam çıldırıooo utanıoo yerin dibine girio gibi hareketler yapıo:43:

günaydın canım takma kafana rahat ol sen hiçte aldırış etme

cnmm bnm ne kusuru ya işlh bidahaki aya... umdunu kaybetmee

tabi caım kaybetmek yok da aslında pek umudum yoktu olmadı kesin die
ama kırmızılar gelmeyince yinede bi umuttu ..eşim pzt gidiyo canm ocak
onhaftası gelcek inş.artık şubatta kaldı
bizim bu kadar ara vermelerimiz ilişkide düzensizlik oluyomuş..
yapcak bişey yok ağlasamda yırtsamda kendimi allahın bilceği iş sonuçta..

kızlar kimin kaynansı hastaydıda doğumda gelip yanında kalacaktı.yaa çok az okudum ama kim oldunu unuttum o gün acil işim vardıı

cnm benimm inşş sonucuda güzel olacakk
inşallah tuğbişim hayırlısı olsun
canım ya çok sevindim.inş her şey gzl olur.bugün kaçıncı günündü?klomen kullandırdı mı doktorun?
saol canım,bugün 11.günüm.evet klomen kullandım tabi 3.günden itibaren 5 gün içtim.Bu 2.aşılama denemem ilkini ekimde yaptırmıştım tutmamıştı..
2 yumnurtamı oo çok güzel valla maşallah :nazar: hadı hayırlısı olsun arkadaşım güzel haberlerini alacagız inş.
teşekkür ederim canım hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
:29: :29: :29:
handancım çok sewindim hherşey gönlünce olucak işlh....:66::66:
teşekkür ederim canım amin inşallah..
:97::97::97:
niee kimse yok.!!
edacık da gelmedi hiçç:97::97:
dün gelemedim kuşum eşimden fırsat olmadı maalesef...
çok sevindimmmmmmmmm :62: :62: :62:
hiç bir sorun yok ne güzell..allah bozmasın canımm :nazar:
inş bu ay senden çok güzel haberler alıcazz...
2. denemenin şansı daha yüksekmişş...
hadi hayırlısı inşşşş :nazar:

günaydın kızlar nasılsınız?

kuşum hastalandınmı üzülme lütfen hayırlısı böyleymiş,kendini avutmaya çalış senden daha kötü durumda olan insanların dertlerini düşün..Lütfen kendini hırpalama :29:

sevgicim hoşgeldin amma uzadı tatilin merak ettik seni,nasılsın nasıl geçti?

günaydın kuşum...
ne yapalım hayırlısı demekki zamanı varmışş
sen ne yaptın kuşum aşını oldun mu gece....

kız bu ne hız öyle 28 yaşında 4.ye hamile birde yaşlarına bak çocukların.Senin acilen görümcene aile planlamasından bahsetmen lazım canım

ölebi becerekliki sabah 7den sonra yatmıyo hemen işini yapıyo yemeğini yapıyhiç çocukları lekeyle görmedim düşün çamaşır makinası hiç susmuyo :)))))o çocukların üstünde bir leke olsa hemen çıkartıyo 2 tanesi bezleniyoo ayyyyy valla çok güzel bakıyo senin dediğin aile planlaması ne gııı tam anlamış değilim

günaydın kızlar nasılsınız?

kuşum hastalandınmı üzülme lütfen hayırlısı böyleymiş,kendini avutmaya çalış senden daha kötü durumda olan insanların dertlerini düşün..Lütfen kendini hırpalama :29:

sevgicim hoşgeldin amma uzadı tatilin merak ettik seni,nasılsın nasıl geçti?

hoşbulduk canım 4 gün tatil yaptım kız sadece oda hergünüm doktorda geçti zaten ama sonucunda kötü bişey çıkmadı allaha şükür
sen nasılsın ne yaptın bakalım

ölebi becerekliki sabah 7den sonra yatmıyo hemen işini yapıyo yemeğini yapıyhiç çocukları lekeyle görmedim düşün çamaşır makinası hiç susmuyo :)))))o çocukların üstünde bir leke olsa hemen çıkartıyo 2 tanesi bezleniyoo ayyyyy valla çok güzel bakıyo senin dediğin aile planlaması ne gııı tam anlamış değilim

ayyy kubiiii öyle bi anlattınki
şu halimde bile güldürdün sağol...

öyle anlatıyosun kii 4 tane daha doğursa çok güzel bakar der gibisin..

neyse kızlar ben çıkım yine gelirim sultanla edayı merak etim hakklarında hayırlısı olur inşallah bu arada handancık senin içinde bide benim adet tarihim beklenmeyen :) 23 aralık kendinize çok cici bakın hoşçakalım

günaydın kuşum...
ne yapalım hayırlısı demekki zamanı varmışş
sen ne yaptın kuşum aşını oldun mu gece....

evet daha zamanı varmış kuşum,zaten o zaman bir gelsin bu keçiler bir doğsun benden çekecekleri var :)))

ayy oldum gece 1 e kadar eşimle uyumamak için türlü türlü saçmalıklar yaptık gerçi ben 11 buçuk 12 buçuk arası koltukta bayılmışım..hastane çok yakın allahtan 2 dk sürmüyo yürüyerek.1 e çeyrek kala çıktık gittik,tatlı bir hemşire vardı yaptı hemen..

ayyy kubiiii öyle bi anlattınki
şu halimde bile güldürdün sağol...

öyle anlatıyosun kii 4 tane daha doğursa çok güzel bakar der gibisin..

vallaa bakar :) güldürdüysem ne mutlu bana cnm gül yaa üzülünce sanki bebiş geliyomu:( boşver takma ben bırakdım keyfi bilir ne zamn istiyosa ozamn gelsin hıh sanki :)))))))

neyse kızlar ben çıkım yine gelirim sultanla edayı merak etim hakklarında hayırlısı olur inşallah bu arada handancık senin içinde bide benim adet tarihim beklenmeyen :) 23 aralık kendinize çok cici bakın hoşçakalım

amin canım hepimiz için,tamam yazıyorum listeye
görüşürüz..

selam şekerler gelişmeleri aktarıyorum :))
2 tane yumurta var,daha doğrusu 2,5,bi tanesi çok minikmiş onu saymıyoruz :))
sağdaki 19 mm,soldaki 15 mm.Bu gece saat 1 de çatlatma iğnesini oluyorum.Cumartesi günüde öğlen 1 de aşılamam olacak..
Progesteron için kan aldılar herhalde değer düşükki aramadı beni doktor,eğer yüksek olsaydı yarın yapmamız gerekir demişti..
Neyse işte böyle herşey yolunda,hepinize teşekkür ederim dualarınız için.
Şimdi yemek yapmam lazım akşam fırsat bulunca girerim.
Öpüyorum sizi..

handancım gelişmeler sevindirici anlaşılan :nazar: hayırlısı olsun güzelim, inşallah bu kez miniğin gelecek sana ve hiç bırakmayacak seni :emir_bebek: çok sevindim güzel haberlerine.

iyiydi canım,şeker ölçümüm yapıldı,normal çıktı,bende 6 haftada 2.5 kilo almışım,doktor normal ama,bunun üstüne çıkmamak için dikkat et dedi...bebeğim 600 gr,b iraz geriden geliyor normal tarihine göre,ama inş bu ay daha güzel gelişecek,doktorum çok sorun değil dedi..tek sorun tansiyonum çok düşük 8e 5 çıkıyor hep...doktor çok yorma kendini,ayaklarını yükseğe kaldırıp dinlen dedi.aklıma başka bişey gelmiyor,genel olarak iyiydi yani..yılbaşından sonra artık diğer kontrol..

tansiyonuna dikkat et öznurcum, yorma kendini, sık sık dinlen bakalım :31: tansiyonuna da dikkat edersen haberlerin hep böyle güzel olsun, çok sevindim. :nazar:

:43::43::43::43::43::43::43::43::43:

kırmızılar geldiii

huffff :19: sultan kuşum, üzülme canım benim, hayırlısı buymuş demek ki, kıyamam sana ben. :29:

merhaba;
aranıza yeni katıldım.okadar dostca yazıyorsunuz ki bende dahil olmak istedim.
bende bebek isteyenlerdenim.
üç ay önce yüzüm gülmüştü fakat çok sürmedi dış gebelik miş:(
bu ayda 4gün gecikti çok sevindim beta hcg yaptırdım 0,40 çıktı.tam bir hayal kırıklığı..
arkadaşlar bana tavsiyeleriniz var mı?
22 yaşındayım.3yıllık evliyim.

aramıza hoşgeldin, geçmiş olsun öncelikle. ben de geçtiğimiz mart ayında dış gebelik geçirmiştim. dış gebeliğin neyle sonlandırıldı, ben ilaç tedavisi oldum. ardından kaç ay korundunuz, rahim filmi çektirdin mi?
hayırlısı neyse o olsun, sıkma canını, kötü bir tecrübe biliyorum ama herşey insan için maalesef.

kızlarrr ben geldim hepinize günaydınlar hayırlı cumalar hepinizi çok özledim valla

günaydın sevgicim hoşgeldin :3:
canım çok geçmiş olsun, tatilin hastanelerde geçmiş anlaşılan. şekerine dikkat et, yorma kendini çok. dilerim en kısa zamanda herşey yoluna girer :29:

hoşbulduk canlarım valla izne ayrıldım birkaç gün ama onuda doktorda geçirdim.Normalde cumartesiydi randevum doktor acil müdahaleye girdi o yüzden pazartesiye kaldı kontrolüm.Bu arada termal kaplıca için rezarvasyon yaptırmıştık onu erteletmek zorunda kaldık neyse pazartesi gittim doktora kontroller yapıldı herşey yolunda bebek çok sağlıklı dedi ve 50 mgr şeker yüklemem yapıldı 1 saat sonra sonucu aldık doktora gösterdik sonucun kötü çıkmış şekerin çok yüksek direkt insülüne başlanılması gerekiyor ama yarın birde 100 mgrlık yükleme yapalım onun sonucuna göre tam olarak ne yapacağımıza karar verelim dedi tabi biz kaplıca rezarvassyonunu bir daha ertelemek zorunda kaldık ertesi gün gittik yüklemem yapıldı birer saat arayla 5 tüp kanım alındı bakıldı ama sonucu güzel çıktı şekerim korkulacak kadar yüksek değilmiş doktor sadece yediklerine dikkat et dedi sadece derin bir nefes aldım valla sonra 4 boytlu ultrasona girdim ama bizim ufaklık poposunu döndü yüzünü göstermediki foto alalım tabi bu arada 3 kere iptalden bizim termal işide kaldı bende oraya vereceğim parayı gittim bebişe alışveriş yaptım..Ayy ne çok şey yazdım

ayy sevgicim biz seni tatilde keyif yapıyo sanıyorken meğer sen nelerle uğraşmışsın.
neyseki sonuç güzel,gözün aydın.. :nazar:
oh iyi yapmışsın güle güle kullansın bebiş yeni cicilerini :emir_bebek:

evet daha zamanı varmış kuşum,zaten o zaman bir gelsin bu keçiler bir doğsun benden çekecekleri var :)))

ayy oldum gece 1 e kadar eşimle uyumamak için türlü türlü saçmalıklar yaptık gerçi ben 11 buçuk 12 buçuk arası koltukta bayılmışım..hastane çok yakın allahtan 2 dk sürmüyo yürüyerek.1 e çeyrek kala çıktık gittik,tatlı bir hemşire vardı yaptı hemen..

inşallah hayırlısı olur kuşum ...
kuş bide şeyi merak ettim bu iğneler neden gece olunuyoo

Son düzenleme:

maşallah valla.Aile planlaması derken yani artık çocuk yapmaması ve hamilelikten korunma yollarını anlatman gerekiyor demek istedim canım

maşallah valla.Aile planlaması derken yani artık çocuk yapmaması ve hamilelikten korunma yollarını anlatman gerekiyor demek istedim canım

anladım cnm 4 cü çocuğa normal korunma yöntemiyle hamile kaldı yani korunurken ama bu 4 den sonra bağlatıcak canım daha olmuyo zaten biri normal doğum oldu 2 si sezeryan olduğu için buda sezeryan oluca bağlatıyolar doktorlar hayırlısı olsun hepimiz için aminnn

Back
X