Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

hadi hayırlısı handancım :nazar:
bende tüp bebek merkezi buldum galiba bi tane, onu araştırıyorum bakalım :) bizimki 2011'e kadar gelmezse 2011'in başında kendisini getirtmeye çalışacağız :1:

amin kuzum,vallahi aynen öyle kulaklarından çekip getirmeye çalışıyoruz bir umutla :))
hepimiz için hayırlısı olsun inşallah..
bu denemede tutmazsa 3.denemeden direk tüp düşünüyorum bende..

amin kuzum,vallahi aynen öyle kulaklarından çekip getirmeye çalışıyoruz bir umutla :))
hepimiz için hayırlısı olsun inşallah..
bu denemede tutmazsa 3.denemeden direk tüp düşünüyorum bende..

hayırlısı olsun hepimiz için :) deli saraylı'daki jeneriğin sonundaki cümle gibi; nefes alıyorsak umut var demektir :9:
senin bu 2. aşılama tutacak gibi hissediyorum ama olur da bi aksilik olursa tüp bebek denemsine aynı zamanda başlayacağız galiba :29:

hayırlısı olsun hepimiz için :) deli saraylı'daki jeneriğin sonundaki cümle gibi; nefes alıyorsak umut var demektir :9:
senin bu 2. aşılama tutacak gibi hissediyorum ama olur da bi aksilik olursa tüp bebek denemsine aynı zamanda başlayacağız galiba :29:
kesinlikleeeee nefes alıyorsak umut var demektir :))))

tüp kardeşler olurlar işte :)) hayırlısı olsun kuzum dilerim gerek kalmaz hiçbirimiz için..

bende adet olsaydımda çalışmalara başlasaydımmm artıkkkkkk.bu ay hamile kalmayı o kadar çok istiyorum kii çünkü eşim 22ekim ben 25ekimde doğdum.imam nikahımız 22ekim resmi nikahımız 25ekimde oldu.çocuğumunda ekimde doğmasını çok istiyorummmmmm:62:inşşş gelecek eşşek sıpası zaten geçen gün bi oğlum olmuştu rüyamdaaa:66:

bende adet olsaydımda çalışmalara başlasaydımmm artıkkkkkk.bu ay hamile kalmayı o kadar çok istiyorum kii çünkü eşim 22ekim ben 25ekimde doğdum.imam nikahımız 22ekim resmi nikahımız 25ekimde oldu.çocuğumunda ekimde doğmasını çok istiyorummmmmm:62:inşşş gelecek eşşek sıpası zaten geçen gün bi oğlum olmuştu rüyamdaaa:66:

hayırlısı olsun canım Allah gönlüne göre versin inşallah..

inşallah canım , hayırlısı olsun, gönlüne göre en kısa zamanda inşallah.

aslında hiç heyecanlı değildim ama şu an kalbim normalden biraz daha hızlı atıyor :)) sanırım bugün biraz heyecan yaptım :18:

heyecan olmaz mı kuşum yaa :nazar: :emir_bebek: transferden 10-12 gün sonra belli oluyordu değil mi testte?

inşallah canım , hayırlısı olsun, gönlüne göre en kısa zamanda inşallah.

heyecan olmaz mı kuşum yaa :nazar: :emir_bebek: transferden 10-12 gün sonra belli oluyordu değil mi testte?

geçen sefer 14 gün sonraya kan testi yazmıştı yoksa 12 miydi :26: kafam karıştı :9: işte o civarlar kuzum...

kızlar ben çıkıyorum evi toparlayıp duş alıcam anca yetişirim 1 saat sonra orda olmamız lazım..
hepinizi seviyorum öpüyorum :16:
Allah razı olsun dualarınız ve güzel dilekleriniz için..Hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun..
Gelince haber veririm...
:3:

geçen sefer 14 gün sonraya kan testi yazmıştı yoksa 12 miydi :26: kafam karıştı :9: işte o civarlar kuzum...

hımm anladım :) hadi bakalım, heyecanla bekleyeceğiz yine :16:
topiğimizden heyecan hiç eksik olmuyor maşallah :nazar:

aysenik yazmış dün, tüp bebek tedavisine başladım diye, birisi vardı daha önce başlayan o aysenik değil miydi, başkası mıydı acaba? daha sonra da yazmadığı için karıştırmış da olabilirm belki bilmiyorum :26:

kızlar ben çıkıyorum evi toparlayıp duş alıcam anca yetişirim 1 saat sonra orda olmamız lazım..
hepinizi seviyorum öpüyorum :16:
Allah razı olsun dualarınız ve güzel dilekleriniz için..Hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun..
Gelince haber veririm...
:3:

tamam canım hayırlı haberlerini bekliyoruz, herşey güzel olur inşallah :nazar:
bütün dularım seninle bugün :emir_bebek:

Back
X