Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hepimize güzel bir gün olsungünaydın handancım, iyi bir gün olsun dilerim![]()
teşekkür ederim kuzumafiyet olsun canım![]()
evet canım bugün 11 buçukta çıkıcaz, 12 de eşimden sperm alıcaklar 1 de de aşılamam varaşılaman bugündü değilmi cnmmm![]()
1. imjuli
2. n__a__z
3. maonyaaa
4. hperi+
5. darkangellove58+
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
evet canım bugün 11 buçukta çıkıcaz, 12 de eşimden sperm alıcaklar 1 de de aşılamam var
hadi hayırlısı handancım
bende tüp bebek merkezi buldum galiba bi tane, onu araştırıyorum bakalım :) bizimki 2011'e kadar gelmezse 2011'in başında kendisini getirtmeye çalışacağız![]()
amin kuzum,vallahi aynen öyle kulaklarından çekip getirmeye çalışıyoruz bir umutla :))
hepimiz için hayırlısı olsun inşallah..
bu denemede tutmazsa 3.denemeden direk tüp düşünüyorum bende..
kesinlikleeeee nefes alıyorsak umut var demektir :))))hayırlısı olsun hepimiz için :) deli saraylı'daki jeneriğin sonundaki cümle gibi; nefes alıyorsak umut var demektir
senin bu 2. aşılama tutacak gibi hissediyorum ama olur da bi aksilik olursa tüp bebek denemsine aynı zamanda başlayacağız galiba![]()
kesinlikleeeee nefes alıyorsak umut var demektir :))))
tüp kardeşler olurlar işte :)) hayırlısı olsun kuzum dilerim gerek kalmaz hiçbirimiz için..
amin inşallah canım
tüp kardeşler
nasıl heyecanlı mısın?
bende adet olsaydımda çalışmalara başlasaydımmm artıkkkkkk.bu ay hamile kalmayı o kadar çok istiyorum kii çünkü eşim 22ekim ben 25ekimde doğdum.imam nikahımız 22ekim resmi nikahımız 25ekimde oldu.çocuğumunda ekimde doğmasını çok istiyorummmmmminşşş gelecek eşşek sıpası zaten geçen gün bi oğlum olmuştu rüyamdaaa
![]()
bende adet olsaydımda çalışmalara başlasaydımmm artıkkkkkk.bu ay hamile kalmayı o kadar çok istiyorum kii çünkü eşim 22ekim ben 25ekimde doğdum.imam nikahımız 22ekim resmi nikahımız 25ekimde oldu.çocuğumunda ekimde doğmasını çok istiyorummmmmminşşş gelecek eşşek sıpası zaten geçen gün bi oğlum olmuştu rüyamdaaa
![]()
aslında hiç heyecanlı değildim ama şu an kalbim normalden biraz daha hızlı atıyor :)) sanırım bugün biraz heyecan yaptım :18:
inşallah canım , hayırlısı olsun, gönlüne göre en kısa zamanda inşallah.
heyecan olmaz mı kuşum yaa![]()
transferden 10-12 gün sonra belli oluyordu değil mi testte?
saol cnm hepimizin kalbine göre versin rabbimmm![]()
geçen sefer 14 gün sonraya kan testi yazmıştı yoksa 12 miydi :26: kafam karıştıişte o civarlar kuzum...
kızlar ben çıkıyorum evi toparlayıp duş alıcam anca yetişirim 1 saat sonra orda olmamız lazım..
hepinizi seviyorum öpüyorum
Allah razı olsun dualarınız ve güzel dilekleriniz için..Hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun..
Gelince haber veririm...
![]()