Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaaa öylemi bende dilerim hamilesindir diyorum.. :26:
o zaman hayırlısı ne ise,dileğin ne ise o olsun...
aaaaa öylemi bende dilerim hamilesindir diyorum.. :26:
o zaman hayırlısı ne ise,dileğin ne ise o olsun...
özlemcim hakkında hayırlı olan olsun işlh...
merhaba kızlar. nasılsınız? size göbüşümün resmini koyayım mı![]()
merhaba kızlar. nasılsınız? size göbüşümün resmini koyayım mı![]()
kan testi %100 doğruluk veriyor canım, 2 ay beklemek için çok uzun bi süre. nasıl dayandın hayret doğrusu. allah korusun ya dış gebelik yaşasaydın, ya düşük yapsaydın? kanama oldu, hamile değilim demek midit her zaman?
daha geçen hafta burda eşimin ofisten bi arkadaşının eşi burda düşük yapıyorsun diye eve gönderildikten sonra kanama ile hastaneye kaldırıldı. tüpü patlamış, dış gebelikmiş, bir ihmal ölüme götürüyordu allah korusun, şokla gitmiş hastaneye, hala yatıyor(
neyi öğrenmeye çalışıyorsun ben pek anlamadım, iyisi mi sen bir doktora görün :/ ne desem boş şu an.
2 aydan sonra kanaman olmuş olsa bile içine sinmez ki insanın, bir kontrolün hiçbir zararı olmaz.
hoşgeldin denizcim
ewet ewet koy![]()
aminnn canımmmmm bi yandan az kalmıs gibi geliyo bi yandan cokk hayırlısı artıkk geciyo günler bi sekilde :))evet canım sen benden de öncesin 91 kalmış seninde herşeyin hayırlısı inşallah
maşallah maşallahhh Allah bzede blee koca göbişler nasip etsin![]()
aminnn canımmmmm bi yandan az kalmıs gibi geliyo bi yandan cokk hayırlısı artıkk geciyo günler bi sekilde :))
merhaba denizcimmm yesinler efeciği kocaman olmussss masallahhhh![]()
amin inşallah çok yeme sadece bebeğe yarayacak olan şeyleri ye de boşu boşuna şişme![]()
ewet cnm ya korkuyorum ztn 56 kiloda hamile kaldım işlh çok almam sen almamışsın ne gzl
hmmm ewet cnm amaan olsun doğumdan snr weririz hepsiniiyok ben çok aldım aslında canım da 47 kilo ile hamile kaldığımdan pek kimse fark etmedi. yoksa ben o ilk bulantıların olduğu 3 ay bile 3-4 kilo aldım yanlış değilsemsonradan da 5 kilo falan almıştım. en son 9 kilo almış görünüyordum. cumartesi kontrole gidicem bakalım orda meydana çıkıcak ne kadar aldığım.
merhaba banucum. sağol. ne senin ne de sevginin göbüşünü göremeyince napalım göbek show yapmak bana düşüyo. büyük fedakarlık yapıom sizler için![]()