Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ben istiyorum çok,bu arada ben nişanlıyım bebeğide aldırmayı düşünmyrm arkadşlarda bunu merk etmişler..2akşamdır rüyasını bile göryrm kız olcakmış pembe hamilelik giymişim okadr nettiki yanaklarım al al olmuş saçlarımda parlak tokalar varmış hayrolsunda rüyam olsun inşallahh..2 ay beklemek kolay geldi şimdi şu 1 gün çok zor geçiyor...

bu siteyi çözmeye çalışıorum yeni yeni mesaj gönderiyrm ama size ulaşıyomu bilmyrm o yüzden geç oldu biraz kusura bakma,inşallah hakkımda hayırlısı neyse o olsun...

kan testi %100 doğruluk veriyor canım, 2 ay beklemek için çok uzun bi süre. nasıl dayandın hayret doğrusu. allah korusun ya dış gebelik yaşasaydın, ya düşük yapsaydın? kanama oldu, hamile değilim demek midit her zaman?
daha geçen hafta burda eşimin ofisten bi arkadaşının eşi burda düşük yapıyorsun diye eve gönderildikten sonra kanama ile hastaneye kaldırıldı. tüpü patlamış, dış gebelikmiş, bir ihmal ölüme götürüyordu allah korusun, şokla gitmiş hastaneye, hala yatıyor :((
neyi öğrenmeye çalışıyorsun ben pek anlamadım, iyisi mi sen bir doktora görün :/ ne desem boş şu an.
2 aydan sonra kanaman olmuş olsa bile içine sinmez ki insanın, bir kontrolün hiçbir zararı olmaz.

haklısın canım bende de ihmalkarlık var bu tür olayları biliorum işte nişanlı olunca açıklayamıosun artık neolur bilmem karnımın sol tarfımda şişlk var kasık ağrım var

$06122010857.webp$06122010856.webp
biz iyiyiz canım sen nasılsın haydi koyda bakalım göbüşüne

iyiyim bende canım. bakın bakalım koca göbüşüme

aminnn canımmmmm bi yandan az kalmıs gibi geliyo bi yandan cokk hayırlısı artıkk geciyo günler bi sekilde :))

merhaba denizcimmm yesinler efeciği kocaman olmussss masallahhhh:nazar:

merhaba banucum. sağol. ne senin ne de sevginin göbüşünü göremeyince napalım göbek show yapmak bana düşüyo. büyük fedakarlık yapıom sizler için:9:

ewet cnm ya korkuyorum ztn 56 kiloda hamile kaldım işlh çok almam sen almamışsın ne gzl

yok ben çok aldım aslında canım da 47 kilo ile hamile kaldığımdan pek kimse fark etmedi. yoksa ben o ilk bulantıların olduğu 3 ay bile 3-4 kilo aldım yanlış değilsem:1: sonradan da 5 kilo falan almıştım. en son 9 kilo almış görünüyordum. cumartesi kontrole gidicem bakalım orda meydana çıkıcak ne kadar aldığım.

yok ben çok aldım aslında canım da 47 kilo ile hamile kaldığımdan pek kimse fark etmedi. yoksa ben o ilk bulantıların olduğu 3 ay bile 3-4 kilo aldım yanlış değilsem:1: sonradan da 5 kilo falan almıştım. en son 9 kilo almış görünüyordum. cumartesi kontrole gidicem bakalım orda meydana çıkıcak ne kadar aldığım.
hmmm ewet cnm amaan olsun doğumdan snr weririz hepsinii

Back
X