çalışmayan bayanlar hep böyle canımmm...
zamanımız boşa geciyor iştee...
çalışıp zamanı dolu dolu yaşamayı çok özledimm...
valla ben daha çalışmayı özlemedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çalışmayan bayanlar hep böyle canımmm...
zamanımız boşa geciyor iştee...
çalışıp zamanı dolu dolu yaşamayı çok özledimm...
kızlar ben şuan 9 da randevum var doktor 15 günde bir çağırıyo iltihap için bide filimleri istemiştim onun için gidicem dua edinde iltihabım hep gitmiş olsun(hep gitmiş)
hadi canlarım allaha emanet olun öpüyorum nanakdan
![]()
![]()
valla ben daha çalışmayı özlemedimşantiyelerde 2 sene üstüste çalışınca 10 yıl çalışmış kadar yoruldum çünkü
yani aslında eşimle birlikte buralarda olmak zorunda kalmasam kendi kariyerimle ilgili bambaşka bir yol izlemek isterdim. şantiyecilik asla ve asla tercihim olmazdı, evlenerek ne çok şeyden vazgeçiyoruz aslında
gerçi şikayetçi değilim yanlış anlaşılmasın sakın ama böyle de bi tesbitim var işte
tabii ki canımın diğer yarısının yanında olmak çok ama çok güzel o ayrı
edacık adet oldun mu çabuk yazsanda okusam :18: taksi bekliyoo![]()
günaydın kızlar ben geldim nasılsınız?
kızlar ben şuan 9 da randevum var doktor 15 günde bir çağırıyo iltihap için bide filimleri istemiştim onun için gidicem dua edinde iltihabım hep gitmiş olsun(hep gitmiş)
hadi canlarım allaha emanet olun öpüyorum nanakdan
![]()
![]()
sorma canım yaa allaha şükür çok mutluyuz ama evlilik bir çok şeyi elimizden alıyor malesef...
en başta işimi, büyüdüğüm ili, giyim özgürlüğümü...
ama en azından hayat arkadaşlarımız yanımızda ve çok mutluyuzz...
hayır olmadım canımmm bugün 18. günn...
hayır olmadım canımmm bugün 18. günn...
hele bu giyim kuşam meselesişantiyeciliğin de etkisiyle cicili bicili giyinmeyi çok özledim, ara ara evimize gittiğimizde, gündelik hayatta ve dışarı çıkarken falan hep elbiseler, etekler giyip kendimi kısa süreli de olsa mutlu ediyorum
buralarda hep kot ve bot maalesef
ama dediğin gibi çok şükür hayat arkadaşlarımız yanımızda, elbet bu zamanların hepsi geçecek ve normal bir hayata geçiş yapacağız birgün![]()
allah allahhh :26: senede 2 defa bikaç günlük gecikme normal ama bu biraz anormal olmadı mı eda sence de :26:
bende idare ediyorum işte kızlar 1 kaç gündür sizden uzak kaldım işler yüzünden kusuruma bakmayın![]()
bende idare ediyorum işte kızlar 1 kaç gündür sizden uzak kaldım işler yüzünden kusuruma bakmayın![]()
canım baya gecikmiş adetin neden olmadın acaba:26:
giyim konusunda zaten eşim biraz kısıtlıı..
ama doğuda yaşadığım için iyice kısıtlandımm...
ist a döndüğümde kendime gelmek istiyorumm...
bakalım artık hayırlısı..
bilmiyorum ki canımmm...
dur yine bir kekik çayı yapayım kendime...
1 bardakla kaldımm...
bayada etki yapmıstı kasıklarım agrımaya başlamıstıı..