Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

çalışmayan bayanlar hep böyle canımmm...
zamanımız boşa geciyor iştee...
çalışıp zamanı dolu dolu yaşamayı çok özledimm...

valla ben daha çalışmayı özlemedim :1: şantiyelerde 2 sene üstüste çalışınca 10 yıl çalışmış kadar yoruldum çünkü :50: yani aslında eşimle birlikte buralarda olmak zorunda kalmasam kendi kariyerimle ilgili bambaşka bir yol izlemek isterdim. şantiyecilik asla ve asla tercihim olmazdı, evlenerek ne çok şeyden vazgeçiyoruz aslında :29: gerçi şikayetçi değilim yanlış anlaşılmasın sakın ama böyle de bi tesbitim var işte :29: tabii ki canımın diğer yarısının yanında olmak çok ama çok güzel o ayrı

edacık adet oldun mu çabuk yazsanda okusam :18: taksi bekliyoo :14:

kızlar ben şuan 9 da randevum var doktor 15 günde bir çağırıyo iltihap için bide filimleri istemiştim onun için gidicem dua edinde iltihabım hep gitmiş olsun :9: (hep gitmiş):9: hadi canlarım allaha emanet olun öpüyorum nanakdan :9: :38:

inş herşey yolundadır canımmm...
kendine dikkat ett...

valla ben daha çalışmayı özlemedim :1: şantiyelerde 2 sene üstüste çalışınca 10 yıl çalışmış kadar yoruldum çünkü :50: yani aslında eşimle birlikte buralarda olmak zorunda kalmasam kendi kariyerimle ilgili bambaşka bir yol izlemek isterdim. şantiyecilik asla ve asla tercihim olmazdı, evlenerek ne çok şeyden vazgeçiyoruz aslında :29: gerçi şikayetçi değilim yanlış anlaşılmasın sakın ama böyle de bi tesbitim var işte :29: tabii ki canımın diğer yarısının yanında olmak çok ama çok güzel o ayrı

sorma canım yaa allaha şükür çok mutluyuz ama evlilik bir çok şeyi elimizden alıyor malesef...

en başta işimi, büyüdüğüm ili, giyim özgürlüğümü...

ama en azından hayat arkadaşlarımız yanımızda ve çok mutluyuzz...

günaydın kızlar ben geldim nasılsınız?

hoşgeldin canım :71: ben çok iyiyim, sen nasılsın :16:

kızlar ben şuan 9 da randevum var doktor 15 günde bir çağırıyo iltihap için bide filimleri istemiştim onun için gidicem dua edinde iltihabım hep gitmiş olsun :9: (hep gitmiş):9: hadi canlarım allaha emanet olun öpüyorum nanakdan :9: :38:

hakkında hayırlısı olsun kübracım :16:

sorma canım yaa allaha şükür çok mutluyuz ama evlilik bir çok şeyi elimizden alıyor malesef...

en başta işimi, büyüdüğüm ili, giyim özgürlüğümü...

ama en azından hayat arkadaşlarımız yanımızda ve çok mutluyuzz...

hele bu giyim kuşam meselesi :12: şantiyeciliğin de etkisiyle cicili bicili giyinmeyi çok özledim, ara ara evimize gittiğimizde, gündelik hayatta ve dışarı çıkarken falan hep elbiseler, etekler giyip kendimi kısa süreli de olsa mutlu ediyorum :31: buralarda hep kot ve bot maalesef :47:
ama dediğin gibi çok şükür hayat arkadaşlarımız yanımızda, elbet bu zamanların hepsi geçecek ve normal bir hayata geçiş yapacağız birgün :29:

Son düzenleme:
bende idare ediyorum işte kızlar 1 kaç gündür sizden uzak kaldım işler yüzünden kusuruma bakmayın:24:

hele bu giyim kuşam meselesi :12: şantiyeciliğin de etkisiyle cicili bicili giyinmeyi çok özledim, ara ara evimize gittiğimizde, gündelik hayatta ve dışarı çıkarken falan hep elbiseler, etekler giyip kendimi kısa süreli de olsa mutlu ediyorum :31: buralarda hep kot ve bot maalesef :47:
ama dediğin gibi çok şükür hayat arkadaşlarımız yanımızda, elbet bu zamanların hepsi geçecek ve normal bir hayata geçiş yapacağız birgün :29:

giyim konusunda zaten eşim biraz kısıtlıı..
ama doğuda yaşadığım için iyice kısıtlandımm...
ist a döndüğümde kendime gelmek istiyorumm...
bakalım artık hayırlısı..

giyim konusunda zaten eşim biraz kısıtlıı..
ama doğuda yaşadığım için iyice kısıtlandımm...
ist a döndüğümde kendime gelmek istiyorumm...
bakalım artık hayırlısı..

eşim hiç karışmaz sağolsun ama şantiyeler beni kısıtladı çok :19: erkek egemen yerlerde çalışınca ister istemez kısıtlıyorsun kendini :86:
hayırlısı canım, senin yolun yarılandı bak ne güzel :32:

bilmiyorum ki canımmm...
dur yine bir kekik çayı yapayım kendime...
1 bardakla kaldımm...
bayada etki yapmıstı kasıklarım agrımaya başlamıstıı..

yap bakalım, sökse bari artık :26:

günaydın kızlarrr.
fizik tedaviye gitmedimm.çok uzakk ve 4günüm kaldıı.içimden hiç gitmek gelmediii:92:

Back
X