günaydın canım naber??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım naber??
gördüm kusummm ama yazdıktan sonraaaama ben sana yazmıştım günaydın dieee![]()
iyiyim canım saoll..bizim de artık hazır sayılır ismimiz teyzesi "nehir" koymaya karar verdik bakalımmmiyim cnmm seni sormalı ? bak bnde bi fikir weriim sana cnm bi arkadaşım bulmuş kız ismi Esila kuranda geçiyomuş değişik we gzl bi isim:) bnm hazır olmasaydı bn koyardım
edanın poaçasını yaptım hamuru dinlendiriyrmmmmgelin yiyekk kızzzzzzzzzzzzz
![]()
hoşbuldum sevgicim nasılsın cicim![]()
Özlemcim merhaba,öncelikle bence hemen giyin ve bir eczaneye git 5 liraya bi gebelik testi al ve hemen yap,bizi merakta bırakıyorsun :)
ikincisi kaç yaşında olduğunu merak ediyorum???
ben de yaptım canım şuan hamur dinleniyorr...
arkadaşlar acaba bizdemi bi problem varkiii son günler de 9 doğuruyoz..:18:
özlem arkadaşdaki rahatlığa bak ...
hakkında hayırlısı olsun canm:26:
sende çalışır ama o alıntı üzerine cevap yazdığın için olmuyor,direk o mesajı hiçbirşey yazmadan quota hperi yerlerini silerek post edersen düzenleyebilirim,bilmem anlatabildimmiipııffftttbende çalışıyor aslında yazdığım mesajlar sende niye çalışmıyor ki?
günaydın canım hoşgeldingünaydın kızlaaar![]()
evet ikiside güzel nehir daha kibar,ırmak kalın sesliler olduğu için daha sert gibi :))iyiyim tatlişkomm ben de ikisini de cook severim dün ikisinin üzerinde durduk bizde esim sonra ikisi de güzel ama nehir daha cok içime sindi dedi![]()
naptın dün cok yormadın kendini di mi??
listeyi bulunca ekleriz tabi cicimbenide listenize eklermisiniz kızlar 17 aralık adet günüm![]()
vallahi biz 2 günde merak ettik sen 2 aydır iyi dayanmışsın..bence öğle tatilinde çıkıp al 2 dakika :)merhaba cnm nasılsınn 26 yaşındayım işyerindeyim çalşıorum çıkma durumum yok şuan o yüzden beklemekten başka çaremz yok cnm merk etmeyn ya kıyamam size..dün arkdşlarla konuştuk dedm böle böle oldu onlarda çok merklandılar azz kaldııı:)))
gördüm kusummm ama yazdıktan sonraaakusura bakmaa
iyiyim canım saoll..bizim de artık hazır sayılır ismimiz teyzesi "nehir" koymaya karar verdik bakalımmmesila da değişik bir isimmis anlamı ne acaba
ben de yaptım canım şuan hamur dinleniyorr...
ben de yapacağım ama yumurtam yok :26:
evettt yapp canım çok güzel oluyorrr...
wallaa kuranda geçiyomuş cnm bi suredegördüm kusummm ama yazdıktan sonraaakusura bakmaa
iyiyim canım saoll..bizim de artık hazır sayılır ismimiz teyzesi "nehir" koymaya karar verdik bakalımmmesila da değişik bir isimmis anlamı ne acaba
cnmm altta yoktu ismin toptan günaydın dedim :) nasılsın cnmmmnaz hanım slm sabah yok hiççç![]()