Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ama ben sana yazmıştım günaydın dieee:59::59:
gördüm kusummm ama yazdıktan sonraaa:17: kusura bakmaa:16:
iyim cnmm seni sormalı ? bak bnde bi fikir weriim sana cnm bi arkadaşım bulmuş kız ismi Esila kuranda geçiyomuş değişik we gzl bi isim:) bnm hazır olmasaydı bn koyardım
iyiyim canım saoll..bizim de artık hazır sayılır ismimiz teyzesi "nehir" koymaya karar verdik bakalımmm:21: esila da değişik bir isimmis anlamı ne acaba

hoşbuldum sevgicim nasılsın cicim :16:

Özlemcim merhaba,öncelikle bence hemen giyin ve bir eczaneye git 5 liraya bi gebelik testi al ve hemen yap,bizi merakta bırakıyorsun :)
ikincisi kaç yaşında olduğunu merak ediyorum???

merhaba cnm nasılsınn 26 yaşındayım işyerindeyim çalşıorum çıkma durumum yok şuan o yüzden beklemekten başka çaremz yok cnm merk etmeyn ya kıyamam size..dün arkdşlarla konuştuk dedm böle böle oldu onlarda çok merklandılar azz kaldııı:)))

arkadaşlar acaba bizdemi bi problem varkiii son günler de 9 doğuruyoz..:18:
özlem arkadaşdaki rahatlığa bak ...:1:
hakkında hayırlısı olsun canm:26:

ben de yaptım canım şuan hamur dinleniyorr...

ben de yapacağım ama yumurtam yok :26:

arkadaşlar acaba bizdemi bi problem varkiii son günler de 9 doğuruyoz..:18:
özlem arkadaşdaki rahatlığa bak ...:1:
hakkında hayırlısı olsun canm:26:

hayırlısı neyse o olsun, ben de anlamadım pek bişey, herkesin vardır bi bildiği :29:

pııfffttt :27: bende çalışıyor aslında yazdığım mesajlar sende niye çalışmıyor ki?
sende çalışır ama o alıntı üzerine cevap yazdığın için olmuyor,direk o mesajı hiçbirşey yazmadan quota hperi yerlerini silerek post edersen düzenleyebilirim,bilmem anlatabildimmii :9: ben bile anlamadım
günaydın kızlaaar:3:
günaydın canım hoşgeldin
iyiyim tatlişkomm ben de ikisini de cook severim dün ikisinin üzerinde durduk bizde esim sonra ikisi de güzel ama nehir daha cok içime sindi dedi:66:
naptın dün cok yormadın kendini di mi??
evet ikiside güzel nehir daha kibar,ırmak kalın sesliler olduğu için daha sert gibi :))
ayy birazcıkk azcık yoruldum yaaa bide arkadaşıma gittim 1 yaşında oğlu var onun peşinde dolanıp çok oynadım :)) neyse canım bişey olmaz herhalde,sakin bir yaşam benim için çok sıkıcı :))
benide listenize eklermisiniz kızlar 17 aralık adet günüm:3:
listeyi bulunca ekleriz tabi cicim :9: :9:
merhaba cnm nasılsınn 26 yaşındayım işyerindeyim çalşıorum çıkma durumum yok şuan o yüzden beklemekten başka çaremz yok cnm merk etmeyn ya kıyamam size..dün arkdşlarla konuştuk dedm böle böle oldu onlarda çok merklandılar azz kaldııı:)))
vallahi biz 2 günde merak ettik sen 2 aydır iyi dayanmışsın..bence öğle tatilinde çıkıp al 2 dakika :)

iyiyim canım saoll..bizim de artık hazır sayılır ismimiz teyzesi "nehir" koymaya karar verdik bakalımmm:21: esila da değişik bir isimmis anlamı ne acaba

ESİLA : sabah akşam Rabbini zikret ayetindeki zeval vakti anlamına geliyor canım

wallaa kuranda geçiyomuş cnm bi surede
naz hanım slm sabah yok hiççç:19::19::19:
cnmm altta yoktu ismin toptan günaydın dedim :) nasılsın cnmmm:54:

Back
X