• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

bugün siteden dolayı kimseyle sohbet edemedikkk...

evet yaa bugün hiç hoş olmadı görüşemedik
ben evde bi sürü iş yaptım :15:

bende hava soğuk diye eve gittim yemekteyizi izliyodum eşim çağırdı bi işi varmış. buradan da alışverişe gidicez.

bu cvp verme yerine nolmuşş kızlarrr
çok güzel bir gün geçirdim.sabah 6da kalktımmm temizlikti pastaydı derken cnm çıktı ben 8 kişi bekliyodum 15kişiyi geçtikk.neysekii herşeyim bol kepçeydi.çok yoruldummm.ev savaş alanına döndü hala temizlik yapıyrmm onun için sohbetinize katılamadımm:27:

bu cvp verme yerine nolmuşş kızlarrr
çok güzel bir gün geçirdim.sabah 6da kalktımmm temizlikti pastaydı derken cnm çıktı ben 8 kişi bekliyodum 15kişiyi geçtikk.neysekii herşeyim bol kepçeydi.çok yoruldummm.ev savaş alanına döndü hala temizlik yapıyrmm onun için sohbetinize katılamadımm:27:

demek pastalar yaptın ve bizi çağırmadın tubiş aşk olsun sana:19:

ayy kızlar kaç defa girdim site o kadar yavaştıkıiii deli oldum çıktım..şimdide kimse yok:26::26:

ben geldim ama kaçırdım kuşum seni,belki yine gelirsin..
akşamcılar nerdesiniz?
çiğdem nerde dicektim yine ama aklıma geldi bugün cuma eşi tatil keyif yapıyolardır... :38:

ben geldim ama kaçırdım kuşum seni,belki yine gelirsin..
akşamcılar nerdesiniz?
çiğdem nerde dicektim yine ama aklıma geldi bugün cuma eşi tatil keyif yapıyolardır... :38:

kuşum geldim belki gelen vardır die girmiştim:16:

Kimseyi değiştiremezsin hayatta.
Ve kimse için de değişmemelisin.
Kimliğini kaybettiğin an yaşamını çöpe attın demektir. İstemediğin sürece hiçbirşey için ödün vermeyeceksin hayatta.
Gün gelir verecek bir şeyin kalmaz çünkü. Her şeyi sen istediğin için yapacaksın, başkası senden istediği için değil.
Ve sen, sen olarak kaldığın sürece senin yanında olanlar da mutlu olacaktır.
Bırak hayatına eşlik etmek isteyenler gelsin seninle.Yolun bitimine kadar gelmeleri şart değil. Herkesin gidebileceği biryol vardır.
Sen yeter ki yanında yer ayırmayı bil.
Ne sen kimse için mecburi istikametsin, ne de bir başkası senin için…
Seninle gelmek isteyenleri yanına al. Belki beraber daha çok şey katabilirsiniz bu hayata.
Yanındaki seni mutlu ettiği sürece kalsın hayatında, zorlama kendini.
Hayat rahat insanlarla güzel.
Ve hayat hak ettiği gibi yaşandığında güzel...

Alıntıdır....

günaydın kızlarrr :80:

cevaplama paneli mi yok bana mı
öyle geliyor?

bugün eşimi gönderdikten sonra uyuyaklamışım, yeni gelebildim. herkese iyi bir haftasonu diliyorum :)

saol canım iyiyim sen nasılsın?
bende iyiyim canım
günaydın kızlarrr :80:

cevaplama paneli mi yok bana mı
öyle geliyor?

bugün eşimi gönderdikten sonra uyuyaklamışım, yeni gelebildim. herkese iyi bir haftasonu diliyorum :)

günaydın canım sanırım artık yok o pembe yazılı şeye basınca çıkıyor :)) bende merak ettim seni..
iyi haftasonları

kızlar benim çıkmam lazım yardımcı geldi çünkü temizlik başlıyor hepinizi öpüyorum :16:

bende iyiyim canım

günaydın canım sanırım artık yok o pembe yazılı şeye basınca çıkıyor :)) bende merak ettim seni..
iyi haftasonları

kızlar benim çıkmam lazım yardımcı geldi çünkü temizlik başlıyor hepinizi öpüyorum :16:

kolay gelsin canımm, iyiyim ben, dün haftasonuydu ya burda, eşimle birlikte tembellik yaptık biraz .

Back
X