• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

n__a__z kullanıcısından alıntı
kızlaaaar bn geldim
cuma günü kontrolüm wardı ya kalp atışı duyumu için.. gitttik eşimle dr a nese ultrasona gidim we bebeğimin kalp atışını duyduk gayet güzel dedi dr ama arkada saklanan bze sürpiz yapan bi yaramaz daha warmıış
oan ne olduğumu şaşırdım kızlar üzntümü sewinçmi şaşkınlıkmıı tek kesenin içinde iki bebiş gördük we ikisininde kalp atışlarını duyduk yani sewgicim sen doğru tahmin ettin
yaaa işte böle arkadaşlar

ayyy cnmmm topiktee eilk okudum yazı olduuu inşş bana uğur getirir.bendee ikiz istiyorumm işte ben bu habere oybarımmm:66::66::64::64::64::64::64:

anladığını biliyorum handancım, teşekkür ederim çok :29:
iyiyim bugün biraz daha ama içime bi sıkıntı oturdu dün gece, tamam bugün iyi başlamalıyım doğru söylüyorsun, tüm gücümle deneyeceğim kuzu :16:

yoncacımmmm tebrik ediyorum, allah tamamnıa erdirsin, bi taşla iki kuş olmuş yanii :29:
süper, süper, süper haber :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :nazar: :nazar: :nazar:

nazar değmesin size, artık 3 kişisiniz :118:
amin cnmm saolsaın ewet ya bi taş 2 kuş oldu resmen:) :)

slm kızlarrr.nasılsınızzz:70:
kaç gündür sohbet edemiyoruzz özledim sizi.

burda dün çok yağmur vardı şimdi hava bulutlu ama yağmur yok.kar yağsın istiyorum.kışı kış gibi yaşayalım.geçen hafta daha ben kısa kolluyla dışarıya çıkıodum aralıkta burda imkansızdı.ama işte doğanında dengesi bozuldu:37:
ben daha adet olmadım 1000lik antibiyotik kullandımm ondan dolayıdır die düşünüyrmm.5günüm geçti.

handan test yaptınmı cnmmm:86:

günaydın canım hoşgeldin ben iyiyim kendi adıma sen nasılsın?

n__a__z kullanıcısından alıntı
kızlaaaar bn geldim
cuma günü kontrolüm wardı ya kalp atışı duyumu için.. gitttik eşimle dr a nese ultrasona gidim we bebeğimin kalp atışını duyduk gayet güzel dedi dr ama arkada saklanan bze sürpiz yapan bi yaramaz daha warmıış
oan ne olduğumu şaşırdım kızlar üzntümü sewinçmi şaşkınlıkmıı tek kesenin içinde iki bebiş gördük we ikisininde kalp atışlarını duyduk yani sewgicim sen doğru tahmin ettin
yaaa işte böle arkadaşlar

ayyy cnmmm topiktee eilk okudum yazı olduuu inşş bana uğur getirir.bendee ikiz istiyorumm işte ben bu habere oybarımmm:66::66::64::64::64::64::64:
:21::21::21: saolun kızlaar:) oyna cnm oyna ooooh....
allahım szlerede böle çifter çifter nasip etsin işlhhhh

bende iyiyim cnmm nazı duydum daha iyi oldummmm

kızzz ben ikiz olmasını çok istiyorummm.bu kadar bekledimm beni ancak ikiz paklarrrr:65:
:64::64::64::64:
:60::60: hakkında hayırlısı nese o oolsun cnmm bak bnm aklımın ucunda bile yoktuu

bende ikizlerim olsun istiyorum çok rabbim hayırlısı ile bizlerede nasip etsin inşallah

saol cnm bnm:) bz halaa şoktayız desem yeridir daha doğrusu bn eşim alıştı bile sürekli konuşuyo onlarla ama bn inanamıyorum çnkü ilk gittiğimde tek kese görünmüştü dr da ikizlik olmadığını sölemişti bzm yaramazlar şimdi tek kesede ikiside nasıl olcaak bilmiyom
zor ama çok keyifli olacak bence,allah tamamına erdirsin,kısmetleriyle beraber gelirler nasıl olsa .. :nazar:
anladığını biliyorum handancım, teşekkür ederim çok :29:
iyiyim bugün biraz daha ama içime bi sıkıntı oturdu dün gece, tamam bugün iyi başlamalıyım doğru söylüyorsun, tüm gücümle deneyeceğim kuzu :16:
:70:

:46: bravo kuzumm bugün yeni ve güzel bir gün :)) ne yapalım bizde böyle bir sınavdan geçiriliyoruz..Tez zamanda geçeceğiz inşallah.

slm kızlarrr.nasılsınızzz:70:
kaç gündür sohbet edemiyoruzz özledim sizi.

burda dün çok yağmur vardı şimdi hava bulutlu ama yağmur yok.kar yağsın istiyorum.kışı kış gibi yaşayalım.geçen hafta daha ben kısa kolluyla dışarıya çıkıodum aralıkta burda imkansızdı.ama işte doğanında dengesi bozuldu:37:
ben daha adet olmadım 1000lik antibiyotik kullandımm ondan dolayıdır die düşünüyrmm.5günüm geçti.

handan test yaptınmı cnmmm:86:
hoşgeldin canım havalar bir anda soğudu ama artık soğusun yani kış geldi aralık ortasında bahar havası yaşadık geç bile kalmıştı..

yok canım test cuma günü yaptırıcam daha var :))
bende iyiyim Allah'a şükür canım yoncanın haberini duyunca çok sevindim ve daha da iyi oldum canım

evet gün yaklaşıyor ve ben yine geriliyorum canım daha doğrusu korkuyorum handan adet olacağım yine diye:59:

hayırlısı olsun inşallah,hepimiz her ay aynı endişeyi yaşıyoruz ama hayat bir şekilde devam ediyor..Aldığın her nefesin yaşadığın her günün kıy*****ii bil kendini üzme korkma boş yere,zamanı gelince olur nasılsa..Rabbim en doğrusunu bilir..

Son düzenleme:
bende ikizlerim olsun istiyorum çok rabbim hayırlısı ile bizlerede nasip etsin inşallah
ayy kızlar bnden çok sewindiniz wallahi ikiz bebekleri isteyen ne kdr çok kişi warmış
bana ii moral oldunuz:) amiin cnm allah isteyen herkese nasip etsin cnmm

selam kıslar nasılsınız...ben pek iyi değilim..dünden beri diş ağrısı çekiyorum,doğru düzgün uyuyamadım bile..offf yaa,bütün terslikler beni buluyor:60::60:

allah herkesin gönlüne göre versin inşallah hayırlısıyla...

Sultan kuş nerdesin hadi gelde görüşelimmmm...

zor ama çok keyifli olacak bence,allah tamamına erdirsin,kısmetleriyle beraber gelirler nasıl olsa .. :nazar:

:70:

:46: bravo kuzumm bugün yeni ve güzel bir gün :)) ne yapalım bizde böyle bir sınavdan geçiriliyoruz..Tez zamanda geçeceğiz inşallah.

hoşgeldin canım havalar bir anda soğudu ama artık soğusun yani kış geldi aralık ortasında bahar havası yaşadık geç bile kalmıştı..

yok canım test cuma günü yaptırıcam daha var :))

hayırlısı olsun inşallah,hepimiz her ay aynı endişeyi yaşıyoruz ama hayat bir şekilde devam ediyor..Aldığın her nefesin yaşadığın her günün kıy*****i bil kendini üzme korkma boş yere,zamanı gelince olur nasılsa..Rabbim en doğrusunu bilir..

öyle tabi canım ama insanoğlu çok sabırsızmış bunu anladım

selam kıslar nasılsınız...ben pek iyi değilim..dünden beri diş ağrısı çekiyorum,doğru düzgün uyuyamadım bile..offf yaa,bütün terslikler beni buluyor:60::60:

hoşgeldin canım ayy çok çok geçmiş olsun,hamilelikte dişler hassaslaşıyor derler..normalde zaten çok eziyetli bir durum hamileyken daha kötüdür.Allah şifa versin inşallah,beterinden saklasın..

cnnmmm geçmiş olsun çürükmü olmuş yoksa apsemi yapmış.eğer apse yapmışsa kuru bamyayı un haline geitr apsenin üstüne koy iltabını anında alır

kızlar ben çıkıyorum allaha emanet olunnn:29:

hoşgeldin canım ayy çok çok geçmiş olsun,hamilelikte dişler hassaslaşıyor derler..normalde zaten çok eziyetli bir durum hamileyken daha kötüdür.Allah şifa versin inşallah,beterinden saklasın..

sağol canım benim..
cnnmmm geçmiş olsun çürükmü olmuş yoksa apsemi yapmış.eğer apse yapmışsa kuru bamyayı un haline geitr apsenin üstüne koy iltabını anında alır

bilmiyorum ki ne olduğunu..20lik dişim kemiğe dayandı resmen,çıkamadığı için o bi yandan ağrıyordu,ona dayandım...dişlerimi sıkınca ağrıyor..yemek yerken bile bastırınca ağrıyor,gece uyurkende farketmeden dişimi sıkıyorum,gece daha çok ağrıdı o yüzden..

Back
X