• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

:))) kız sen varya alemsın cok guldurdun benııı

kaynanam aardaı soktayım :)

bızım sorunumuz var esımde sperm sayısı yok denecek kadar az.yenı evlendıgımızde hemen ogrendık.umutusz deılım bırsey hısedemıorum yalnızca neden bılmıorum..bnde asılama yaptır derım hemen tupe gecme.bnde 13 aydır ıstıyorum bebek.bakalım hayırlısı
rabbım herkese versın ınşşşş

yok canım ben direkt tüp bebeğe başlayacağım, 33 yaşındayım ben, yurtdışında çalışıyoruz, öyle ha deyince doktora gidemiyorum ben, hazır fırsatımı bulup da geliyorken şansımı tüp bebekten yana deneyeceğim.

bence umutsuz olma, artık hiç sprem olmasa bile erkeğin yumurtalığından alınan bir parçadan sperm üretip tüp bebek yapabiliyorlar, bence olumlu düşünmeye çalış biraz.

kızlar daha once gırıordum arada bır buraya
ben tup bebek tedavısındeyım suan
ama bnde bır belırıszlık var
olacak gıbı sevınc heyacn yok
ruh gıbıyım neden bılmıorum :(
duanıza ıhtıyacım var...
hoşgeldin,hakkında hayırlısı olsun inşallah,rabbim gönlüne göre versin
hımm anladım, gül'ü arayıp haber verecekti dün bize, Gül'den bi haber yok değil mi aysenin verdiğinden sonra?
yok canım ama bence doğurmuştur.. :nazar:
evet canım her işte bir hayır vardır sözü kesinlikle doğru işten ayrıldıgımda ilk basta hata mı yaptım acaba diye düşündüm ister istemez ama bu günlerde cok iyi yaptıgımı anladım su halde işe gitsem öğleden sonra gecmek bilmezdi kesin...her zaman hakkımızda hayırlısı olsun insallah..
ben biraz uzanayım kızlar eşim giderken kalktım yolcu ettim onu hala yatamadım bi kaç saat uyuyayım da kendime geleyim...hepinizi kocamannn öpüyorum:16:
tamam canım dikkat et kendine görüşürüz öptüm çok
herkese günaydın kızlaar:3::3:
hoşgeldin canım nasılsınız :emir_bebek: :emir_bebek:

kızlar ben çıkıyrmmm hoşçakalın:7:
by by tatlımmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin,hakkında hayırlısı olsun inşallah,rabbim gönlüne göre versin
hb canım allh herkesın gonlune gore versın ınşşşşş
yok canım ama bence doğurmuştur.. :nazar:

tamam canım dikkat et kendine görüşürüz öptüm çok

hoşgeldin canım nasılsınız :emir_bebek: :emir_bebek:

yok canım ben direkt tüp bebeğe başlayacağım, 33 yaşındayım ben, yurtdışında çalışıyoruz, öyle ha deyince doktora gidemiyorum ben, hazır fırsatımı bulup da geliyorken şansımı tüp bebekten yana deneyeceğim.

bence umutsuz olma, artık hiç sprem olmasa bile erkeğin yumurtalığından alınan bir parçadan sperm üretip tüp bebek yapabiliyorlar, bence olumlu düşünmeye çalış biraz.

yo umudum allh ondan umudumu kesemem 1 olmazsa 2yı deneyecegım kısmet artık bakalım benım yasım 22.banada bekle dıolar dısardan ama beklemem ıcın sebep yok yas genc olunca sans yuksek oluor

yo umudum allh ondan umudumu kesemem 1 olmazsa 2yı deneyecegım kısmet artık bakalım benım yasım 22.banada bekle dıolar dısardan ama beklemem ıcın sebep yok yas genc olunca sans yuksek oluor

doktorlar sağlıklı bireylerde bekleyin diye öneriyorlar, mesela bizim tüm testlerimiz başlangıçta yapıldı ve sorun çıkmadı o yüzden 1 sene deneyin dendi, ama sorun çıksaydı elbette beklemezdik. bence de en doğrusunu yapıyorsun, evet yaşınız genç ama bir sorun var ve siz bunun farkındayken beklememeniz en doğrusu :)
gerçi benim bütün yaşıt arkadaşlarım ya şimdilerde hamile ya da bebekleri henüz yaşına girmedi ama ben yine de kendimi yaşla ilgili sıkıntıya sokuyorum işte
aman neyse, hayırlısı allahtan, biz elimizden geleni yapalım da, sana da tedavinde başarı, bol şans diliyorum, herşey gönlünüzce olsun

kızlar ben yemeğe çıkıyorum, hepinize afiyet olsun :56:

4500. sayfayı kutlayacaktım ama yetişemedim :24: siz kutlamayı unutmayın ama :66:

Son düzenleme:
kızlar ben yemeğe çıkıyorum, hepinize afiyet olsun :56:

4500. sayfayı kutlayacaktım ama yetişemedim :24: siz kutlamayı unutmayın ama :66:

afiyet olsun kuzum görüşürüz..

eğer site düzelmezse 4500.sayfayı zor göreceğiz :)))

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
:119:
İsim|BAT
mutlukız|17.12.2010
hperi|20.12.2010
ua27|22.12.2010
KUBI|23.12.2010
karats|03.01.2011
edammm|12.01.2011
imjuli|13.01.2011
Nimett07|?
maonyaaa|?
tben|?
makca|?

GÜNÜ GEÇENLER
:66:
İsim|BAT

HAMİLELERİMİZ
:nazar:
Anne İsim|Hamilelik Haftası|Cinsiyet|Bebiş İsim
AskMelegi|38 hafta|Kız|Zeynep İrem
impaladeniz|29 hafta|Erkek|Efe
babu|28 hafta|Kız|Nehir
darkangellove58|27 hafta|Kız|Buğlem
CNNYSR|25 hafta|Erkek|?
ozpar|25 hafta|Erkek|Çağan
betus19|20 hafta|Erkek|?
banu77|20 hafta|?|?
guzel83|13 hafta|?|?
rafiyee|12 hafta|?|?
_dreamlike_|11 hafta|?|?
n_a_z|7 hafta|?|?

slm..hadi bakalım kızlar sizden barii güzel haber gelsin

çiğdemcikk.canını sıkma ne olur ne yapalım :48:üzme kendini nasılsa olcak..

kardeşim izinli olduğu için bana pc düşmüyo...o yüzden pat die çıkıyoom yaaa:59:

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

karats,

sevgicik sende beni yalnız bıraktın ama :14::14:

ben geldimmmm yalnız değilsin :79: :79: :79:
site çok sinir bozucu ama kuş habire bakıma giriyor

ben geldimmmm yalnız değilsin :79: :79: :79:
site çok sinir bozucu ama kuş habire bakıma giriyor

hoşgeldin kuş nasılsın bakalım...sitenn bakıma girmesi işme geliyo..:)
konulardan çok geri kalmıyom ben geldiğimden beri site de sorun var 6 gündür..:32:

Back
X