Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahaa yuh bu kadar mı çabuk![]()
![]()
olsun canım biz 4500 müş gibi düşünürüz :))Bizim bürodaki ağ bağlantılarında sorun var net gidip geliyor 4500 de yazdım 4501de ekrana gelicek galiba güya kutlayacaktım sayfayı ama neyse
tahmin edebiliyorum kuşum,dönem dönem yaşıyosun zaten ilk haftaların böyle oluyor sonra geçiyorkuş şuanki ruh halım mi bilsen :)))((
olsun canım biz 4500 müş gibi düşünürüz :))
tahmin edebiliyorum kuşum,dönem dönem yaşıyosun zaten ilk haftaların böyle oluyor sonra geçiyor![]()
bu arada saat 3 oldu ve ben hala pijamalarla oturuyorum :78:
yok gıı o bunalım değil şuan sinir var eşimle atıştık biraz ona canım sıkkın:84:
slm..hadi bakalım kızlar sizden barii güzel haber gelsin
çiğdemcikk.canını sıkma ne olur ne yapalımüzme kendini nasılsa olcak..
kızlar ben geçen gün rüyamda misafirliğe gidiyordum ordaki herkes topikteki kızlarmış o kadar gerçekciydiki anlatamam yani sizde vardınız rüyamda ve o kadar samimiydikki anlatamam
çiğdem tembih etti 4500.sayfa kutlayalım da hihoyt yok artık :)) nasıl olacak
![]()
![]()
:81: :81: :81:
:81::81::81::81::81:
![]()
yok gıı o bunalım değil şuan sinir var eşimle atıştık biraz ona canım sıkkın:84:
evet yha sevemedım su kısı ben bır turlu tovbe yarabbımsite arızalı kimseciklerde yok havada yağışlı ve karanlık offff
ee heralde kuş boşuna kıdemli olmadık...
yukarda tanıdıklarım vaar:102::102::102::102::90::90:
ben yetısemedım 4500 e
:81::81::81::81::81:
![]()
:122: :122: :122: :122:
doktorlar sağlıklı bireylerde bekleyin diye öneriyorlar, mesela bizim tüm testlerimiz başlangıçta yapıldı ve sorun çıkmadı o yüzden 1 sene deneyin dendi, ama sorun çıksaydı elbette beklemezdik. bence de en doğrusunu yapıyorsun, evet yaşınız genç ama bir sorun var ve siz bunun farkındayken beklememeniz en doğrusu :)
gerçi benim bütün yaşıt arkadaşlarım ya şimdilerde hamile ya da bebekleri henüz yaşına girmedi ama ben yine de kendimi yaşla ilgili sıkıntıya sokuyorum işte
aman neyse, hayırlısı allahtan, biz elimizden geleni yapalım da, sana da tedavinde başarı, bol şans diliyorum, herşey gönlünüzce olsun
sna akatılıyorum canım bzde beklemedık yoksa evdekı bır ıkı spermdende olucaz bekleye bekleye :)
hakkımızda hayırlısı olsun
yenı yıl ugur getrsın herkeseeee
ınş nıce 4500 lü sayfalar yasarız :))))9
ınşşşş hayırlı seyler konusuruz
ınşşşş su mubarek gunlerde vede senenın sonunda herkesın kucagı dolar
hayırlı evlatlar edınırlerr
hamıleler saglıklan kucaklarına alırlarrrrrrrrrrr
ınş kızlar
ınş nıce 4500 lü sayfalar yasarız :))))9
ınşşşş hayırlı seyler konusuruz
ınşşşş su mubarek gunlerde vede senenın sonunda herkesın kucagı dolar
hayırlı evlatlar edınırlerr
hamıleler saglıklan kucaklarına alırlarrrrrrrrrrr
ınş kızlar
geldim kızlar amcam gelmişdi de....
hoşgeldin kuzuuu
ve esra![]()
hoşgeldin kuzuuu
ve esra![]()
doktorlar sağlıklı bireylerde bekleyin diye öneriyorlar, mesela bizim tüm testlerimiz başlangıçta yapıldı ve sorun çıkmadı o yüzden 1 sene deneyin dendi, ama sorun çıksaydı elbette beklemezdik. bence de en doğrusunu yapıyorsun, evet yaşınız genç ama bir sorun var ve siz bunun farkındayken beklememeniz en doğrusu :)
gerçi benim bütün yaşıt arkadaşlarım ya şimdilerde hamile ya da bebekleri henüz yaşına girmedi ama ben yine de kendimi yaşla ilgili sıkıntıya sokuyorum işte
aman neyse, hayırlısı allahtan, biz elimizden geleni yapalım da, sana da tedavinde başarı, bol şans diliyorum, herşey gönlünüzce olsun
hoşgeldin kuzuuu
ve esra![]()
Amin inşallah canım
hoşgeldin canım ağzından bal damlıyor
amiiiiin inşallah inşallah !!!!!!!
amin, inşallah![]()