• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

evet hayırlısı olsun hepimiz için
bu bizim 2.aşılamamızdı ama doğal yolla denemedik yani.O yüzden niye olmadı diye daha da çok düşünüyorum..
3.yü denemeden direk tüp bebek denicem bu sefer sanırım..
Neyse boşverelim bu konuyu konuşmayalım..

bakalım yarın benim ne olacak canım hayırlısı hakkımızda

hoşbuldum canım
iyiyim regli belirtilerim başladı karın ağrısı göğüs hassasiyeti hapşırınca kasıkta ağrı..
Sanırım tutturamadık öyle hissediyorum..

handancım :29:
biliyorsun bu belirtiler hep birbirinin aynısı kuzum, sen yarın test yapıncaya kadar kapatalım bu konuyu :82:

bu arada eşim de iznini ayarlamaya çalışıyor, onu da sıkıştırıyorum diye çok üzülüyorum ama o da lazım :9:
dedim ama zaten, lazım olmasan seni hiç çağırmayacağım diye :38:

günaydın canım hoşgeldin nasılsın

günaydın kübra, ben iyiyim sen nasılsın?

biliyorsun bu belirtiler hep birbirinin aynısı kuzum, sen yarın test yapıncaya kadar kapatalım bu konuyu :82:

bu arada eşim de iznini ayarlamaya çalışıyor, onu da sıkıştırıyorum diye çok üzülüyorum ama o da lazım :9:

günaydın kübra, ben iyiyim sen nasılsın?

Allaha şükür canım bende iyiyim

Tamam kuzum kapatalım bencede :29:

İnşallah ayarlayabilir,evet lazımlar :))) uzun süre kalmasa bile belki birkaç günlüğüne gelebilir,tabiki o süreçte hep yanında olsa keşke ama olmuyorsa da sadece gereken zamanda gelebilir belki..

Tamam kuzum kapatalım bencede :29:

İnşallah ayarlayabilir,evet lazımlar :))) uzun süre kalmasa bile belki birkaç günlüğüne gelebilir,tabiki o süreçte hep yanında olsa keşke ama olmuyorsa da sadece gereken zamanda gelebilir belki..

öyle olacak zaten kuzum, ilk görüşmeye benimle gelecek, sonra buraya geri dönecek ve 12 gün sonra tekrar gelip 1 hafta falan benimle kalabilecek sanırım. yani öyle ayarlamaya çalışıyoruz bakalım, hayırlısı :nazar:

saçlarıma yağ sürdüm, birazdan yıkayacağım. buraya geldiğimden beri çok dökülüyordu, lavanta sabunumu da getirmemiştim, burada hazır karışım yağlar var, onlardan aldım dün, içinde limon, kaktüs, badem ve zeytin yağı var. bakalım işe yarayacak mı :))

bugün arkadaşım gelicek birazdan ev toparlama yemek işine girişmem lazım...

kolay gelsin sana ama çok yorma kendini tamam mı :)
ben de nihayet tiramisu yapabileceğim bugün, eksik malzemem kalmadı çokşükür :9: :9: :9:

saol kuzum yok yormam merak etme :)
ooooh nihayet şu meşhur tiramisuyu yapıyorsun,yumurtalar alındı,ellerine sağlık şimdiden.

kuzular ben saçlarımı yıkamalıyım artık, o yüzden duşa giriyorum.
görüşürüzzz :16:

valla canım tarifleri burda eda veriyor, geçmişte bi yerde vermişti, ben defterime yazmıştım, bilgisayara kopyalamadım :26:
geçmişten bulmaya çalışırsan daha iyi olur aslında.

ayyyy nasıl bulabilirim ki tühhh

Back
X