Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizler birbirinizi tanıyosun sanırım..
canım birazdan malzeme almaya inicem kantinee...
ben hep göz kararı yaptıgım için ne kadar koyduklarımı bilmiyorumm...
ben yaparken not alır sana yazarım ama sen ne zaman yapacaksın??
kızlar merhaba nasılsınız? yeni haberler var mı? 2-3 gündür giremedim. sürekli fırtına yağmur evden çıkamadım. eşime evede almadın internet bak ben kaç gündür arkadaşlarımdan ayrıyım dedim tamam halletcez bakalım acele etme diyor deli ediyor beni:84::84::84:
sizler birbirinizi tanıyosun sanırım..
çiğdem hoşgeldin canım
slm kızlaar bn geldimnasılsınız bakalım?
hoşbulduk kübra :)
kaç yaşındaydın sen, bi sorun var mıydı sizde? hatırlayamadım kusura bakma :26:
slm kızlaar bn geldimnasılsınız bakalım?
23 yaşındayım bi sorun yok dedi doktor
ne zamandır deniyorsunuz? ikinizde de sorun olmaması çok güzel, dilerim en kısa sürede bebişine kavuşursun, hayırlısı neyse o olsun :)
doğum kontrol hapını bırakır bırakmaz hamile kalabilirsin, doğum kontrol hapları sonrası gebeliğin gecikmesi diye bişey yoktur.
ben iyiyim yoncacım, sen nasılsın?
haberler sende? ne oldu kanaman, progesteron testinin sonucu?
iyim şükür cnmm bebişlerim iyi çok şükür hızlı hızlı atıyo minicik kalpleriihoşgeldin canım ben iyiyim sen nasılsın canım bebişler nasıl???
cnm yok öle bşy bn 3 yıl aralıksız yasmin kullandım we bıraktım 3 ay snr gebeyim hmde ikislere:) bünyeye göre değişir seninde bi kaç aya kalacağını düşünüyorumhaziranın 15 de bıraktık korunmayı çiğdem
ama korkutuyorlar sürekli doğum kontrol hapı kullandığın için olmuyo diye![]()
17 çıktı cnm sonucum 20 we yukarısı risk taşımıyomuş bnm brz da olsa düşük çıkınca progestan werdi içiçem 4 gün fln ama şimdilik bşy yok cnm buarada usg yede soktu bebişlerim 5 günde ne kdr büyümüş inanmadım ya elleri bile çıkmış:))
iyim şükür cnmm bebişlerim iyi çok şükür hızlı hızlı atıyo minicik kalplerii
cnm yok öle bşy bn 3 yıl aralıksız yasmin kullandım we bıraktım 3 ay snr gebeyim hmde ikislere:) bünyeye göre değişir seninde bi kaç aya kalacağını düşünüyorum
haziranın 15 de bıraktık korunmayı çiğdem
ama korkutuyorlar sürekli doğum kontrol hapı kullandığın için olmuyo diye![]()
17 çıktı cnm sonucum 20 we yukarısı risk taşımıyomuş bnm brz da olsa düşük çıkınca progestan werdi içiçem 4 gün fln ama şimdilik bşy yok cnm buarada usg yede soktu bebişlerim 5 günde ne kdr büyümüş inanmadım ya elleri bile çıkmış:))
saol cnm yok aksatırmıyım hiççevrenin değil doktorların söylediklerine bakmalısın.
ben tetkiklerimi yaptırırken bunların hepsini sormuıştum doktoruma. öyle bişey yok, rahat ol
hadi gözünaydın canım, aksatma ilacını olur mu![]()
çevrenin değil doktorların söylediklerine bakmalısın.
ben tetkiklerimi yaptırırken bunların hepsini sormuıştum doktoruma. öyle bişey yok, rahat ol
hadi gözünaydın canım, aksatma ilacını olur mu![]()