• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

canım birazdan malzeme almaya inicem kantinee...
ben hep göz kararı yaptıgım için ne kadar koyduklarımı bilmiyorumm...
ben yaparken not alır sana yazarım ama sen ne zaman yapacaksın??

benim acelem yok kuzum, sen yaparken not aldıklarını bana iletirsen yeter ;) sağol canım çok.
nasılsın, bu ara görüşemedik pek seninle :)

kızlar merhaba nasılsınız? yeni haberler var mı? 2-3 gündür giremedim. sürekli fırtına yağmur evden çıkamadım. eşime evede almadın internet bak ben kaç gündür arkadaşlarımdan ayrıyım dedim tamam halletcez bakalım acele etme diyor deli ediyor beni:84::84::84:

canımm nasılsın :) eve internet olayını bi an evvel halledin, ay biz seni özleriz, efeciği merak ederiz :))

sizler birbirinizi tanıyosun sanırım..

çoğumuz burada sohbet ederek tanıştık canım, aramıza hoşgeldin :)

23 yaşındayım bi sorun yok dedi doktor

ne zamandır deniyorsunuz? ikinizde de sorun olmaması çok güzel, dilerim en kısa sürede bebişine kavuşursun, hayırlısı neyse o olsun :)
doğum kontrol hapını bırakır bırakmaz hamile kalabilirsin, doğum kontrol hapları sonrası gebeliğin gecikmesi diye bişey yoktur.

ne zamandır deniyorsunuz? ikinizde de sorun olmaması çok güzel, dilerim en kısa sürede bebişine kavuşursun, hayırlısı neyse o olsun :)
doğum kontrol hapını bırakır bırakmaz hamile kalabilirsin, doğum kontrol hapları sonrası gebeliğin gecikmesi diye bişey yoktur.

haziranın 15 de bıraktık korunmayı çiğdem

ama korkutuyorlar sürekli doğum kontrol hapı kullandığın için olmuyo diye:43:

ben iyiyim yoncacım, sen nasılsın?
haberler sende? ne oldu kanaman, progesteron testinin sonucu?

17 çıktı cnm sonucum 20 we yukarısı risk taşımıyomuş bnm brz da olsa düşük çıkınca progestan werdi içiçem 4 gün fln ama şimdilik bşy yok cnm buarada usg yede soktu bebişlerim 5 günde ne kdr büyümüş inanmadım ya elleri bile çıkmış:))

hoşgeldin canım ben iyiyim sen nasılsın canım bebişler nasıl???
iyim şükür cnmm bebişlerim iyi çok şükür hızlı hızlı atıyo minicik kalplerii

cnm yok öle bşy bn 3 yıl aralıksız yasmin kullandım we bıraktım 3 ay snr gebeyim hmde ikislere:) bünyeye göre değişir seninde bi kaç aya kalacağını düşünüyorum

17 çıktı cnm sonucum 20 we yukarısı risk taşımıyomuş bnm brz da olsa düşük çıkınca progestan werdi içiçem 4 gün fln ama şimdilik bşy yok cnm buarada usg yede soktu bebişlerim 5 günde ne kdr büyümüş inanmadım ya elleri bile çıkmış:))

iyim şükür cnmm bebişlerim iyi çok şükür hızlı hızlı atıyo minicik kalplerii

geçmiş olsun canım benim rahatsızdın galiba kaçırmışım sanırım ben

bende ikizlerim olsun istiyorum hep rabbime dua ediyorum

ama hayırlısı tabi

rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin canım

cnm yok öle bşy bn 3 yıl aralıksız yasmin kullandım we bıraktım 3 ay snr gebeyim hmde ikislere:) bünyeye göre değişir seninde bi kaç aya kalacağını düşünüyorum

senin böyle konuşman beni çok ferahlatıyo

bıktım artık bu çevremin konuşmalarından

inşallah hayırlısı ile verir rabbim hepimize bebişlerimizi:25:

çevrenin değil doktorların söylediklerine bakmalısın.
ben tetkiklerimi yaptırırken bunların hepsini sormuıştum doktoruma. öyle bişey yok, rahat ol ;)

hadi gözünaydın canım, aksatma ilacını olur mu :29:

ben tetkiklerimi yaptırırken bunların hepsini sormuıştum doktoruma. öyle bişey yok, rahat ol ;)

saol cnm yok aksatırmıyım hiç

Allah razı olsun çiğdem sağoll gerçekten insanın psikolojisini bozuyorlar yemin ederim

bazen eşimde söylüyo doğum kontrol hapı kullandığın için olmuyo belkide diye

çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için canım Allah Razı Olsuun hepinizden

Back
X