kızlar bn çıkmk zorundayım amasporum war öğleden snr gelirim ama işlhh gelmiş olurlar
inşş cnm bende temizlik ytapıyrmm zatennn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bn çıkmk zorundayım amasporum war öğleden snr gelirim ama işlhh gelmiş olurlar
slm kızlarr yahu bır denk gelıpde dedıkodu yapamadıkkkızlar sızlerı cok ozledım ama ben yaa sohbetımızı ozledımm
benı sorarsanız bende tedavıme devam edıyorum dınlenıyorum evde sımdılık bır sıkıntım yok ınşlh da olmazda en kısa surede bende hamıle olurum kızlar yaaa
öptum hepınızı bacılarımmm
![]()
ay bi suru sey yazdim hata verdi site sinir oldm..naber kizlar?nehir hnmi uyuttumgeldm ama sesler gelio uyancak galiba:)dun masallahiniz varmis eski gunlerdekigbi olmus ne guzel..
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
cmrts yomoşlarım toplanıoooooo ayy çok heycanlıyım
ay bi suru sey yazdim hata verdi site sinir oldm..naber kizlar?nehir hnmi uyuttumgeldm ama sesler gelio uyancak galiba:)dun masallahiniz varmis eski gunlerdekigbi olmus ne guzel..
canım çok sevindimmm...
gözün aydınnn![]()
saol cnm benim rabbim inşş güzel sonuçlandırır
kızlaar bn geldim ew şimdi yemek yiyorum brzdande temizliğe girişicem sz napıyonus?
sen erken kalkıyosun galibaa walla bn spor olmasa 11 e kdr uyuyodum ama artık erken kalkıyom:)hoşgeldin canımmm..
kolay gelsin sanaaa...
ben oturuyorum her zaman ki gibi tekimm..
işlerimi sabahtan bitirdim şimdi de vakit geçmiyorr...
sanada kolay gelsin cnm:)kızlar bende transferden önc etemizlik yapayım dedimmm.4de tekrar doktora gidicemmmm