Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

slm kızlarr yahu bır denk gelıpde dedıkodu yapamadıkk:52::52: kızlar sızlerı cok ozledım ama ben yaa sohbetımızı ozledımm:59::59: benı sorarsanız bende tedavıme devam edıyorum dınlenıyorum evde sımdılık bır sıkıntım yok ınşlh da olmazda en kısa surede bende hamıle olurum kızlar yaaa:49::59: öptum hepınızı bacılarımmm:16::16:

slm kızlarr yahu bır denk gelıpde dedıkodu yapamadıkk:52::52: kızlar sızlerı cok ozledım ama ben yaa sohbetımızı ozledımm:59::59: benı sorarsanız bende tedavıme devam edıyorum dınlenıyorum evde sımdılık bır sıkıntım yok ınşlh da olmazda en kısa surede bende hamıle olurum kızlar yaaa:49::59: öptum hepınızı bacılarımmm:16::16:

canım inşallah güzel haberi verirsin bize allah yar.olsun öpüyorum

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
maonyaaa,
babu+,
betus19+
:31::31::31::31:

ay bi suru sey yazdim hata verdi site sinir oldm..naber kizlar?nehir hnmi uyuttumgeldm ama sesler gelio uyancak galiba:)dun masallahiniz varmis eski gunlerdekigbi olmus ne guzel..

ay bi suru sey yazdim hata verdi site sinir oldm..naber kizlar?nehir hnmi uyuttumgeldm ama sesler gelio uyancak galiba:)dun masallahiniz varmis eski gunlerdekigbi olmus ne guzel..

evet dün öyleymiş ama bende kaçırmışım benim oğlan uyandı deminden beri onla uğraşıyom memeden ayrılmıyo uyanık oldumu napıcaksam:18:

hoşgeldin cnm...
ben iyiyim sen nasılsın??
nehir hanımda uyuyormus öpüyorum onu..

evet eski günlerdeki gibi canlanıyoruz yavaş yavaş :64:

kızlar bende transferden önc etemizlik yapayım dedimmm.4de tekrar doktora gidicemmmm

benim beyefendinin huysyzluğu üstünde 10 dk uyuyo uyanıyo fazla yazamıyorum o yüzden

dünyada aşamayacağın hiç bi yol olamaz

bunuda unutma bi kenara yaz

o ne dedi bu ne dedi diyene kadar

kaderini yaşa yada yenisini yazzzz:46::46::46::46:deniz seki:46::46::46::46:

Back
X