Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

tabiki cnm yavrum sağlıklı bi şekilde büyüsün herşeye razıyım ...

yok cnm malesef sezzeryan doğum yaptım ben...

bende mecburen sezeryan:((( epidural istiyodum amaliyathanede tansiyonum yükseldi sırt üstü yatamıyodum hamileyken orda sırtüstü yattım beni hazırlıyolardı tansiyonum yükseldi hemen geri kaldırdılar normale dönünce yatırdıklarıyla narkozu verdikleri bir oldu bebeğimin solunumu durmuş benim tansiyon yükselince kendine getirmek için baya uğraşmışlar sonra küveze koydular bikaç saat küvezde durdu normal yapamazmışım zaten allahtan drumu dinlemişimde sezeryanı kabul etmişim

bende mecburen sezeryan:((( epidural istiyodum amaliyathanede tansiyonum yükseldi sırt üstü yatamıyodum hamileyken orda sırtüstü yattım beni hazırlıyolardı tansiyonum yükseldi hemen geri kaldırdılar normale dönünce yatırdıklarıyla narkozu verdikleri bir oldu bebeğimin solunumu durmuş benim tansiyon yükselince kendine getirmek için baya uğraşmışlar sonra küveze koydular bikaç saat küvezde durdu normal yapamazmışım zaten allahtan drumu dinlemişimde sezeryanı kabul etmişim

ayyy cnm benim baya bebeğini ve seni Allah korumuş ..
baya zo bi doğum olmuş ama neyseki ikinizde iyisiniz...
bende cnm zorunlu sezeryan yaptım biraz benimkide sorunlu oldu baya uzun .....
ama sonuçta acil sezeryan oldum epidürel doğum yaptım ben cnm ...
normal doğum gibi her anını yaşadımm....

ayyy cnm benim baya bebeğini ve seni Allah korumuş ..
baya zo bi doğum olmuş ama neyseki ikinizde iyisiniz...
bende cnm zorunlu sezeryan yaptım biraz benimkide sorunlu oldu baya uzun .....
ama sonuçta acil sezeryan oldum epidürel doğum yaptım ben cnm ...
normal doğum gibi her anını yaşadımm....

allah çok şükür sonra dedim iyiki genel anestesi yapmışlar bebeğimi o halde görseydim dayanamazdım düşünsene çıkarıyolar mosmor ve sesi çıkmıyo neyseki atlattık geçti
her anını yaşamak için epidural istemiştim ama ne normal doğum oldu ne epidural normal doğumuda çok istemiştim zaten neyi çok istersen olmuyo biraz oluruna bırakmak lazım sanırım bişeyleri

allah çok şükür sonra dedim iyiki genel anestesi yapmışlar bebeğimi o halde görseydim dayanamazdım düşünsene çıkarıyolar mosmor ve sesi çıkmıyo neyseki atlattık geçti
her anını yaşamak için epidural istemiştim ama ne normal doğum oldu ne epidural normal doğumuda çok istemiştim zaten neyi çok istersen olmuyo biraz oluruna bırakmak lazım sanırım bişeyleri

cnm sen epidürel olsaydında bebeğini görmezdin ki zaten sen hiç bişeyi görmüyrsun ki sadece hissediyosun dktrlar sana bebeğini gösteriyo öpüyosun kokluyosun muhteşem bişey ya o anda sırf bebeğin için kıtır kıtır kesiyolar ama o kadar sakinsin ki bebeğine kavuşucasın bence bu dünyada ki hiçbi mutluluk bebeğinin mutluluğuna benzemiyo muhteşem bişey Allahım tüm isteyenlere yaşatır inşallah bu duyguyu ...... demekki hakkımızda hayırlısı böyleymiş betüş çok şükür evlatlarımız sağlıklı bak senin ki 2 aylık olucak benimki 5 aylık oldu bile daha dün gibi zaman öyle hızlı akıp gidiyo kii:31::31::31::31::31:

cnm sen epidürel olsaydında bebeğini görmezdin ki zaten sen hiç bişeyi görmüyrsun ki sadece hissediyosun dktrlar sana bebeğini gösteriyo öpüyosun kokluyosun muhteşem bişey ya o anda sırf bebeğin için kıtır kıtır kesiyolar ama o kadar sakinsin ki bebeğine kavuşucasın bence bu dünyada ki hiçbi mutluluk bebeğinin mutluluğuna benzemiyo muhteşem bişey Allahım tüm isteyenlere yaşatır inşallah bu duyguyu ...... demekki hakkımızda hayırlısı böyleymiş betüş çok şükür evlatlarımız sağlıklı bak senin ki 2 aylık olucak benimki 5 aylık oldu bile daha dün gibi zaman öyle hızlı akıp gidiyo kii:31::31::31::31::31:

hayırlısı canım önemli olan sağlıkları biz daha 22 günlük olduk canım
allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

günaydın sevgicim hoşgeldin ..
kızın ve sen nasılsınız ?
görüşmeyeli baya uzun zaman oldu yaa.

hoşbulduk canım evet uzun zamandır konuşamadık seninle
ben ve bebişimde iyiyiz teyzesi hatta dün resim ekledim geçmişe bakarsan görürsün siz nasılsınız nasıl gidiyor annelik

hayırlısı canım önemli olan sağlıkları biz daha 22 günlük olduk canım
allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

aaaaaaa daha çok küçükmüşsünüz cnm 40 kımız felan deyince krıkınız çıkıcak az kaldı sandm ondan 2 aylık nerdeyse dedim ayy cnm yaaaaaa ..........
bu günlerinin kıymetini bil cnm benim kızım şu anda benle tartışıyo kızıyo bana istemediği hiç bişeyi yaptıramıyorum çok bilmiş babasını görünce beni unutuyo şu anda bana bağırıy benle oyun oyna diye bi yandan sizle sohbet etmeye çalışıyorum bi yandan hanımefendiyi memnun etmeye çalışıyrum nasıl kızıyo bana az kaldı dövücek zaten saçlarımı yoluyo sonrada kendi kendine gülüyo :1::1::1::1:

hoşbulduk canım evet uzun zamandır konuşamadık seninle
ben ve bebişimde iyiyiz teyzesi hatta dün resim ekledim geçmişe bakarsan görürsün siz nasılsınız nasıl gidiyor annelik

sevindim cnm ii olmanıza ..
ay gördüm cnm ya maşşş çok tatlı ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN maşşalllahhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar:
valla bizde biraz kavga biraz oyun geçinip gidiyoz ama bana bi gülüşü dünyalara değer ...
artık konuşucak gibi ağzı nasıl laf dolu ....anne dedi bi kezz...kuzumm:43::43::43:

sevindim cnm ii olmanıza ..
ay gördüm cnm ya maşşş çok tatlı ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN maşşalllahhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar:
valla bizde biraz kavga biraz oyun geçinip gidiyoz ama bana bi gülüşü dünyalara değer ...
artık konuşucak gibi ağzı nasıl laf dolu ....anne dedi bi kezz...kuzumm:43::43::43:

oy maşallah kuzucuğuna :nazar: :nazar:
benimkide 5 gün sonra 2 ayını bitirecek ama çok hareketli algısıda yüksek devamlı onunla konuşmamı istiyor bana gülüyor sesler çıkarıyor...o saç yolma konusunda benim kızda uzman bazen tutuyor yatağına bırakırken bir çekiyor avcundan birsürü saç topluyorum o yüzden artık hep saçım toplu geziyorum tutamasın diye ama yinede herşeye değer dediğin gibi bir gülüşü

oy maşallah kuzucuğuna :nazar: :nazar:
benimkide 5 gün sonra 2 ayını bitirecek ama çok hareketli algısıda yüksek devamlı onunla konuşmamı istiyor bana gülüyor sesler çıkarıyor...o saç yolma konusunda benim kızda uzman bazen tutuyor yatağına bırakırken bir çekiyor avcundan birsürü saç topluyorum o yüzden artık hep saçım toplu geziyorum tutamasın diye ama yinede herşeye değer dediğin gibi bir gülüşü

sen daha bekle annesi biraz daha büyüsün sana neler yapıcak ne cilveler gerçekten her geçen gün daha da tatlı oluyorlar ....cnm benimki kucağıma bile alsam saçlarımı toplasamda ki daha çok acıyo genede saçlarımı çekiyo çok hoşuna gidiyo ....

sultannnnnnnnn nerdesin haberdar et bizi adet oldun mu inşallah olmamışsındır :nazar::nazar::26::26::26::nazar::nazar::nazar:

selam kızlar. dün aniden çıkmak zorunda kaldım. o arada da kubicik bana soru sormuş çok ayıp oldu:50:

kubicim
12. haftada %90 erkek dedi.
16. haftada %100 erkek dedi:9:

benim bebiş göstermiyo kendini 15+2 yim off gitediğim doktor kalmadı :1::1::1:

hayırlı cumalar kızlar.
öznurcum çok teşekkür ederim yazmışsın aşıyla ilgili gözlemlerini. çok geçmiş olsun bizde hayırlısı ile atlatırız inşallah. belki vuran ebenin elinin hafifliğiyle de ilgilidir. umarım eli hafiftir ebemizin.
dünürüm gelinim gelmişler. benim gelin çok tatlı maşallah. bide dünürle denk gelebilsek çok merak ediyorum normal doğurabildi mi:9: ben maalesef normal doğuramadım elimde olmayan sebeplerden dolayı.

benim bebiş göstermiyo kendini 15+2 yim off gitediğim doktor kalmadı :1::1::1:

evet bazı bebekler vardı mart annelerinde 30. haftada bile kesinleşmemişti cinsiyetleri. genelde kız olanlarınki geç belli oluyo ama dur bakalım bekle biraz daha.

evet bazı bebekler vardı mart annelerinde 30. haftada bile kesinleşmemişti cinsiyetleri. genelde kız olanlarınki geç belli oluyo ama dur bakalım bekle biraz daha.

bekleyemiyom :1::1::1: pazartesi yine gitcem çok meraklıyım ben yaaaa:1::1:

hayırlı cumalar kızlar.
öznurcum çok teşekkür ederim yazmışsın aşıyla ilgili gözlemlerini. çok geçmiş olsun bizde hayırlısı ile atlatırız inşallah. belki vuran ebenin elinin hafifliğiyle de ilgilidir. umarım eli hafiftir ebemizin.
dünürüm gelinim gelmişler. benim gelin çok tatlı maşallah. bide dünürle denk gelebilsek çok merak ediyorum normal doğurabildi mi:9: ben maalesef normal doğuramadım elimde olmayan sebeplerden dolayı.

her bebek birbirinden farklı canım,tepkileride farklı oluyor tabi.bebek zaten aşıdan çok,açlıktan ağladı,zavallım beklemekten açıkmıştı...bide oğluşum acıkınca me me diye ağlıyor ya bitiyorum..
bu arada efecik çok şanslı..fıstık gibi sizin gelin...

Back
X