Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
her bebek birbirinden farklı canım,tepkileride farklı oluyor tabi.bebek zaten aşıdan çok,açlıktan ağladı,zavallım beklemekten açıkmıştı...bide oğluşum acıkınca me me diye ağlıyor ya bitiyorum..
bu arada efecik çok şanslı..fıstık gibi sizin gelin...
e niye aç bıraktın da emzirmedin ki:26:
ama buğlemde çok şanslı değil mi benim oğlumda çok yakışıklı değil mi?![]()
sultaaaaaan nerdesin cnm yaa?yoksam kanmı wermeye gittin?
edoşum sen geldin ama bn çıkmak zorundayım yürümem lazım 1 saat snr gelirim![]()
selam dünür.teşekkür ederiz gelinin hakkındaki güzel düşünceler için benim damatta pek yakışıklı maşallah..Ben normal doğum yaptım canım hatta doğum yaptığım akşam yazmıştım burayada ama o zamanlar sen yoktunhayırlı cumalar kızlar.
öznurcum çok teşekkür ederim yazmışsın aşıyla ilgili gözlemlerini. çok geçmiş olsun bizde hayırlısı ile atlatırız inşallah. belki vuran ebenin elinin hafifliğiyle de ilgilidir. umarım eli hafiftir ebemizin.
dünürüm gelinim gelmişler. benim gelin çok tatlı maşallah. bide dünürle denk gelebilsek çok merak ediyorum normal doğurabildi miben maalesef normal doğuramadım elimde olmayan sebeplerden dolayı.
her bebek birbirinden farklı canım,tepkileride farklı oluyor tabi.bebek zaten aşıdan çok,açlıktan ağladı,zavallım beklemekten açıkmıştı...bide oğluşum acıkınca me me diye ağlıyor ya bitiyorum..
bu arada efecik çok şanslı..fıstık gibi sizin gelin...
hoşdeydin edoşum![]()
selam dünür.teşekkür ederiz gelinin hakkındaki güzel düşünceler için benim damatta pek yakışıklı maşallah..Ben normal doğum yaptım canım hatta doğum yaptığım akşam yazmıştım burayada ama o zamanlar sen yoktun
ay ay teşekkür ederiz teyzesi![]()
hoşbulduk denizcim ve efecimmm
nasılsınız bakalımm?
slmmm şekerlerr![]()
iyiyiz de bir türlü uykuya dalamıyoruz bugün.
hoş geldin edoş sultandan haber adın mı :26:
canım daha adet olmadı sultan ama çok agrım var diyordu her an olbilirim diyordu..
hastalandıysa çok agrısı yoktur inş...