Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

her bebek birbirinden farklı canım,tepkileride farklı oluyor tabi.bebek zaten aşıdan çok,açlıktan ağladı,zavallım beklemekten açıkmıştı...bide oğluşum acıkınca me me diye ağlıyor ya bitiyorum..
bu arada efecik çok şanslı..fıstık gibi sizin gelin...

e niye aç bıraktın da emzirmedin ki:26:

ama buğlemde çok şanslı değil mi benim oğlumda çok yakışıklı değil mi? :9:

e niye aç bıraktın da emzirmedin ki:26:

ama buğlemde çok şanslı değil mi benim oğlumda çok yakışıklı değil mi? :9:

evden çıkarken emzirip çıktım canım ama sağlık ocağına gittim,çok kalabalıktı sıra bekledim falan derken acıktı işte..gerçi ben her dışarı çıktığımda kesinlikle sütümü biraz sağıp yanıma alırım ama versem uyayacak diye vermedim,aşıdan sonra verdim hemen uyudu zaten..
aaa evet onu söylemeyi unutmuşum kusuruma bakmayın..efecik hem şanslı hem de çook yakışıklı..

teşekkürler öznur teyze:9:

bak aklıma ne geldi banunun bebişi nehir bebeği de senin oğlana alsak ya:9:

hayırlı cumalar kızlar.
öznurcum çok teşekkür ederim yazmışsın aşıyla ilgili gözlemlerini. çok geçmiş olsun bizde hayırlısı ile atlatırız inşallah. belki vuran ebenin elinin hafifliğiyle de ilgilidir. umarım eli hafiftir ebemizin.
dünürüm gelinim gelmişler. benim gelin çok tatlı maşallah. bide dünürle denk gelebilsek çok merak ediyorum normal doğurabildi mi:9: ben maalesef normal doğuramadım elimde olmayan sebeplerden dolayı.
selam dünür.teşekkür ederiz gelinin hakkındaki güzel düşünceler için benim damatta pek yakışıklı maşallah..Ben normal doğum yaptım canım hatta doğum yaptığım akşam yazmıştım burayada ama o zamanlar sen yoktun
her bebek birbirinden farklı canım,tepkileride farklı oluyor tabi.bebek zaten aşıdan çok,açlıktan ağladı,zavallım beklemekten açıkmıştı...bide oğluşum acıkınca me me diye ağlıyor ya bitiyorum..
bu arada efecik çok şanslı..fıstık gibi sizin gelin...

ay ay teşekkür ederiz teyzesi :71:

selam dünür.teşekkür ederiz gelinin hakkındaki güzel düşünceler için benim damatta pek yakışıklı maşallah..Ben normal doğum yaptım canım hatta doğum yaptığım akşam yazmıştım burayada ama o zamanlar sen yoktun

ay ay teşekkür ederiz teyzesi :71:

:46::46::46: valla tebrik ediyorum seni. helal olsun sana başardın demek. kolay bi doğum mu olmuştu? yoksam geçmişten bulup okuyayım mı 17 sinde mi doğurmuştun?

hoşbulduk denizcim ve efecimmm :70:

nasılsınız bakalımm?

iyiyiz de bir türlü uykuya dalamıyoruz bugün.

aaaaa sevgicik de burda nasılsın iyisin inşalah buğlemcik nasıl :26::70:

sevgi ablacım sen kaç haftalıkken öğrendin buğlemin cinsiyetini :83::83:kızma bana çok meraklıyım ben yaa:83::83:

canım daha adet olmadı sultan ama çok agrım var diyordu her an olbilirim diyordu..
hastalandıysa çok agrısı yoktur inş...

ağrısı var derken beli mi ağrıyodu benim belim çok kötü ağrıyodu fıtıktan şüphelendi kayınpeder :1::1:inşalalh olmamıştır :nazar::nazar:

Back
X