Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

nasılsınız kızlarrrrr herkese hayırlı cumalarrr allah isteyen herkese bebek nasip etsin

hoşgeldin sevgicimmm :71:
nasılsın buğlemcik nasıl??

ben hala adet olmadım canımm...
inş güzel haberler verebilirim bu ay :nazar:

canımmm bende seni merak edip girdimmm hadi inşallah bu ay yüzünü güldürücek Rabbim inanıyorum bütün kalbimleeeee:nazar::emir_bebek:

kızlar 35. haftadayım bugün kontrole gittim biraz moralim bozuldu dok tor bebeğin suyu azalmış dedi ama kilosu ii gelişimi normal dedi çarşamba tekrar çağırdı nts yaptık oda normal çıktı. bol su iç dedi şimdi su içiyorum bol bol ama çok üzüldüm bşey olur mu diye:((((

kızlar 35. haftadayım bugün kontrole gittim biraz moralim bozuldu dok tor bebeğin suyu azalmış dedi ama kilosu ii gelişimi normal dedi çarşamba tekrar çağırdı nts yaptık oda normal çıktı. bol su iç dedi şimdi su içiyorum bol bol ama çok üzüldüm bşey olur mu diye:((((

korkma canım bol bol su iç bişey olmaz içini ferah tut

canım bozma moralini benim en yakın arkdaşımdada oldu bu bebek büyüdüğü ve doğuma az kaldığı için su azalıyor çok prof gezdi hatta hepside normal dedi dediği gibi bol su tüket ve dinlenn

canımcım bebişin kaç gr? önemli bişey olsa dr. mutlaka söylerdi. sen bol bol su iç. dr. riskli bi durum olursa bebişini alır. bebişinde 35. haftaya geldiğine göre riskli dönemi geçti zaten. doğumların bir çoğu 36. haftadan itibaren başlıyor. 40. haftayı tamamlayan bebek 5 te birmiş. benimki 40. haftayı 2 gün geçmişti. ben o beşten biri oldum yani:9:

naber canımm efeciğim nasıllll maşallahh 5 kiloyu geçmiş tosunumm allah sağlık versin inşallahhh

sağol teşekkür ederiz teyzesi. benim bebiş babasına benziyor çok kilo almıyor ama boyu maşallah çok uzun:nazar: sen nasılsın? iş nasıl gidiyor?

korkma canım bol bol su iç bişey olmaz içini ferah tut

canım bozma moralini benim en yakın arkdaşımdada oldu bu bebek büyüdüğü ve doğuma az kaldığı için su azalıyor çok prof gezdi hatta hepside normal dedi dediği gibi bol su tüket ve dinlenn

sağolun kılar içimi rahatlattınız. çok üzüldüm geldiğimden beri ağlıyorum annemi aradım 2 hafta sonra gelicekti ben kötü olunca iki gün sonragelecek oda benim üzülmeme üzüldü:(

canımcım bebişin kaç gr? önemli bişey olsa dr. mutlaka söylerdi. sen bol bol su iç. dr. riskli bi durum olursa bebişini alır. bebişinde 35. haftaya geldiğine göre riskli dönemi geçti zaten. doğumların bir çoğu 36. haftadan itibaren başlıyor. 40. haftayı tamamlayan bebek 5 te birmiş. benimki 40. haftayı 2 gün geçmişti. ben o beşten biri oldum yani:9:

canım sağol iyi geldi yazdıkların önemli bişey yok olsa söylerdidimi gelişimi normal dedi kilosu 2500gr olmuş nts de normal çıktı.

dreamlike_

cnm dediğim gibi benimde suyum azaldı bol su tüket ve bol bol dinlen dedi
ama ben tabi durmayıp temilik yaptım doğuma yakın suyum iyice azzaldı sızmaya başlamış ve sezeryanla doğum yaptım suyum iyice azaldığı için bekleyemeyiz sezeryanla alıcaz dediler...
bu kötü bi durum değil sadece kendini yorm bol su tüket ve bol bol yat dinlen ......

dreamlike_

ama ben tabi durmayıp temilik yaptım doğuma yakın suyum iyice azzaldı sızmaya başlamış ve sezeryanla doğum yaptım suyum iyice azaldığı için bekleyemeyiz sezeryanla alıcaz dediler...
bu kötü bi durum değil sadece kendini yorm bol su tüket ve bol bol yat dinlen ......

sağol canım tavsiyen için. sen kaç haftalık doğum yapmıştın brde bebişin kaç kiloydu doğduğunda. Benim korkum daha küçük daha 2500gr doğmasn birazdaha büyüsün istiyoru:(

dreamlike_

gülcüm bebişin nasıl sen nasılsın?

sağol canım tavsiyen için. sen kaç haftalık doğum yapmıştın brde bebişin kaç kiloydu doğduğunda. Benim korkum daha küçük daha 2500gr doğmasn birazdaha büyüsün istiyoru:(

tatlım doktorun bana da dediğinde bende 35 ci haftamdaydım galiba yaklaşık kilosu da aynıydı ama dediğim gibi ben perde halı koltuk cam büyük temizlik yani yaptım doğuma yakın suyum azalmış...40 cı ahftam da doğum yaptım cnm zamanında ama daha sancılarım başlamamıştı yani doğum başlamamıştı o yüzden sezeryan oldu ...kızım doğduğunda da 3 100gr dı teyzesi sakın korkma sen bol su tüket yat dinlen bebeğin büyiyce annesi zamanı gelince de kucağında olucak sadece kendini aşırı yorma inan tehlikeli bi durum değil bu ..biliyorum son haftalarda kaybetme korkusu daha da artıyo duygusllaşıyosun ama sen üzülünce bebeğini de üzüyosun sen yat dinlen annesi keyfine bak üzülme .....ayrıca şu anda bile korkucak bişey yok cnm bebeğin kocaman olmuş annesi tehlikeli dönemleri atlatmışsın benim doğum yaptığım hastanede 600 gr doğan bebek vardı kızlar ve yaşadı .....maşş maşş....

Back
X