tubişim transferin yapılmış. hadi bakalım allah sana da verecek inşallah yumruklarını yiyen bi bebek![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tubişim transferin yapılmış. hadi bakalım allah sana da verecek inşallah yumruklarını yiyen bi bebek![]()
slm kızlar nasılsınız bakalım handancık benıde hamıslere eklersen sevınırım oldumu sekerbugun kan testı yaptırdım POZITIF CIKTI...
PAZARTESIDE DOKTORUMA GITCEM RABBIM HERKEZE NASIP ETSIN
![]()
slm kızlar nasılsınız bakalım handancık benıde hamıslere eklersen sevınırım oldumu sekerbugun kan testı yaptırdım POZITIF CIKTI...
![]()
ayy cnmmm ne güzelll.bak kavuşuosun yavruna.darısı bizlerin başına.slm kızlar nasılsınız bakalım handancık benıde hamıslere eklersen sevınırım oldumu sekerbugun kan testı yaptırdım POZITIF CIKTI...
![]()
kızlar 25.05.2011 çarşamba günü oğluma kavuşuyorum Allahın izniyle benm için dua edin sezeryan oluyorum hepinizi çok öptüm![]()
![]()
ayyy bu sefer inşallah rabbim tamamına erdirir canım hayırlı olsunslm kızlar nasılsınız bakalım handancık benıde hamıslere eklersen sevınırım oldumu sekerbugun kan testı yaptırdım POZITIF CIKTI...
![]()
Rabbim kurtarsın canım inşallah sağlıklakızlar 25.05.2011 çarşamba günü oğluma kavuşuyorum Allahın izniyle benm için dua edin sezeryan oluyorum hepinizi çok öptüm![]()
![]()
kızlar
bahar aylarında gebe kalmalar artarmış bi teyzeden duymuştum.gerçekten özellikle bu ay herkesten gebe haberi alıyrmmm
rabbim esirgesin.çabuk zamanda bizlerede nasip etsinnn![]()
![]()
kızlar 25.05.2011 çarşamba günü oğluma kavuşuyorum Allahın izniyle benm için dua edin sezeryan oluyorum hepinizi çok öptüm![]()
![]()
kızlar ben adet oldum bugünnn....
üzülmedim en azından gecikmeden oldum buna da şükür![]()
kızlar
bahar aylarında gebe kalmalar artarmış bi teyzeden duymuştum.gerçekten özellikle bu ay herkesten gebe haberi alıyrmmm
rabbim esirgesin.çabuk zamanda bizlerede nasip etsinnn![]()
![]()
slm kızlarrr.transferim yapıldı.2günlük istiratın ardından geldim yanınızaaaa
inşş hakkımda hayırlı bi sonuç olur ve bu sefer yüzüm gülerrr.
bazen çok ümitli bazende çok ümitsizliğe düşüyrmmm.ama herşeyden önemlisiiii hakka tevekkül ettim![]()
![]()
aminnnn canımmm bende duymuştum aynısını Rabbim sağlıklısını ve hayırlısını nasip etsin cümlemizeee
canım benim hayırlı olsunn lütfen bolbol dinlen ve kalbini ferah tut Rabbim inşallahh sağlıkla hayırla nasip edecek yavrularını sevgiler