valla varmıydı bilmiyorum ama idrar çift çizgi çıkmıştı..sonra 13. gün adet oldumm...
evet çok iyi geliyor bana kafa dağıtıyorum..şimdide evle ugrasıyorum..
uzun zamandır bakamamıstım öyle bakınayım dedimm..
edoşşşş beni görmedin mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla varmıydı bilmiyorum ama idrar çift çizgi çıkmıştı..sonra 13. gün adet oldumm...
evet çok iyi geliyor bana kafa dağıtıyorum..şimdide evle ugrasıyorum..
uzun zamandır bakamamıstım öyle bakınayım dedimm..
herkeslere günaydınnnn![]()
herkese selamlar
öncelikle herkesin ramazanı hayırlı ve çok bereketli olsun.
kızlar damdan düşer gibi olacak, ne zamandır siteye girip haber de veremedim ama ben hamileyimaslında uzun zaman oldu, haberdar edebilirdim ama işte ilk zamanlar zaten sadece eşim ve ben biliyorduk, başımdan geçen 2 kötü hikayeden dolayı herkese haziranda falan söylemeye başladık.
ben de bu kadar zaman geçmesine rağmen sizlere haber veremedim :82:
bugüne kısmetmiş![]()
sata göre 20+4 olan tosunum bugünkü kontrolde 21+4 çıktı, allaha şükür herşey yolunda şimdilik, aralık ayının ortasında oğlumuzu kucağımıza almayı bekliyoruz inşallah
![]()
dilerim herkes iyidir.
bu arada Sultan kuşun, Nimet'in ve Kübra'nın gebeliklerini de kutluyorumallah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
hepinizi çok özledim, dilerim herkes iyidir. daha sık gelmeye çalışacağım, sevgiler çok çok![]()
çiğdemmmmmm şimdi gördüm yazınııııı tebrik ederimmmmmmmmmm nezaman büyüdü bebişşşşşşşşşşşşş 21 haftalık maşallahhhhhhhhhh birde erkek haa oyy paşaaaaa Canım dilerim Rabbim sağlıkla kucağınıza nasip ederrrrrr kendinmi kaldın hamile en son tedavi planlıyordun
ben tedaviye karar verdiğimiz ay yani ocakta kimyasal gebelik yaşadım, hatırlar mısın bilmiyorum :)
ocakta onu yaşayınca, şubatta da eşim yoktu zaten, doktora giderek hormonlarımı, yumurtalarımı falan takip ettirdim. martta eşim geldi ve şubatta takipte hormonlarım düşük çıkmış olduğu için, "kimyasalın etkisidir belki, bu ay bi daha takip ettirelim" dedik ve marttaki takipte yumurtalar gerekli büyüklüğe ulaştığında çatlatma iğnesi oldum. sonrasında 3 gün ilişki ve nisanda hamile olduğum belli oldu :)
durum budur kısaca
şimdi de yolun yarısı bitti bakalım hayırlısıyla.
allah herkesin gönlündekini versin en kısa zamanda. şu mübarek ramazan ayında rabbim dualarımızı duyar da herkesin yüzünü güldürür inşallah.
ayyyy kızlar ben giremedim herkes gebehepinizin bebişleri hayırlı olsun. sağlıkla kucağınıza da alın inşallah. bizde büyümeye çalışıyoruz. ek gıdalara geçtik. emmeyi bıraktık
hepinizi öpüyorum. arada gelmeye çalışırım.
ayyyy kızlar ben giremedim herkes gebehepinizin bebişleri hayırlı olsun. sağlıkla kucağınıza da alın inşallah. bizde büyümeye çalışıyoruz. ek gıdalara geçtik. emmeyi bıraktık
hepinizi öpüyorum. arada gelmeye çalışırım.
hatırladım tabikii Rabbimin ol dediği zaman oluyor işte yavrular ben 3 ay çatlatma iğnesi oldum nasip olmadı bebek ara verdiğim ay hamile kaldım oda düştü herşeyin bir zaman var çok sevindim senin adına dilerim sağlıkla ayırla kucağınıza alırsınız oğluşunuzu
aminnnnnnnnnnnn
herkese selamlar
kızlar damdan düşer gibi olacak, ne zamandır siteye girip haber de veremedim ama ben hamileyimaslında uzun zaman oldu, haberdar edebilirdim ama işte ilk zamanlar zaten sadece eşim ve ben biliyorduk, başımdan geçen 2 kötü hikayeden dolayı herkese haziranda falan söylemeye başladık.
bugüne kısmetmiş![]()
sata göre 20+4 olan tosunum bugünkü kontrolde 21+4 çıktı, allaha şükür herşey yolunda şimdilik, aralık ayının ortasında oğlumuzu kucağımıza almayı bekliyoruz inşallah
![]()
dilerim herkes iyidir.
bu arada Sultan kuşun, Nimet'in ve Kübra'nın gebeliklerini de kutluyorumallah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
hepinizi çok özledim, dilerim herkes iyidir. daha sık gelmeye çalışacağım, sevgiler çok çok![]()
bnde hamdolsun iyiym cnm yaaa bu saatte uykum kaçtı sizlere bakiim dedim:)iyiyim yoncacım bugün evime döndümm...yorgunlugumu gidermeye çalışıyorumm...
sen nasılsın görüşmeyeli??
herkese selamlar
bugüne kısmetmiş![]()
![]()
dilerim herkes iyidir.
hayırlı olsun çiğdemcim.rabbim kucağın<a almayıda nasip etsinnnn![]()
bnde hamdolsun iyiym cnm yaaa bu saatte uykum kaçtı sizlere bakiim dedim:)
maşallah cnmm kııs sen nasıl sabrettin paylaşmada kocaman olmuş bebekin
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin işlhh çok sewindimm
herkeslere hayırlı ramazanlar kızlar herkesi çok çok öpüyoruz kızımla bereber..Umarım herkesler çok çok iyidir hamileliklerini açıklayan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve Allahımın tamamına erdirmesini ve bir avazda kurtarmasını diliyorum..
Bu arada kızlar ramazanın ilk günü amcamı kaybettik onun üzüntüsünü yaşıyorum Rabbim mekanını cennet eyler inşallah
mrb.....
kuzummm minnoşun büyüdü çok şükür yakında da inşallah kucağınıza almak nasip olcak....
bugünkü kontrolunude heycanla beklıyorum öptm çook![]()
herkese günaydın kızlarrr umarım herkes iyidirrr![]()
herkeslere hayırlı ramazanlar kızlar herkesi çok çok öpüyoruz kızımla bereber..Umarım herkesler çok çok iyidir hamileliklerini açıklayan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve Allahımın tamamına erdirmesini ve bir avazda kurtarmasını diliyorum..
Bu arada kızlar ramazanın ilk günü amcamı kaybettik onun üzüntüsünü yaşıyorum Rabbim mekanını cennet eyler inşallah
mrb.....
kuzummm minnoşun büyüdü çok şükür yakında da inşallah kucağınıza almak nasip olcak....
bugünkü kontrolunude heycanla beklıyorum öptm çook![]()