- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlarım bende çıkıyorum şimdilik işlerimi halledyimmm hepinizi çok öpüyorumm Allah'a emanet olunnn sevgiler![]()
tamam cnm bende öpüyorum seni..
kendine çok dikkat ett...
tünaydın cnmmmm nasılsınız kızlaaar bn iyiyim işte aynı herşey çok öpüyrm hepinizii:)tünaydın iyi hafta sonlarııı![]()
merhaba çiğdemciğim az önce kan verdim geldim birçok genetik araştırmaya karar verdi dr ben sistemik lupus hastasıyım oda kan pıhtılaşmasına sebep oluyor ama onun dışında muayne günü yumurtlama günümmüş dr hemen ilişki verdi sağlıklı görünüyor herşey dedi bakalım canım hayırlısı
ben sizleri çok merak ediyorum bu arada kafamda hep tiplemeler oluşturdum edoş daha çıtı pıtı kumral sultan uzun boylu kumral nimet hafif balık etli handada öyle çiğdem orta boylu sarışın
sultancığımmm bulantılarından mutlu ol bitanem sağlıklı geçen hamilelik bulantılı olur diyordu drum biz sağlıksız hamileliklerde suni hormanlarla o bulantıları sağlıyorduk demişti
merhaba.....nasılsınız ???
biz oğluşumla iyiyiz,büyüyoruz..hepinizi özledim,öpüyorumm...evime dönünce daha uzun görüşmek ümidiyle....
günaydın herkeseee
iyi bir hafta olsun kızlar :82:
dünden beri kimsecikler gelmemiş nerdesiniz kızlar yoksa başka bir buluşma yerimi buldunuz benden habersiz
kimsecikler eskisi gibi uğramıyor sevgicim
sen nasılsın? buğlem prenses nasıl![]()
ikimizde çok iyiyiz teyzesi hiçbir sorunumuz yok çok şükür büyüyoruz birlikte kızımla...sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik bakalım
valla şimdilik harika geçiyor sevgicim, pazartesi günü şeker yükleme testimiz var.
zaman çok çabuk geçiyor, siz hamileyken de böyle miydi hatırlamıyorum :))
işe döndün mü sen?
herkesler dönse topik şenlense yeniden ne güzel olur değil mi :)