Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

evet bizdeykende zaman hızla ilerliyordu canım..Ben işe başlamadım canım daha doğrusu eşimin işi nedeniyle kayseriye taşındık sivastan.Burdada bakacak kimse yok daha küçük olduğundan bakıcı elinede bırakmak istemiyorum meleğimi o yüzden birsüre ara verdim çalışmaya kısmet bakalım artık...
evet herkes dönsede eskisi gibi olsa buralar...

aa çok sevindim, insan bırakmaya kıyamaz ki zaten :)
hem buğlem hem senin için çok güzel haber bu, birlikte çok daha iyi vakit geçiriyorsunuzdur eminimn :)

beni de en çok çalışmıyor olmak sevindiriyor bu aralar, nasıl doyulur ki kuzucuklara :)

merhaba canlar nasılsınız hamişler bebişliler hamiş adayları umarım herkes çok sağlıklı ve iyidir.Ben pek giremedim bu ara işle ilgili bazı sorunlar yaşıyoruz. bu arada dünden beri hafif kahve lekelerim geldi sanırım bu ayda pas geçtim:( Rabbimden hayırlısını diliyorum

hadi hayırlısı olsun güldencim, kan pıhtılaşmasına rağmen hamile kalabiliyor insanlar, coraspin kullanılıyor sanırım. gene de doktorun takibinde olman güzel. :nazar: dilerim hiçbir tıbbi müdaheleye gerek kalmadan kavuşursun bebeğine :emir_bebek:

sarışın değilim, açık kahve, bonus kafa, şimdilerde de kiloluyum tabii :))

bunun sağlıklı hamilelikle ilgisi olduğunu sanmıyorum. benim pek bulantım olmadı mesela ama çok şükür bebeğim sağlıklı. :nazar::nazar::nazar:
bence bu bulantılar tamamen artan bazı hormonlara karşı vücudun verdiği reaksiyonla ilgili. geçen yıl doğum yapan kızlarda da pek yoğun bulantı hatırlamıyorum, sultan'ınki gerçekten zor geçiyor :25: dilerim bir an önce kurtulur :emir_bebek:
:)hayal olunca böyle oluyor işte
evet asprine başladık test sonuçlanana kadar bakalım çıkınca ne olcak inşallahhh dediğin gibi gerek olmadan Rabbim nasip eder.
benimde ilk gebelikte hiç bulantım yoktu 2,5 aya kadar doktoruma sorduğumda o böyle bir yanıt vermişti elbette insana göre değişir 9ay kusanda var hiç kusmayanda Rabbim sultanım yardımcısı olsun inşallahh:nazar:

slm kızlaaar nasılsınız bn hamdolsun iyiym

mutlukız da hamişmiiş çook sewindim tebrik ediyorum senii allah bzlerede nasip etsin işlhh sultancım edooş szler nasılsınız bakalım

canım benim çok teşekkür ederim çok sağol rabbim en yakın zamanda sizlere de nasip etsin etsin canım benim

canım benim tekrar tebrik ederimm...
sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inş :nazar:

görüşemedik bir kaç gündür...öpüyorum senii...

canım çok teşekkür ederim çok sağol canım darısı senin başına inşallah en yakın zamanda

herkese selamlar :71:
öncelikle herkesin ramazanı hayırlı ve çok bereketli olsun.

kızlar damdan düşer gibi olacak, ne zamandır siteye girip haber de veremedim ama ben hamileyim :49: aslında uzun zaman oldu, haberdar edebilirdim ama işte ilk zamanlar zaten sadece eşim ve ben biliyorduk, başımdan geçen 2 kötü hikayeden dolayı herkese haziranda falan söylemeye başladık.
ben de bu kadar zaman geçmesine rağmen sizlere haber veremedim :82:
bugüne kısmetmiş :16:
sata göre 20+4 olan tosunum bugünkü kontrolde 21+4 çıktı :nazar::nazar::nazar:, allaha şükür herşey yolunda şimdilik, aralık ayının ortasında oğlumuzu kucağımıza almayı bekliyoruz inşallah :emir_bebek: :nazar::nazar::nazar:
dilerim herkes iyidir.

bu arada Sultan kuşun, Nimet'in ve Kübra'nın gebeliklerini de kutluyorum :49: allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

hepinizi çok özledim, dilerim herkes iyidir. daha sık gelmeye çalışacağım, sevgiler çok çok :16::16::16:

Canım benim çok sevindim gerçekten allah hayırlı uğurlu etsin hamileliğini rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah minik paşayı canım inşallah bende senin kadar ilerleye bilirim hamileliğimde canım çünkü çok zor geçiyo benim hamileliğim bu aralar canım

herkeslere hayırlı ramazanlar kızlar herkesi çok çok öpüyoruz kızımla bereber..Umarım herkesler çok çok iyidir hamileliklerini açıklayan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve Allahımın tamamına erdirmesini ve bir avazda kurtarmasını diliyorum..
Bu arada kızlar ramazanın ilk günü amcamı kaybettik onun üzüntüsünü yaşıyorum Rabbim mekanını cennet eyler inşallah

canım benim başın sağolsun allah sabırlar versin canım

evett, mutlukız çok yalnız kaldı buralarda bi dönem, şimdi hamileliğim keyfini sürüyordur eminim :49:
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. tabii kubi'nin, Nimet'in, sultan'ın ve benim de.
ve bu mübarek günlerde allahım sesimizi duysun da, herkesin gönlündekini önce göbüşüne, sonra kucağına versin sağlıkla :)
handan'a, eda'ya, sana, tubaya, nazderine ve tümm isteyenlere. allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahhh

canım benim zor bir hamilelik geçiriyorum sürekli bulantı ve kusmalarla geçiyor hamilelik ama geçecek biliyorum hayırlısıyla inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız hayırlısıyla canım

isteyen tüm arkadaşlarmın da darısı başına inşallah en yakın zamanda.

Evet canım eskisi gibi giremiyorum maalesef,ama aklım hep sizde..
Ben iyiyim bildiğin gibi,çalışıyorum.Sen nasılsın?
Bende çok sevindim,sağlıkla alsın kucağına,ama o da uzun süredir uğramıyor sanırım..

sağlıkla al kucağına oğluşunu inşallah nimetçim :55:

Kübracım nasıl sevindim anlatamam :8:
Allah tamamına erdirsin,sağlıkla kucağına al inşallah..
Bak neye niyet neye kısmet..Annesini uğraştırmadı kendiliğinden geldi :nazar:

Kuzucum oğluşunu yerim senin.
maşallah minikkuzucuğumuzada :nazar: :nazar: sağlıkla al kucağına inşallah.

buğlemciği ve seni öpüyorum sevgicim..
başınız sağolsun,allah sabır versin sizlere.Allah rahmet eylesin,nur içinde yatsın amcacığın..

kuşum benim öpüyorum seni.. :nazar: :nazar: bizde sabırsızlıkla bekliyoruz güzel haberlerini..
allah razı olsun teşekkür ederiz :54:

canım benim allah razı olsun çok teşekkür ederim inşallah darısı en yakın zamanda senin ve tüm arkadaşlarımın başına canım demekki zamanı varmış bebişin gelmesinin canım ameliyaka gerek kalmadan geliverdi:nazar:

Merhabalar kızlar..Son günlerin rekoru kırılmış topikte :1:

Çiğdemcim bebeğin hayırlı olsun..İnsallah sağlıkla kucağına alırsın..Benim oğlan erken davranmazsa abimiz olacaksınız :9:

Sevgicim başın sağolsun..Mekanı cennet olsun amcanın inşallah..

Benim moraller çok bozuk :( 20. haftayı doldurduk ve erken doğum riski başladı rahimdeki bozukluk yüzünden..Pek iç açıcı şeyler okumuyorum nette,dr umda doğru düzgün bir şey söylemiyor :59: Allahım her şeyin hayırlısını versin diye dua ediyorum bol bol..

canım benim herşeyin hayırlısı olsun inşallah hakkınızda ama sen kendini üzme canım
bol bol dinlen yat keyfine aklına getirmemeye çalış canım canım
kafana takarsan daha kötü olur canım benim
inşallah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde bebişini alırsın kucağına canım

:52::52:slm kızlar bayadır konusamadık 4 YLIK Hmıleyım erkek bebegım olcak mujdeyı verıyım dedım:49::49:

canım benim çok sevindim allah hayırlı uğurlu etsin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah paşanı canım

günaydınlar canlar uzun bir aradan sonra hepinize merhaba hepimize iyi haftalar diliyorum

nasılsınız?umarım herkes iyidir.

ben hiç iyi değilim sürekli bulantı ve kusmayla geçiyor günler dışarı çıkmaya korkuyorum artık

15 gün izinliydim ama iznimin bitmesini hiç istemedim çünkü zorlu bir dönem geçiriyorum

9+3 olduk bizde doktor 3 aydan sonra geçeceğini söylüyor bulantıların hayırlısıyla inşallah normale dönerim

çünkü yemek yiyemiyorum herşeyden tiksindim resmen hiç birşeyden tat almıyorum artık doyasıya yemek yemek

istiyorum ama az kaldı geçecek inşallah

hepinizi o kadar çok özledim ki anlatamam kızlar

günaydınlar canlar uzun bir aradan sonra hepinize merhaba hepimize iyi haftalar diliyorum

ben hiç iyi değilim sürekli bulantı ve kusmayla geçiyor günler dışarı çıkmaya korkuyorum artık

15 gün izinliydim ama iznimin bitmesini hiç istemedim çünkü zorlu bir dönem geçiriyorum

9+3 olduk bizde doktor 3 aydan sonra geçeceğini söylüyor bulantıların hayırlısıyla inşallah normale dönerim

çünkü yemek yiyemiyorum herşeyden tiksindim resmen hiç birşeyden tat almıyorum artık doyasıya yemek yemek

MRB.canım bebeğin tekrar hayırlı olsun...
o bulantıları düşünmek bile istemiorum benm de 7.haftanın başında başladı
ve şuan 14 haftalık çok şükür 1 haftadır azaldı ama ömrümden ömür gitti ne çektim bilsen
2 kilo verdim bu dönemde ..
allah yardımcın olsun çok zor bir dönem maşallah bebişinde buyumuş..

Canım inşallah bu günlerde çabucak geçecek ve bebeğini hayırlısıyla kucağına aldığında hepsini unutacaksın..:70:

Kizlar ben banu (babu) nasilsnz gorusmeyeli..bi suru hamisimiz olmus cokkkkkk sevindm saglikla kucaginiza alirsiniz insalllaahh..kizimla biz iyiyiz kocaman oldu minigim teyzeleri 6. Ayimiz bitmek uzere artik oturmaya basladi kendi basina..oyuncaklari onunde karsimda onu otururken izledigimde aklima ilk dogdugu zmnlar geliyo cok cabuk gecti gunler..saka gbi..bu arada teyzemin esi vefat etti kanserden yikildik resmen koptum bi ara her seyden..15 gundur de yazliktaydik yeni geldik kizimi baya gezdirdim teyzeleri gormedigi sehir kalmadi:)) bayramda da 3 gun otel tatili yapacagiz biraz rahat bi anneyim sanirim :))) sultancim cigdemcim kubracim aysecim hamilelikle ilgili her turlu sorunuza cevap verebilirim artik burdayimmm..gecmise bakamadim kac haftaliksiniz cinsiyetler ne test falan yaptirdiniz mii her seyi merak ediyorum..bu arada calismaya baslayamadim hala :))

Kizlar ben banu (babu) nasilsnz gorusmeyeli..bi suru hamisimiz olmus cokkkkkk sevindm saglikla kucaginiza alirsiniz insalllaahh..kizimla biz iyiyiz kocaman oldu minigim teyzeleri 6. Ayimiz bitmek uzere artik oturmaya basladi kendi basina..oyuncaklari onunde karsimda onu otururken izledigimde aklima ilk dogdugu zmnlar geliyo cok cabuk gecti gunler..saka gbi..bu arada teyzemin esi vefat etti kanserden yikildik resmen koptum bi ara her seyden..15 gundur de yazliktaydik yeni geldik kizimi baya gezdirdim teyzeleri gormedigi sehir kalmadi:)) bayramda da 3 gun otel tatili yapacagiz biraz rahat bi anneyim sanirim :))) sultancim cigdemcim kubracim aysecim hamilelikle ilgili her turlu sorunuza cevap verebilirim artik burdayimmm..gecmise bakamadim kac haftaliksiniz cinsiyetler ne test falan yaptirdiniz mii her seyi merak ediyorum..bu arada calismaya baslayamadim hala :))

canım mrb bende seni merak ediydum.unuttu bizi iyice diye düşünüyodum....
enişten içinde başınız sağolsun..mekanı cennet olsun..
maşallah koca kız olmuş bıdık :)

amin canım inşallah kucağımıza almakta nasip olur ..
ben şuan 14+4 haftalık bebeğim..önümüzdeki ay 3lü test ve cinsiyeti belli olcak inşallah
:nazar:
artık daha sık gelmeye çalış özledim eskisi gibi konuşmaya bi doğuma gittiniz
herkes dağıldı:43:

mrb canım başın sağolsun:(((
benim 4 aylık oğlum var oğlum için kışın yemesi için şeftali ve erik püresi yapıp koymayı istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum sen hiç yaptınmı??

Sultancim masallh insallahh bizler gbi rahat bi hamilelik gecirirsin..hamilelik donemi cok guzelmis cok rahatmis tadini cikar bol bol uyu:))bn sansliyim gaz problemi cok kisa surdu kizimin o yuzden iyi uyudu hep ama yine de 3-4 saatte bi emziriyorum gece deliksiz 12 saat uyumayiozledim:))) kizlsar 9. Aya girdiginizde lansinoh diye bi gogus kremi var ondan gogus uclariniza her gun surun emzirme isi ilk aylarda cok can yakiyo bu krem bazilarina iyi gelmus deneyin derim..i de her banyodan sonra mutlaka yag surun vucydunuza bn bebek yagi ve bazen de kakao yagi surdum hic catlagim olmadi bi de lierac diye bi krem kullandm son ay..catlak isi yapisal.oldugundan kremlere ragmen catlayan da var tabi belli olmuyo..bebekle ilgili alisveris yapmadan once mutlaka danisin derim bn hatali secimler yaptim size yardimci olmak isterim..bu arada daha erken ama sezaryen yapmaya karar verirseniz ya da bnm gbi zorunda kalirsaniz genel anesteziyle olun acayip rahat..epiduraller dogrulamazken bn ayakta gezdim..unutmadan aklima gelenleri yaxayim dedim:)))

mrb canım başın sağolsun:(((
benim 4 aylık oğlum var oğlum için kışın yemesi için şeftali ve erik püresi yapıp koymayı istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum sen hiç yaptınmı??
canim cam rende al bi tane onda rendele..metal rende blendr falan vitamini yok ediyomus onerilmiyo o yuzden..cam rendede rendelikten sonra tulbentten geciriyosun ama kişa buyumus olur oglun o yuzden rahat yer tulbentten gecirmeye gerek yok..yalniz seftali kabizlik yapiyo ona dikkat et..bnm kiz gbi hassassa eger cok yediremezsin sanirim..muz seftali falan vermiyorum ben.

Sultancim masallh insallahh bizler gbi rahat bi hamilelik gecirirsin..hamilelik donemi cok guzelmis cok rahatmis tadini cikar bol bol uyu:))bn sansliyim gaz problemi cok kisa surdu kizimin o yuzden iyi uyudu hep ama yine de 3-4 saatte bi emziriyorum gece deliksiz 12 saat uyumayiozledim:))) kizlsar 9. Aya girdiginizde lansinoh diye bi gogus kremi var ondan gogus uclariniza her gun surun emzirme isi ilk aylarda cok can yakiyo bu krem bazilarina iyi gelmus deneyin derim..i de her banyodan sonra mutlaka yag surun vucydunuza bn bebek yagi ve bazen de kakao yagi surdum hic catlagim olmadi bi de lierac diye bi krem kullandm son ay..catlak isi yapisal.oldugundan kremlere ragmen catlayan da var tabi belli olmuyo..bebekle ilgili alisveris yapmadan once mutlaka danisin derim bn hatali secimler yaptim size yardimci olmak isterim..bu arada daha erken ama sezaryen yapmaya karar verirseniz ya da bnm gbi zorunda kalirsaniz genel anesteziyle olun acayip rahat..epiduraller dogrulamazken bn ayakta gezdim..unutmadan aklima gelenleri yaxayim dedim:)))
.

çok sağol canım benm önerilerin için..:71::71:.
ben hamileliğin bu kadar zor olduğunu bilmiyodum 1buçuk aydır yemeden içmeden kesildim :25::25::25:
valla çıkarmaktan canım çıktı daha yeni yeni kendime gelmeye başladım
en azından öncekiler gibi sık çıkarmıyorum en fazla günde 1 düştü buna şükür diyorum valla
çook zor dönemdii:43::43:

hoşgeldin cnm seni görmek çok güzell...
bu arada başınız sağolsun :(

uzun zamandır görüşemiyorduk kızına da maşallah :nazar:
artık sık sık ugramaya başlayalım özledim eski günleri...
öpüyorum seni çokk..kendinize cici bakınn..

Back
X