Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ben burdayım :16:
deniz de var galiba

uyudu mu kızın :)

bahçede fazla yorulmuş geldi ağladı uyudu ama bu saatte yatınca korkuttu beni gece uyanır artık tepemizde zıplar offfffffffff..
zaten hamilelikten dolayı çok uykuya düştüm kızımda böyle olmadım ya sürekli uyumak istiyorum :31::31:

ay efe durmuyor yaaaaaaaaaaaaa:37:

yakaladım seni mart annelerinde :))

bahçede fazla yorulmuş geldi ağladı uyudu ama bu saatte yatınca korkuttu beni gece uyanır artık tepemizde zıplar offfffffffff..
zaten hamilelikten dolayı çok uykuya düştüm kızımda böyle olmadım ya sürekli uyumak istiyorum :31::31:

allah kolaylık versin gül'cüm. benimki de aralık doğumlu olacak, senin kızınla tam bir yaş olacak aralarında :))
uyku hali benim ilk 3 ayda çok baskındı ama şimdilerde yok hiç :26:

ay gülcüm inanmıyorum sen tekrar hamilesin ha:53: hayırlı ömürlü olsun inşallah allah bunu da sağlıkla kucağına almak nasip etsin. bizde kısa zamanda bebiş düşünüyorduk ama bu kadar kısa değil:9: çiğdemcim oğluşun hayırlı ömürlü olur inşallah. ay çok konuşmak istiyorum ama eve gitmem lazım yemek yapcam efe durmuyor ay çok zor yaaaa. hele senin işin iyice zor gülcüm. allah yardımcın olsun. bizim eleman okullar açılınca çıkacakmış yeni eleman bulunana kadar yine ben gelirim belki o zaman yine bol bol konuşuruz inşallah. şimdilik öpüyorum kendinize de bebişlere de çok iyi bakın.

ay gülcüm inanmıyorum sen tekrar hamilesin ha:53: hayırlı ömürlü olsun inşallah allah bunu da sağlıkla kucağına almak nasip etsin. bizde kısa zamanda bebiş düşünüyorduk ama bu kadar kısa değil:9: çiğdemcim oğluşun hayırlı ömürlü olur inşallah. ay çok konuşmak istiyorum ama eve gitmem lazım yemek yapcam efe durmuyor ay çok zor yaaaa. hele senin işin iyice zor gülcüm. allah yardımcın olsun. bizim eleman okullar açılınca çıkacakmış yeni eleman bulunana kadar yine ben gelirim belki o zaman yine bol bol konuşuruz inşallah. şimdilik öpüyorum kendinize de bebişlere de çok iyi bakın.

tamam denizcim öptüm efeciği kocaman :)

iyi dileklerine çok ama çok teşekkür ederim :) hep beraber, sağlıkla güzel günlerimiz olsun inşallah.
görüşürüz, daha sık uğra.
kendine iyi bak :71:

Son düzenleme:
yakaladım seni mart annelerinde :))

allah kolaylık versin gül'cüm. benimki de aralık doğumlu olacak, senin kızınla tam bir yaş olacak aralarında :))
uyku hali benim ilk 3 ayda çok baskındı ama şimdilerde yok hiç :26:

sağol cnm ..muhtemelen burçları aynı olucak yandın cnm benimki çok bilmiş .....
hadi inşallah ya benimde bu uyku hali biter gece çocuğa zorla kalkıyorum yaaaa ......

evet kıs hmileyim ....:17::17::60::60:
sağoll cnm iyi dileklerin için :70:
evet cnm zor ama katlanıcaz napalım kolay gelsin cnm sanada öpüyoruz efeyi sende kendine iyi bak görüşürüz...

cnm korktuğum başıma geldi kızım uyandı ağlıyo onla ilgilendim şimdi babası aldı .uyumaz artık saat 11 re kadar offffff

tamam gül'cüm sen kızınla ilgilen, ben akşamları gelirim bu saatlerde, burda olursan görüşürüz ;)
kolay gelsin sana :/ bunlar biizm de başımıza gelecek değil mi :)))

öptüm çok çok

Konuştuklarınızı okurken hiç bitmesin istedim :))sizlerden haber almak çok güzel.. sayfa son günlerde hiç olmadığı kadar ilerlemiş.. :1:

saol canım iyiyim bende kızımda sen nasılsın nasıl gidiyor

nimetcim selam :)
nasıl gidiyor hamileliğin?
bir ara sıkıntılı olduğundan sözediyordun? dilerim herşey yolundadır şu an.

İyiyim kızlar bende..sadece 2 gündür ağrım var biraz..Bol bol dinlemeye özen gösteriyorum..İşte böyle :49:

merhaba canlarım herkesin iyi olmasına çok sevimdim ben tahlil sonuçlarımı aldım ama malesef pek iç açıcı değil:(((

ß-fibrinojen-455-g-a= heterozigot mutasyon saptanmıştır
paı-1 4g-5g=4g-4g
gpıııa l33p(hpa-1)=heterozigot mytasyon saptanmıştır(a-b)
mthfr a1298c=heterozigot mytasyon saptanmıştır

12 mutasyonun 4ü bozuk kan pıhtılaşmam var

Konuştuklarınızı okurken hiç bitmesin istedim :))sizlerden haber almak çok güzel.. sayfa son günlerde hiç olmadığı kadar ilerlemiş.. :1:
İyiyim kızlar bende..sadece 2 gündür ağrım var biraz..Bol bol dinlemeye özen gösteriyorum..İşte böyle :49:

kalabalıklaşsak yeniden ne güzel olur, pozitif düşünecnin gücü bizi biraraya getirdi ve hayatımızın her anında hep lazım :)
iyi olmana çok sevindim, öptüm çok

merhaba canlarım herkesin iyi olmasına çok sevimdim ben tahlil sonuçlarımı aldım ama malesef pek iç açıcı değil:(((

ß-fibrinojen-455-g-a= heterozigot mutasyon saptanmıştır
paı-1 4g-5g=4g-4g
gpıııa l33p(hpa-1)=heterozigot mytasyon saptanmıştır(a-b)
mthfr a1298c=heterozigot mytasyon saptanmıştır

12 mutasyonun 4ü bozuk kan pıhtılaşmam var

güldencim sıkma canını lütfen :29:
kan pıhtılaşmasını ilaçlarla kontrol altına alarak gebelik sağlayabiliyorlar.
içini ferah tut sen, öpüyorum

Back
X