Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben burdayım
deniz de var galiba
uyudu mu kızın :)
ay efe durmuyor yaaaaaaaaaaaaa![]()
bahçede fazla yorulmuş geldi ağladı uyudu ama bu saatte yatınca korkuttu beni gece uyanır artık tepemizde zıplar offfffffffff..
zaten hamilelikten dolayı çok uykuya düştüm kızımda böyle olmadım ya sürekli uyumak istiyorum![]()
kızlar 10 dk sonra burdayım .....
ay gülcüm inanmıyorum sen tekrar hamilesin hahayırlı ömürlü olsun inşallah allah bunu da sağlıkla kucağına almak nasip etsin. bizde kısa zamanda bebiş düşünüyorduk ama bu kadar kısa değil
çiğdemcim oğluşun hayırlı ömürlü olur inşallah. ay çok konuşmak istiyorum ama eve gitmem lazım yemek yapcam efe durmuyor ay çok zor yaaaa. hele senin işin iyice zor gülcüm. allah yardımcın olsun. bizim eleman okullar açılınca çıkacakmış yeni eleman bulunana kadar yine ben gelirim belki o zaman yine bol bol konuşuruz inşallah. şimdilik öpüyorum kendinize de bebişlere de çok iyi bakın.
yakaladım seni mart annelerinde :))
allah kolaylık versin gül'cüm. benimki de aralık doğumlu olacak, senin kızınla tam bir yaş olacak aralarında :))
uyku hali benim ilk 3 ayda çok baskındı ama şimdilerde yok hiç :26:
ay gülcüm inanmıyorum sen tekrar hamilesin hahayırlı ömürlü olsun inşallah allah bunu da sağlıkla kucağına almak nasip etsin. bizde kısa zamanda bebiş düşünüyorduk ama bu kadar kısa değil
çiğdemcim oğluşun hayırlı ömürlü olur inşallah. ay çok konuşmak istiyorum ama eve gitmem lazım yemek yapcam efe durmuyor ay çok zor yaaaa. hele senin işin iyice zor gülcüm. allah yardımcın olsun. bizim eleman okullar açılınca çıkacakmış yeni eleman bulunana kadar yine ben gelirim belki o zaman yine bol bol konuşuruz inşallah. şimdilik öpüyorum kendinize de bebişlere de çok iyi bakın.
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
imjuli
:97::97::97::97::97:
cnm korktuğum başıma geldi kızım uyandı ağlıyo onla ilgilendim şimdi babası aldı .uyumaz artık saat 11 re kadar offffff
saol canım iyiyim bende kızımda sen nasılsın nasıl gidiyor
nimetcim selam :)
nasıl gidiyor hamileliğin?
bir ara sıkıntılı olduğundan sözediyordun? dilerim herşey yolundadır şu an.
Konuştuklarınızı okurken hiç bitmesin istedim :))sizlerden haber almak çok güzel.. sayfa son günlerde hiç olmadığı kadar ilerlemiş..
İyiyim kızlar bende..sadece 2 gündür ağrım var biraz..Bol bol dinlemeye özen gösteriyorum..İşte böyle![]()
merhaba canlarım herkesin iyi olmasına çok sevimdim ben tahlil sonuçlarımı aldım ama malesef pek iç açıcı değil((
ß-fibrinojen-455-g-a= heterozigot mutasyon saptanmıştır
paı-1 4g-5g=4g-4g
gpıııa l33p(hpa-1)=heterozigot mytasyon saptanmıştır(a-b)
mthfr a1298c=heterozigot mytasyon saptanmıştır
12 mutasyonun 4ü bozuk kan pıhtılaşmam var