Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

iyiyim canımm sen nasılsın bebiş nasılll çok yakışmış hamilelikk maşallahh
ben fena değilim kan pıhtılaşmasıyla uğraşıyorum canım satım 23 tü 2 gündür siyah lekelerim oldu regl olucam sandım ama hala gelen giden yok(:

sağol canım :) bende iyiym Allaha şükür.. geçmiş olsun canım, nasıl oldun şimdi? Gelicek galiba o zaman seninki..hakkında hayırlısı olsun..

slm kızlarr.nasılsınızzz

uzun zamandır aranızda yoktum.
evimde dğeilim onun için nete çok giremiyrm.ablam ameliyat oldu onunla ilgileniyrm.

haklısım canımm bu dünyada sürekli sınavdayız inşallah mükefatımız öbür dünyada olur
neden çıkılmaz haldesin canım:70:

çoçuk konusunda çok bumaldım cnm.

tüplerde sorun ;eşimde sperm azlığı ve ben hiç yumurtlayamıyrmmm:(((

...............................................................................................

Son düzenleme:
Selam kızlarr..nasılsınızz? ben çok iyiyim çünkü inanamayacaksınız ama Eda ile görüşüp tanışmak kısmet oldu..Onu gördüğüme o kadar çok çok çok mutlu oldumki anlatamam..çok tatlı,çok samimi, çok candan ben onu çoook sevdimm..umarım hepinizle tanışmak bir gün nasip olur.. :81:

canımmmmmmm :29: bende seni tanıdığıma çok çok sevindimmm...iyi ki kısmet oldu çok mutlu oldummm...samimiyetin ve güler yüzün için tekrar tşk ediyoruz :48: inş tekrar kısmet olurrr...
darısı diğer arkadaşlarımızın başınaaa :nazar:

Son düzenleme:
canımmmmmmm :29: bende seni tanıdığıma çok çok sevindimmm...iyi ki kısmet oldu çok mutlu oldummm...samimiyetin ve güler yüzün için tekrar tşk ediyoruz :48: inş tekrar kısmet olurrr...
darısı diğer arkadaşlarımızın başınaaa :nazar:

aminnnnnn ne güzel olur vallahaa:32:

edoşum nasıldı tatil neler yaptın ne durumdasınnn

kızlar benim netimin kotası dolduğu için ayın 23üne kadar nete giremeyeceğimm acil bişi olmazsaaa bilginizeee...
beni merak etmeyin
:38:

mrb arkadaşlar bugün oğlumun dilatı kesildi şimdi iyi sadece biraz mızmız

kızlar merhaba. niye kimsecikler yok yaaa???? handan nerde hiç görmüyorum artık onu.

Back
X