Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

biz geldik teyzeleri :49:ama kimsecikler yok :53: bugün doktor kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda bebişimiz bugün 34+2 2600:nazar: 46cm mahşallah çok şükür rabbim bu duyguyu herkeze tadmayı nasip etsin acil hemde :nazar::nazar::1: bebişimizin eksikleri az kaldı tamamlayayım sizlerle paylaşmak istiyorum inşallah :nazar::nazar:

aminnnnnn ne güzel olur vallahaa:32:

edoşum nasıldı tatil neler yaptın ne durumdasınnn

çok güzel geçti cnm iyi bi stres attık iyi geldi bize..
durumlara gelince adet oldum cnm ama daha dr a gidemedimm...

kayınvalidemlere söylemediğim için ve düğün yoğunluğunda mardinde gidemedimm...
dönüşte batmanda gidicez dedik o günde saldırı olmuştu batman çok karışıktı direk eve geçtik..
o yüzden artık siirte gitmeyi planlıyorum..yada ist a gitmeyi düşünüyorum çok geç olmazsa orda da gidebilirim..

sen neler yaptın görüşmeyeli??
adet olmuşsun heraldee???

kızlar benim netimin kotası dolduğu için ayın 23üne kadar nete giremeyeceğimm acil bişi olmazsaaa bilginizeee...
beni merak etmeyin
:38:

canım ne zamandır denk gelemedik nasılsın??
ayın 23 üne daha çok var çok erken dolmuş kotan...

girdiğinde haberdar et bizi durumlar nasıl??

biz geldik teyzeleri :49:ama kimsecikler yok :53: bugün doktor kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda bebişimiz bugün 34+2 2600:nazar: 46cm mahşallah çok şükür rabbim bu duyguyu herkeze tadmayı nasip etsin acil hemde :nazar::nazar::1: bebişimizin eksikleri az kaldı tamamlayayım sizlerle paylaşmak istiyorum inşallah :nazar::nazar:

hayırlı doğumlar kübracımmm...
maşallah bebişineee :nazar:

oyyy maşallahh kuzumaaa kocaman olmuş sağlıkla gelsin aramıza inşallahhhh:nazar:Rabbim kolaylıklar versin canımm inşallah bizlerede bu güzel duyguyu nasip ederrrrrr:emir_bebek:

dönüşte batmanda gidicez dedik o günde saldırı olmuştu batman çok karışıktı direk eve geçtik..
o yüzden artık siirte gitmeyi planlıyorum..yada ist a gitmeyi düşünüyorum çok geç olmazsa orda da gidebilirim..

ohh allah içinize sindirsin iyi gelmiştir bu kadar stressten sonra ayy canım aklım hep sizde bir olay oluyor edoş diyorum hep siirti duyunca:((Allaha emanet olsun siz ve diğer müslüman kardeşlerimiz Rabbim hainlere denk getirmesin onlarıda ıslah etsin inşallah
ben adet oldum kuşum asprine başlayalı tam günü gününe oluyorum demek pıhtılaşmadan sökmüyordu bakalım bu ayda geçsin olmadı aşılama yapalım diyorum

bu arada boş durmayıp kilo veriyorum 4kilo verdim neredeyse 1ayda bel fıtığımdan ameliyatlıyım ya hamilelikte sorun yaşamayım dedim iğneler hormonlar kilo aldırmıştı biraz 60 olsam süper olucakkkk:37:

günaydınnlarrr...

selam kızlar herkes iyidir inşallah...
bende her zamanki gibi evdeyim :))
hamilelik te artık daha güzel bulantılar bitince normal hayata dönüyosun çok
şükür.....
bebeğim bugün 20 haftalık oldu 1 hafta sonra kontrolumuz var gelişmleri yazarım
çook öptüm sizi....

günaydınnlarrr...

şükür.....
çook öptüm sizi....

sultanımmm oldunmu okadar maşallahhhhhh 41 kereee yolu yarıladınız cimcimiyle Rabbim kucağınıza nasip etsin öpüyrummm

günaydın kızlarr;ben dayanamayı nete giriyorum inş fatura çok gelmezz:)))

doktordan geliyrm.bu sefer başka bi doktora gittim.tüp bebekten sonra adetlerim hem çok az hemde sim siyah oluo omun için gittim.gitmişken bütün test sonuçlarımıda götürdüm.tüp bebekte boş çıkan yumurtalara ve yumurta sayıma çok şaşırıd.yaşın daha çok genç nasıl böle kalitesiz çıkar dedi.sana demedilermi genetik test yapalım die dedi.bend e yok dedim.eşinede sanada genetik test yapılmalı dedi.bende tamam dedim.adetimin 2günü ulturasonda 18mm bi tane yumurtam çıktıı.bu yumurtanın olmaması gerek bu gün dedi.
şuna bakın yaaa yumurtlama günlerimde yumurtam olmuo adet oluyrm yumurtam 18mmde.gülermisin ağlarmısın:37:
bu durumlarda 1ay tedaviye ara verilir dedi.bend eozmn bu ay dinlenim diğer ay genetik test yapalım dedim tamam dedii
.
ilaç yazdı 2tane cefaks 500mg ve cyclo progynova diee.ilk defa kullanacam.bilgisi olan varmııı

kızlar genetik tanı nasıl bişi acabaaaa????bilgisi olan varmıı

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar bugün oğlumun dilatı kesildi şimdi iyi sadece biraz mızmız
geçmiş olsun cnm dilatı ney sünnetmiii???
kızlar merhaba. niye kimsecikler yok yaaa???? handan nerde hiç görmüyorum artık onu.
denizcim nasılsınnnn efecik nasılll
kubiicim allah nazarlardan saklasın bebişinide senideee:nazar:
canım ne zamandır denk gelemedik nasılsın??
ayın 23 üne daha çok var çok erken dolmuş kotan...

girdiğinde haberdar et bizi durumlar nasıl??
evet cnm çok erken dolduuu.ama ben ara sıra dayanamayıp giriyrm:)))durumumu anlattım cnm yukardaaa yorumlarınızı bekliyrm
bu arada boş durmayıp kilo veriyorum 4kilo verdim neredeyse 1ayda bel fıtığımdan ameliyatlıyım ya hamilelikte sorun yaşamayım dedim iğneler hormonlar kilo aldırmıştı biraz 60 olsam süper olucakkkk:37:
cnm sne ameliyatı ne zmn oldun???hiç duymamıştım oldunu.bendede fıtık var.şimdi naıslın??bend ekilo vermeye çalışıyrm 79dan 74e düştüm ramazandan berii:)))
günaydınnlarrr...

şükür.....
çook öptüm sizi....

:nazar::nazar:maşallah sultan günler ne çabuk geçiooo:)

ohh allah içinize sindirsin iyi gelmiştir bu kadar stressten sonra ayy canım aklım hep sizde bir olay oluyor edoş diyorum hep siirti duyunca:((Allaha emanet olsun siz ve diğer müslüman kardeşlerimiz Rabbim hainlere denk getirmesin onlarıda ıslah etsin inşallah
ben adet oldum kuşum asprine başlayalı tam günü gününe oluyorum demek pıhtılaşmadan sökmüyordu bakalım bu ayda geçsin olmadı aşılama yapalım diyorum

sağol cnm yaaa...
tatil bize iyi geldi ama döndük yine stres...
her gün bir olayyy...bunaldık iyiceee...

hayırlısıyla gelseydi haziran biz de kurtulsaydık bir an öncee...

senin gecikmelerin oluyor muydu cnm...
ben 1 senedir aspirin kullanıyorum bende bir farklılık yokk...
sökmesinde yada miktarı farklılaşmadı hiçç...

hayırlısı olsun inş canımm...

:1:inşallah..

doktordan geliyrm.bu sefer başka bi doktora gittim.tüp bebekten sonra adetlerim hem çok az hemde sim siyah oluo omun için gittim.gitmişken bütün test sonuçlarımıda götürdüm.tüp bebekte boş çıkan yumurtalara ve yumurta sayıma çok şaşırıd.yaşın daha çok genç nasıl böle kalitesiz çıkar dedi.sana demedilermi genetik test yapalım die dedi.bend e yok dedim.eşinede sanada genetik test yapılmalı dedi.bende tamam dedim.adetimin 2günü ulturasonda 18mm bi tane yumurtam çıktıı.bu yumurtanın olmaması gerek bu gün dedi.
şuna bakın yaaa yumurtlama günlerimde yumurtam olmuo adet oluyrm yumurtam 18mmde.gülermisin ağlarmısın:37:
bu durumlarda 1ay tedaviye ara verilir dedi.bend eozmn bu ay dinlenim diğer ay genetik test yapalım dedim tamam dedii
.
ilaç yazdı 2tane cefaks 500mg ve cyclo progynova diee.ilk defa kullanacam.bilgisi olan varmııı

ayy tağbacıım bu sefer şans sizden yanadır inşallah ..
evt nasıl bu kadar çabuk geçti düşnünce bende şaşırıyorum dün gibii :D

sultanımmm oldunmu okadar maşallahhhhhh 41 kereee yolu yarıladınız cimcimiyle Rabbim kucağınıza nasip etsin öpüyrummm

amin inşallah canm benm..
en kısa zamanda hayırlısıyla sizde nasip olur :16:

mrb arkadaşlar nasısınız ben iyiyim çok şükür
maonya canım dil altı dil damağa ince bir çizgiyle bitişik oluyo peltekliğe yol açıyo o ince bağı kestiler

sağol cnm.
bacağında kist ve kaçak damar vardııı.3saat sürdü ameliyatıı.

Sen nasılsın
Geçmiş olsun canım..

mrb arkadaşlar bugün oğlumun dilatı kesildi şimdi iyi sadece biraz mızmız
Sizede geçmiş olsun canım :)

Ayy ne kadar az kalmış ya..Hayırlısıyla doğsun inşallah..merakla bekliyoruz hazırlıkları :)

Canım bende seni merak etmiştim..Çok fazla gecikmeden gitmeye bak canım doktora..Bir aksilik olmasın sonra Allah korusun..

günaydınnlarrr...

şükür.....
çook öptüm sizi....
Zaman ne çabuk geçiyor ya..sanki bana sen hala yeni hamileymişsin gibi geliyor :9:

.

Canım ilaç hakkında bilgim yok ama yeni bir gelişme olmasına sevindim..inşallah bu tedavi yanıt verir ve bebeğine kavuşursun..

Selam kızlarr..Umarım herkes iyidir..uzun bir geçmiş taraması yaptım :)) Bu arada çok fena nezle oldum..Ağzım burnum tıkalı Allah'tan ateşim yok..Havalar bir sıcak bir soğuk etkiledi galiba.. :31:

sağol cnm yaaa...
tatil bize iyi geldi ama döndük yine stres...
her gün bir olayyy...bunaldık iyiceee...

hayırlısıyla gelseydi haziran biz de kurtulsaydık bir an öncee...

senin gecikmelerin oluyor muydu cnm...
ben 1 senedir aspirin kullanıyorum bende bir farklılık yokk...
sökmesinde yada miktarı farklılaşmadı hiçç...

hayırlısı olsun inş canımm...

haklısın canım hergün olay:((( Allah emanet olun
evet canım çok koyuydu kanamam sökmüyordu günlerce şimdi maşallah iyiyim söküyor günü gününe ve akışkan çok gecikmelerim oluyordu 40 günde 36 günde falan adet oluyordum dr un dediği bazen o günlerde düşük yapmış olabilirsin dedi ama bilmiyorum artık

bakalım 1-2 aydaha devam edicem olmadı aşılama yapıcam kuşum

Back
X