Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

günaydın arkadaşlar...
tüm şehitlerimize allah rahmet eylesin ailelerine allah sabır versin...:((

kübracım, gözünaydın :)
allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah.

sağlıkla, mutlulukla inşallah.
bekleyen kimsenin kalbini, göbişini boş bırakmasın rabbim.

sağol canım teşekkür ederim
amin inşallah hayırlısı ile kucağımıza alırız hepimiz bebişlerimizi
inşallah hayırlısı ile isteyen herkese nasip etsin rabbim

Hayırlı olsun canım..sağlıcakla kucağınıza almak nasip olur inşallah kızınızı..

canım teşekkür ederim amin inşallah hayırlısı ile alırız hepimiz bebişleri kucağımıza

canımm nasılsınn görüşemez olduk işlerim çok yoğun hiç nete giremiyorum:((

çok sevindim kübracımm Rabbim cimcimine kucağına nasip etsin hazırlıklarında tadını çıkart en güzel zamanlarınız ohhh:nazar::nazar:

aminn çiğdemcimmm umarım oğluşun ve sen iyisinizdir :nazar:kendine dikkat et

sağol canım çok teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla rabbim en yakın zamanda tatdırsın bu duyguyu herkese

teşekkürediyorum arkadaşlar... 3 gündür fena halde hastaydım bugün işe gidemedim izinliydim şimdi daha iyiyim emzirdiğim için ilaçta alamadım...
sizler nasılsınız sizlerle sohbeti özledim:))

canım geçmiş olsun dikkat et kendine inşallah biran önce iyileşirsin

herkese slm.nslsınız görşmeli kızlar.maşallah bebişler gelioo :9: hayırlısıyla elinize alırsınız inşallah.sultancım çook sevindim cnm gözün aydın ne kadarlık oldu bebeişin??bizim oğlanda 5 aylık oldu zaman ne kadar çabuk geçiyor :34:

biz geldik teyzeleri :49::49: yarın 38 haftalık oluyoruz çizelgeye bakmayın ult. her yerde farklı çıkıyo hiç anlamış değilim :1::1::1: gece sancılarım çok oluyo allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar hala anne olmayı bekleyen kardeşlerimizede nasip etsin bu duyguyu rabbim yatıp kalkıp dua ediyorum hepimize rabbim yardımcımız olsun inşallah iyisinizdir buralar çok sessiz eski sobeti çok özledim :14: heleki handanı çok özledim :9: kimbilir ne yapıyo şimdi :9: neyse kızlar allaha emanet olun hepinizi çok seviyorum :9:

selam kızlar nasılsınız umarım herkesler çok çok iyidir ben ve kızım çok iyiyiz kocaman olduk 7 ay 6 günlük olduk yakında yürürsek hiç şaşırmayın yani...Fırsat bulup nete pek giremiyorum ama her başına geldiğimde de siteye girmeye çalışıyorum herkesleri çok özledim çok öpüyorum tekrar görüşmek üzere bay bay

Selam kızlar nasılsınız? son günlerdeki olaylardan dolayı moraller bozuktur eminim :(( Allah herkesin yardımcısı olsun..

Ben hem moralmen hem de sağlık olarak pek rahat değilim son günlerde..2 gündür nefes darlığı yaşıyorum..Bazen çok daralıyorum ve aynı anda kulaklarımda bir tıkanıklık oluyor..tansiyonum mu yüksek diye ölçtürdüm dün akşam normal çıktı..nefes darlığı normalmiş bu haftalarda ama kulaklarımdaki tıkanma neden oluyor anlamıyorum..Bende durumlar böyle..İnşallah sizde iyisinizdir..görüşmek üzere :42:

biz geldik teyzeleri :49::49: yarın 38 haftalık oluyoruz çizelgeye bakmayın ult. her yerde farklı çıkıyo hiç anlamış değilim :1::1::1: gece sancılarım çok oluyo allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar hala anne olmayı bekleyen kardeşlerimizede nasip etsin bu duyguyu rabbim yatıp kalkıp dua ediyorum hepimize rabbim yardımcımız olsun inşallah iyisinizdir buralar çok sessiz eski sobeti çok özledim :14: heleki handanı çok özledim :9: kimbilir ne yapıyo şimdi :9: neyse kızlar allaha emanet olun hepinizi çok seviyorum :9:

canım zamanın kalmamış allah yardımcın olsun son günler böyle biraz sıkıntılı geçiyo ama o bebeği kucağına aldığın anda herşey bitiyo normal doğummu düşünüyorsun canım

Selam kızlar nasılsınız? son günlerdeki olaylardan dolayı moraller bozuktur eminim :(( Allah herkesin yardımcısı olsun..

Ben hem moralmen hem de sağlık olarak pek rahat değilim son günlerde..2 gündür nefes darlığı yaşıyorum..Bazen çok daralıyorum ve aynı anda kulaklarımda bir tıkanıklık oluyor..tansiyonum mu yüksek diye ölçtürdüm dün akşam normal çıktı..nefes darlığı normalmiş bu haftalarda ama kulaklarımdaki tıkanma neden oluyor anlamıyorum..Bende durumlar böyle..İnşallah sizde iyisinizdir..görüşmek üzere :42:

canımm allah yardımcın olsunn...sona yaklaştıkça durumlar da zorlaşıyor demek ki..dikkat et kendinee..

son günlerdeki durumlar gerçekten çok üzücü...
allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor günler geçiriyoruz...

mrb arkadaşlar nasılsınızzz ben iyiyim çok şükür bugün oğlumun 6. ay aşıları vardı onu yaptırdık herşeyimiz iyi çok şükür

çok haklısın çiğdemcimm gelen yazıp kaçıyor :1:

:1::1::1:

aminn çiğdemcimmm umarım oğluşun ve sen iyisinizdir :nazar:kendine dikkat et

sağol güldencim, iyiyiz teşekkür ederiz.
dilerim beklenmeyen misafirin gelmemiştir de iyi haberler verirsin bize :29:

ben bunu yazarken sen doğurmuş bile olabilirsin :emir_bebek:
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kübracım, darısı başımıza olsun. bir avazda doğur inşallah.
heyecan doruktadır eminim :nazar:

selam kızlar nasılsınız umarım herkesler çok çok iyidir ben ve kızım çok iyiyiz kocaman olduk 7 ay 6 günlük olduk yakında yürürsek hiç şaşırmayın yani...Fırsat bulup nete pek giremiyorum ama her başına geldiğimde de siteye girmeye çalışıyorum herkesleri çok özledim çok öpüyorum tekrar görüşmek üzere bay bay

sevgicim, prensesi büyütmüşsün maşallah :nazar:
ben de seni çok özledim, kendine ve prensese iyi bak çok :16:

sık dişini nimetçim, zor zamanlar bu son zamanlar haklısın :emir_bebek:
nefes darlığı, çabuk yorulma falan bende de oluyor. daimi olarak nefes nefeseyim :1::1:
allah hepimize kolaylık versin :nazar:

günaydın kızlar nasılsınız

selam tubacım, nasılsın :16:

mrb arkadaşlar nasılsınızzz ben iyiyim çok şükür bugün oğlumun 6. ay aşıları vardı onu yaptırdık herşeyimiz iyi çok şükür

hastalığını atlatmış olmana sevindim betüş, oğluşuna da maşallah :nazar:
sevgiler çok

kızlar ben bugün doktora gittim 39 hafta olmuşum ve 1 saat önce lekelenmem oldu bugün dua edin ne olur heran herşey olabilir sanırım nişan denen şey oldu kendinize iyi bakın haberdar ederim inşallah :nazar::nazar::18::nazar::nazar:

kızlar ben bugün doktora gittim 39 hafta olmuşum ve 1 saat önce lekelenmem oldu bugün dua edin ne olur heran herşey olabilir sanırım nişan denen şey oldu kendinize iyi bakın haberdar ederim inşallah :nazar::nazar::18::nazar::nazar:

Kübra'cım, yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin :nazar:, allah sağlıkla, bir avazda doğurmak nasip etsin inşallah.
iyi haberlerini bekliyorum senin ve kızının :emir_bebek:
sevgiler

kızlar ben hala doğurmadım :1::1::1::1: sanırım çatı muayenesi yapmışdı ondan oldu :1::1::1:lekelenmem :1::1: haberdar ederim sizlere:1::1::1:

Back
X