Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bendew uykusuz kalmak istiyorum bi bebişim olsun beni uyandırsın razıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
piişşşttt![]()
selamm..belki birine denk gelirim dertleşir kafamı dağıtırım diye geldim ama kimse yok tabii..oğluşum 3 gündür ateşler içinde yanıyor,salgın varmış,ateşini düşüremiyoruz bir türlü,kafayı yemek üzereyim..ve başka bişeyler daha..neyse öptümm![]()
selamm..belki birine denk gelirim dertleşir kafamı dağıtırım diye geldim ama kimse yok tabii..oğluşum 3 gündür ateşler içinde yanıyor,salgın varmış,ateşini düşüremiyoruz bir türlü,kafayı yemek üzereyim..ve başka bişeyler daha..neyse öptümm![]()
ozpar,maonya,edamm slmlar kızlar bende arada bi giriyorum artk kimse kalmamş![]()
öznurcum geçmiş olsun cnm...
başka şeyler daha demişsin umarım atlatmışsındır cnm...
aklım sende kaldı??
çok geçmiş olsun bend ebugün doktordayım çocuk bölümünün önünden geçerkennn ağlayan büyük adam gibi öksüren çocukalrla doluyduuu.inşş iyleşirrrrrr başka şeyler derken başka sorununamı var???
cnm geçmiş olsun.çabuk atlatır umarım.
kızlar moralim çok bozuk bugün üniversite sınavı başvurusunun son günüydü ve ben kaydolmadım off bir gün uazatsalar ne iyi olurdu ya gitti bir senem![]()
![]()
ozpar,maonya,edamm slmlar kızlar bende arada bi giriyorum artk kimse kalmamş![]()
geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin