Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

Çok saolun arkadaşlar cmrts aezeryanla doğum yaptım
Ama bu seferde sarılığımız 20 ye çıktığı için kızım berra hastanede yatıyor daha 5 günlük:14::14::14:
Çok ufak kilosu boyu minnacık 2.200. Gr

Ama bu seferde sarılığımız 20 ye çıktığı için kızım berra hastanede yatıyor daha 5 günlük:14::14::14:

canım bol bol emzir.
çok kalın giydirme, çok sıcak olursa uyur, acıktığını bilmez ve uyanmaz.
atlatacaksınız eminim en kısa sürede.
allah sağlıkla büyuümek nasip etsin

Kızlar ben hamileyim hayırlısıyla şeymaya kardeş geliyor daha çok küçük 3 haftalık darısı tüm isteyenlere inşallah :16:

kubiiiii kız nerdesin sen hiççç gelmedin :):29::29::29:
minişini buyutmş de 2.yi bekliyosun daha çoook yeniymiş..rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasıp etsin inşallah...

mrb arkadaşlar çokkk uzun zaman oldu sizleri ve burayı çok özledim nasılsınız ben iyiyim oğlum nisanda 3 yaşına değecek maonya canım doğum bile yapmışsın hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün

allah analı babalı büyütmek nasip etsin emin ol atlatıcaksın bu günleri rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah:nazar:

kubiiiii kız nerdesin sen hiççç gelmedin :):29::29::29:
minişini buyutmş de 2.yi bekliyosun daha çoook yeniymiş..rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasıp etsin inşallah...

amin inşallah darısı tüm isteyenlere olsun inşallah geliyorum aslında ama kimseyi bulamayınca çıkıyorum :17: eski sohbet olsa ne güzel olur :31:

:16:slm kızlar uzuuuuunnn zamanıdır giremiyorum nasılsınız az buçuk gecmısı okumaya çalıştım ama hanedanın dendiğine canı gönülden katılıyorum hepımız anne olmayı beklerken bır zamanlar çok şükür hepsimizde er geç anne olduk okuduğum kadarıyla hatta 2 ciler bıler gelmıs kımınınkılerde yolda kımınınkılerde benım gıbı calışma asamalarındadır kım bılır:52: kızlar sızı çok ozledım valla sohbet etmeyı dertlesmeyı ama bebekler olunca ınsan ılgılenmekten cocuğuna buraya gıremıyor.neyse kızlar benım tanıyan herkeze çok çok slm bebişlerinizle eşlerinizde allahım uzun ömürler versın ınşlh,byyyyy

Kızlar kimse gelip gitmiyor ama ben yine yazım 3 ay 1 haftalık hamileyken normal muayene gidiyodum bide baktık kalbi durmuş bebeğimin kürtaj oldum bugün 21 ci gün nasip kısmet demekki :31:

Kızlar kimse gelip gitmiyor ama ben yine yazım 3 ay 1 haftalık hamileyken normal muayene gidiyodum bide baktık kalbi durmuş bebeğimin kürtaj oldum bugün 21 ci gün nasip kısmet demekki :31:

Kubıcım çok gecmıs olsun benımde ılk gebelıgım tam3 ayda kontrole gıttık bızde kalıbının durduğunu ogrendık senı çok ıyı anlıyorum canım uzulupde stres yapma olurmu sakın kısmet ben 8 ay sonra gebe kaldım ınşlh sende en kısa zamanda kalırsın ınşlh sımdı oğluşum 2.5yasında zıpırmı zıpırmı ama çok şükürü iyiki olmuş tosunun bırazcık tombişdde :)) tosuncuk dıyoruz bız..neyse canım kib ınşlh sendinde olucak bır gun sabret ok op byyy

Slm kızlar. Uzun zaman sonra girdim. Sifremi unutmuştum hatırladım. 2010 yilinda tup bebek denememiz başarısız olmustu 10.12.2012 de normal yollarla bir erkek çocuğu annesi oldum. Şimdide 11 haftalık hamileyim. Rabbim tüm dileyenlere nasip etsin.

iyiakşamlar kızlar..çoook uzun zamandır girmemiştim siteye vee çook değişmiş...2.bebeklere hamiş arkadaşlar gittikce artıyo maşallah.rabbim sağ salim kucaklarına almayı nasıp etsin inşallah....
biz de çook iyiyiz şükür..kızım çook tatlı dilli bazen çook dilli..inşalah onada bi kardeş gelir ilerde şimdilij-k zamanı var..:)
hepinizi çook öptüm

Merhaba arkadaşlar zaman öyle hizli akip gittiki oğlum 4 yasinda 5 haftalık hamileyim bize supriz oldu dr tedavisiz olmaz diyordu ona rağmen korunduk ama Rabbim verince veriyo buraya ve sizleri ozledim

Merhaba arkadaşlar zaman öyle hizli akip gittiki oğlum 4 yasinda 5 haftalık hamileyim bize supriz oldu dr tedavisiz olmaz diyordu ona rağmen korunduk ama Rabbim verince veriyo buraya ve sizleri ozledim

:nazar::nazar::anneadayı: gözünüz aydın olsun..rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasıp etsin......:KK68:

Merhaba arkadaşlar ben de 2.5 yillik evliyim bu gebelik denememin 3. Ayi bu aydan itibaren negatif düşünceleri aklımdan çıkarıyorum ve hep pozitif düşünüyorum kendime böyle Söz verdim

slm kızlarrr bende geldımmm,,sonunda sızı ve topıgımızı buldum uzun zamandır gıremıyodum,fırsat bulur bulmazda topiğimizi aradım ve cok sukur buldum ,,nasılsınızzz cok ozledım sızlerııı dertlesmeyı ne var neyokk konusalım artık burdaa artıkkk gırerımmm burdayımmm

slm kızlar daha oncede yazdım ama neyse,artık burdayım fırsat bulumıyordum uzun zamandır,sukur artık topiğimizide sızıde buldum

Back
X