Pozitif enerji

sl_12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2017
2.028
2.288
83
Arkadaslar çok negatif bir enerjim var çok olumsuzum. Güzel bir hayatım var kpss dışında hiç bir sorunum yok. Enerjimi yüksek tutmak istiyorum psikatriye gidiyorum. Önceden cıvıl cıvıldım. Ama artık çok durgunum. Çok olumsuz düşünüyorum. Tatile gidicem canım hiç istemiyor hiç arkadaslarımla görüşmüyorum. Sosyal olarak sadece eşimle pazar günleri vakit geçiriyorum onun dışında tüm gün film izleyip kitap okuyorum. Eşimle ilgili sorunum yok oda kızıyor çık gez toz evde oturma sürekli.Ama inanın hiç içimden gelmiyor. Nasıl kendimi toparlarım bilmiyorum

Bazi insanlar boyledir ve ben bu insanlari hic anlamam. Iyi ve guzel olani dusunmek varken negatiflik neden?

Arkadaslar çok negatif bir enerjim var çok olumsuzum. Güzel bir hayatım var kpss dışında hiç bir sorunum yok. Enerjimi yüksek tutmak istiyorum psikatriye gidiyorum. Önceden cıvıl cıvıldım. Ama artık çok durgunum. Çok olumsuz düşünüyorum. Tatile gidicem canım hiç istemiyor hiç arkadaslarımla görüşmüyorum. Sosyal olarak sadece eşimle pazar günleri vakit geçiriyorum onun dışında tüm gün film izleyip kitap okuyorum. Eşimle ilgili sorunum yok oda kızıyor çık gez toz evde oturma sürekli.Ama inanın hiç içimden gelmiyor. Nasıl kendimi toparlarım bilmiyorum
burdan üflüyorum:)

Hep mi böyleydiniz şu sıra mı oldunuz? Yani hep böyleyseniz pesimist bir karakteriniz vardir zaten.Ama degilse psikologa gidilmeli .Aslina bakarsaniz hep böyle olanlar da gitmeli ben zaten böyleyim dememeli!

Hep mi böyleydiniz şu sıra mı oldunuz? Yani hep böyleyseniz pesimist bir karakteriniz vardir zaten.Ama degilse psikologa gidilmeli .Aslina bakarsaniz hep böyle olanlar da gitmeli ben zaten böyleyim dememeli!
Hep böyle değildim şu 1 senedir çok kapadım kendimi normalde çok sosyal güleryüzlü biriydin

Troidlere ,demire çinkoya magneZyuma baktırın ,bakılmadıysa
Sonrada grubun çok mağdur kadınların olduğu konuları okuyup tövbe edin,dertsiz başıma dert mi çıkarıyorum diye ,
Hayat kpss den ibaret değil ....

Neden bir yildir boylesiniz?
Bunun sebebini biz bilemeyiz sadece siz bilebilirsiniz , ne yasadiniz ne oldu da bir yildir bunalimdasiniz?

Negatiflik artı asosyal kişilik var siz de sosyalleşerek üstünüzden bu yükü atabilirsiniz arkadaş edinin eve kapatıp kendinizi yalnızlığa mahkum etmeyin fakat sürekli negatif düşünürseniz bütün olumsuzlukları hayatınıza çekerseniz

spora basla
ben de yalnizim, arkadasim yok tüm gün cocuklarimlayim ama pozitifim
asöina bakarsan zor dönemler gecirdim yorgunum, uykusuzum ve calisacak zamanim yok kendim icin adim atacak zamanim yok
ama umut ediyorum, spor yapmak cok iyi geliyor, dogaya cik bol bol, topraga bas. iyi gelecek

Back
X