- 8 Şubat 2019
- 148
- 169
- 53
- 35
- Konu Sahibi Miliemilie
-
Ben sorunumu küçümseyen bir insan görüyorum sadece. Yanlış anladığım kısım nedir söylerseniz, arkadaştan özür dilerim. Hiç gocunmam bundan.Alt metni oldukca doluydu o cumlenin aslinda. Arkadasa haksizlik etmissiniz.
Bence arkadasinizin cig oldugunu soylemis. Neticede muhabbeti acan o. Boyle okudum acikcasi o mesaji.Ben sorunumu küçümseyen bir insan görüyorum sadece. Yanlış anladığım kısım nedir söylerseniz, arkadaştan özür dilerim. Hiç gocunmam bundan.
Ben sizin kadar iyi niyetli algılamadım. Kendi açıklamadığı sürece emin olamayacağız galiba.Bence arkadasinizin cig oldugunu soylemis. Neticede muhabbeti acan o. Boyle okudum acikcasi o mesaji.
Al işte! Bir de eğitimci olacak bu insanlar. Terbiyesizlik, sayısızlık... Sanki tezgahtan mal seçiyor gerizekalı.Size bir şey anlatayım
Bir gün okul müdürü önce beni odasına çağırdı, uyduruk bir şeyler sordu sonra da gönderdi. Yanında da genç bir çocuk vardı. Sonra diğer bir bekar öğretmen arkadaşı çağırdı. O da gidip geldi. Diğer öğretmenler güldüler. Ben ne olduğunu anlamadım.
Daha sonra müdür, ikinci çağırdığı kızı tekrar çağırıp demiş ki "o gün burada oturan çocuğu beğendin mi?"
Bizim öğretmen arkadaş da "cık" deyip omuz silkmiş :)
Dedim demez olur muyum. Bana sormadan ismimi bu tür şeylere karıştırma dedim.O beni istese ben onu isticek miydim? acaba deseydin ya...
Valla oraya doğru gidiyorum galiba. Yapayalnız ama huzurlu.Bir laf vardı toparlayamadım şimdi ama “kaliteli yanlızlığı tercih ederim’diye biten
Bence sizde öyle yapın
Hayatımdan çıkarsam, iyice yalnızlasiyorum bu sefer. Zaten çok az arkadaşım var daha da yalnız kalıcam. Bende bir anormallik var galiba. İnsanlarla anlaşamıyorum
Alttan aldığım insanların altında kaldım yolun sonunda. Bazen yalnızlıkta iyidir. Birşeylere susmak ne yazıkki karşıdakine gel tepeme çık beni küçümse dermiş gibi izlenim veriyor.
Bazi insanlat zeytinyagi gibi uste cikmayi cok iyi bilirBu durumun beni ne kadar incittiği, benim ona karşı asla böyle bişey yapmayacağımı söyledim. Kuru bir özür diledi. Sonra da sanki ben abartıyormuşum gibi mesafeli mesafeli konuşuyor . Her gün arayan insan bir haftadır aramıyor sanki ben suçluymuşum gibi.
10 yıllık bir kız arkadaşım var. Çok yakınız. Herşeyimizi paylaşırız. Ama geçenlerde yaşadığım bir olaydan sonra iyi niyetinden iyice şüphe eder oldum. Telefonda konuşurken "Bir arkadaşım evlenecek kız arıyordu. Ben seni ve x adındaki bir arkadaşımı söyledim. O da instagramdaki profil resimlerinizi görmüş heralde ve ben x i istiyorum, diğerini (yani beni) istemiyorum dedi. Ben de ısrarla hayır o iyi değil diğeri olacak dedim (bunu kahkaha atarak söylüyor)" dedi.
Şimdi ben burda beni düşürdüğü onur kırıcı duruma mı üzüleyim, beğenilmiyor olmama mı ? Kadınız neticede, bu tür karşılaştırmalar moralimizi bozabiliyor. Hadi böyle bişey yaşandı, bunu bana neden söylüyorsun. Zorla beni ona kakalamaya çalışmış. Çok komik bir olaymış gibi anlatıyor bir de.
Şimdi ben bu olayda art niyet aramalı mıyım ? Yoksa patavatsız deyip geçmeli miyim? Daha önce de bazı patavatsizkiklari olmuştu ama bu kadar değildi. Hayatımdan çıkarsam, iyice yalnızlasiyorum bu sefer. Zaten çok az arkadaşım var daha da yalnız kalıcam. Bende bir anormallik var galiba. İnsanlarla anlaşamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?