Pozitif enerjimi sömüren arkadaş

O beni istese ben onu isticek miydim? acaba deseydin ya...

Size bir şey anlatayım
Bir gün okul müdürü önce beni odasına çağırdı, uyduruk bir şeyler sordu sonra da gönderdi. Yanında da genç bir çocuk vardı. Sonra diğer bir bekar öğretmen arkadaşı çağırdı. O da gidip geldi. Diğer öğretmenler güldüler. Ben ne olduğunu anlamadım.
Daha sonra müdür, ikinci çağırdığı kızı tekrar çağırıp demiş ki "o gün burada oturan çocuğu beğendin mi?"
Bizim öğretmen arkadaş da "cık" deyip omuz silkmiş :)

Bir laf vardı toparlayamadım şimdi ama “kaliteli yanlızlığı tercih ederim’diye biten

Bence sizde öyle yapın

Al işte! Bir de eğitimci olacak bu insanlar. Terbiyesizlik, sayısızlık... Sanki tezgahtan mal seçiyor gerizekalı.

Arkadaşın belli ki dalga geçmiş seninle hemen arkadaşlığını bitirme ama tavrını koy mesafeli ol biraz ve asla ama asla güvenip sırrını anlatma

Patavatsizligi asan bir durum bence bu.

Enerjinizi vakumluyorsa bu arkadasiniz, hayatinizda olmasinin size bir artisi yok. Yalnizligi one surup hayatinizda kalsin istiyorsaniz, bu arkadasla ve esligindeki dusuk enerjiyle devam edeceksiniz o zaman.

Hayatımdan çıkarsam, iyice yalnızlasiyorum bu sefer. Zaten çok az arkadaşım var daha da yalnız kalıcam. Bende bir anormallik var galiba. İnsanlarla anlaşamıyorum

Sizin az arkadaşınız olduğunu biliyorsa bilhassa böyle ezici davranıyordur. Çoğu kadında olan aşağılık kompleksi nedeni ile aklı sıra size ezmeye çalışmış. Hiç taviz vermeyin. Nasıl sinirlendim anlatamam…

Siz de ne olur kafanıza takmayın, siz insanlarla anlaşamıyor değilsiniz… İnsanlar özellikle de kadınlar artık bir tuhaf… Sosyal medya içlerindeki canavarı daha artırdı resmen…

Böyle birisi ile hasbehal edeceğinize spora falan başlayın, orada çok güzel arkadaşlıklar kurulabiliyor… :)

Ya kötü kalpli insanları neden hayatınızda tutuyorsunuz ? Burada bile bir sürü fesat kadın var s.tiri çekin gitsin. aile dışında kimse vazgeçilmez değildir bence :)

Hayatından çıkarma bence. Ama bu konularda yorumsuz kal dediği kişiyle görüşme bu konuları konuşma kendisi konuşup kendisi dinlesin. Havadan sudan konuş bence

Bazi insanlat zeytinyagi gibi uste cikmayi cok iyi bilir

Sana tavsiyem;
Sen haklisin
Sakin pesinden kosma
O aramiyor diye zirt pirt arama
Degerini dusurursun onun gozunde
Bak bensiz yapamiyor bastan kizdi ama simdi pesimde benim arkadasligima ihtiyaci var diye dusunur

Gerekirse acikca konus
Benim sana tavir yapmam lazimken sen tavir yapiyorsun iyi valla..de
Koparsa da kopsun

Arkadasin iyi niyetli degil kusurabakma

Lüzumsuz arkadaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…