- 11 Haziran 2014
- 2.509
- 3.292
- 158
- Konu Sahibi Miliemilie
-
Aynı durum bende de var10 yıllık bir kız arkadaşım var. Çok yakınız. Herşeyimizi paylaşırız. Ama geçenlerde yaşadığım bir olaydan sonra iyi niyetinden iyice şüphe eder oldum. Telefonda konuşurken "Bir arkadaşım evlenecek kız arıyordu. Ben seni ve x adındaki bir arkadaşımı söyledim. O da instagramdaki profil resimlerinizi görmüş heralde ve ben x i istiyorum, diğerini (yani beni) istemiyorum dedi. Ben de ısrarla hayır o iyi değil diğeri olacak dedim (bunu kahkaha atarak söylüyor)" dedi.
Şimdi ben burda beni düşürdüğü onur kırıcı duruma mı üzüleyim, beğenilmiyor olmama mı ? Kadınız neticede, bu tür karşılaştırmalar moralimizi bozabiliyor. Hadi böyle bişey yaşandı, bunu bana neden söylüyorsun. Zorla beni ona kakalamaya çalışmış. Çok komik bir olaymış gibi anlatıyor bir de.
Şimdi ben bu olayda art niyet aramalı mıyım ? Yoksa patavatsız deyip geçmeli miyim? Daha önce de bazı patavatsizkiklari olmuştu ama bu kadar değildi. Hayatımdan çıkarsam, iyice yalnızlasiyorum bu sefer. Zaten çok az arkadaşım var daha da yalnız kalıcam. Bende bir anormallik var galiba. İnsanlarla anlaşamıyorum
Aynısından bir tane bende varParavatsız, övünmeyi seven, sıkan, bunaltan, kıskanç, insanın hayat enerjisini emen bir arkadaşım vardı. Başka okula tayini çıktı da rahatladım. İşin kötü yanı da üzüm üzüme baka baka kararıyor. Gerçekten yavaştan yavaştan kendisine benzetiyor böyle insanlar arkadaşlarını. Uzak durmakta fayda var.
Çıkarınn böyle arkadaşınızı hayatınızdan bana saygısı yoksa yargılıyorsa patavatsızlık yapıyorsa o insan brnim arkadaşım değil düşmanım bile olamaz benimde vardı böyle bir arkadaşımm sevgilim için napıyor senin amca demişti (yaş farkından) sildim attımm sinirimi bozcagınaa yalnız kalıyım daha iyii gercektende çok rahatladım kafanızı bozan kişi sizin arkadaşınız olamazz atın hayatınızdan bi de onu düşünmeye değmez10 yıllık bir kız arkadaşım var. Çok yakınız. Herşeyimizi paylaşırız. Ama geçenlerde yaşadığım bir olaydan sonra iyi niyetinden iyice şüphe eder oldum. Telefonda konuşurken "Bir arkadaşım evlenecek kız arıyordu. Ben seni ve x adındaki bir arkadaşımı söyledim. O da instagramdaki profil resimlerinizi görmüş heralde ve ben x i istiyorum, diğerini (yani beni) istemiyorum dedi. Ben de ısrarla hayır o iyi değil diğeri olacak dedim (bunu kahkaha atarak söylüyor)" dedi.
Şimdi ben burda beni düşürdüğü onur kırıcı duruma mı üzüleyim, beğenilmiyor olmama mı ? Kadınız neticede, bu tür karşılaştırmalar moralimizi bozabiliyor. Hadi böyle bişey yaşandı, bunu bana neden söylüyorsun. Zorla beni ona kakalamaya çalışmış. Çok komik bir olaymış gibi anlatıyor bir de.
Şimdi ben bu olayda art niyet aramalı mıyım ? Yoksa patavatsız deyip geçmeli miyim? Daha önce de bazı patavatsizkiklari olmuştu ama bu kadar değildi. Hayatımdan çıkarsam, iyice yalnızlasiyorum bu sefer. Zaten çok az arkadaşım var daha da yalnız kalıcam. Bende bir anormallik var galiba. İnsanlarla anlaşamıyorum
Yavaşça mesafe köy ne iyi niyeti resmen kötü niyet üzülmem için yapmış büyük ihtimal bir şeyini kıskanıyor..10 yıllık bir kız arkadaşım var. Çok yakınız. Herşeyimizi paylaşırız. Ama geçenlerde yaşadığım bir olaydan sonra iyi niyetinden iyice şüphe eder oldum. Telefonda konuşurken "Bir arkadaşım evlenecek kız arıyordu. Ben seni ve x adındaki bir arkadaşımı söyledim. O da instagramdaki profil resimlerinizi görmüş heralde ve ben x i istiyorum, diğerini (yani beni) istemiyorum dedi. Ben de ısrarla hayır o iyi değil diğeri olacak dedim (bunu kahkaha atarak söylüyor)" dedi.
Benim kendi yaşıt hiç arkadaşım yoktur canım hep büyüklerimle anlaşırım. Çıkarsan yalnız kalmazsın. Ben böyle bi kişiyi yanimda tutmazdım. Hiç masum gelmedi bu durum bana. Bence yalnızlık, onunla olan arkadaşlıktan daha iyidr10 yıllık bir kız arkadaşım var. Çok yakınız. Herşeyimizi paylaşırız. Ama geçenlerde yaşadığım bir olaydan sonra iyi niyetinden iyice şüphe eder oldum. Telefonda konuşurken "Bir arkadaşım evlenecek kız arıyordu. Ben seni ve x adındaki bir arkadaşımı söyledim. O da instagramdaki profil resimlerinizi görmüş heralde ve ben x i istiyorum, diğerini (yani beni) istemiyorum dedi. Ben de ısrarla hayır o iyi değil diğeri olacak dedim (bunu kahkaha atarak söylüyor)" dedi.
10 yıllık bir kız arkadaşım var. Çok yakınız. Herşeyimizi paylaşırız. Ama geçenlerde yaşadığım bir olaydan sonra iyi niyetinden iyice şüphe eder oldum. Telefonda konuşurken "Bir arkadaşım evlenecek kız arıyordu. Ben seni ve x adındaki bir arkadaşımı söyledim. O da instagramdaki profil resimlerinizi görmüş heralde ve ben x i istiyorum, diğerini (yani beni) istemiyorum dedi. Ben de ısrarla hayır o iyi değil diğeri olacak dedim (bunu kahkaha atarak söylüyor)" dedi.
10 yıllık bir kız arkadaşım var. Çok yakınız. Herşeyimizi paylaşırız. Ama geçenlerde yaşadığım bir olaydan sonra iyi niyetinden iyice şüphe eder oldum. Telefonda konuşurken "Bir arkadaşım evlenecek kız arıyordu. Ben seni ve x adındaki bir arkadaşımı söyledim. O da instagramdaki profil resimlerinizi görmüş heralde ve ben x i istiyorum, diğerini (yani beni) istemiyorum dedi. Ben de ısrarla hayır o iyi değil diğeri olacak dedim (bunu kahkaha atarak söylüyor)" dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?