- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 35
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #20.021
Ins cnm ya cok ıstıyorum ve korkuyorumHayırlı haberler veririz insallah
geçmiş olsun canım Allah saglıkla bebeğine kavustursun seniBenim kimyasal gebelikte bata 1 kala silik de olsa hicbir sey cikmamisti. Hic umudunu kaybetme o yuzden. Hatta soyle soyleyeyim. Bata 1 kala sabahki testim tertemizdi. Ayni gunun gecesi yaptigimda ise bayagi bayagi koyuydu. Ama kader iste ertesi gun adet olmustum.
Korku varya korku o bizi mahvetti zaten seninde bugün dimi bat gununIns cnm ya cok ıstıyorum ve korkuyorum
bunu yaptıktan sonra heyecanladım öğlen tekrar yaptım başka testle o çook silik amaP
pozitif.Hayırlı olsun :)
Umutsuzluğa kapilma resmen pozitif çıkmış inşallah sağlıkla alırsın kucağına hayırlısı olsun darısı bizlerebunu yaptıktan sonra heyecanladım öğlen tekrar yaptım başka testle o çook silik ama
İnşallah bu hemen çıktı sabah fakat 5 damla damlatmışım ilk yarım saatte üzrindeki ıslaklık gider gitmez belirdi ilk yarım saatte ama diğerini zor görüyorum.Umutsuzluğa kapilma resmen pozitif çıkmış inşallah sağlıkla alırsın kucağına hayırlısı olsun darısı bizlere
Diğerini yükle bakalım görebilecek miyizİnşallah bu hemen çıktı sabah fakat 5 damla damlatmışım ilk yarım saatte üzrindeki ıslaklık gider gitmez belirdi ilk yarım saatte ama diğerini zor görüyorum.
Normal sabah koyu çıkar zatenbunu yaptıktan sonra heyecanladım öğlen tekrar yaptım başka testle o çook silik ama
olmasa bukadar net çıkmaz herhalde daha önce de silik görüyordum ama sabah ki çok netti Al bi markaNormal sabah koyu çıkar zaten
İşteyi canım sonradan yaptığım yanımda atarım onuda birazdan diğerleri evde siz göremezdin onlar ço silikti.Diğerini yükle bakalım görebilecek miyiz
Anladım hadi hayırlısı olsunİşteyi canım sonradan yaptığım yanımda atarım onuda birazdan diğerleri evde siz göremezdin onlar ço silikti.
Cnm baya cizgi var inş gelmiştir artık kuzuBata 4 var durum nedir
Cnm naptın adet oldummu senMerhaba kızlar bat gunu bugun olanlar varmı benım gıbı yada bıkac gun kalanlar durumlarınız ne
Yok olmadım cnm suan agrımda yok elleyınce goguste agrı var bırazCnm naptın adet oldummu sen
Hadi inşallahYok olmadım cnm suan agrımda yok elleyınce goguste agrı var bıraz
Valla umut etmıyorum delırcem zaten atresten gece ruyamdad cıft cızgı gordum dygu manyaklıgı yasıyorum cnmHadi inşallah
Benim belimi sanki kesiyorlar ya normalde kanamam başlayınca olurdu bende şaşırdımHadi inşallah
Test yaptinmi senValla umut etmıyorum delırcem zaten atresten gece ruyamdad cıft cızgı gordum dygu manyaklıgı yasıyorum cnm
Sabah yaptn bıkac dk bktım beyaz gorunce attım valla zaten olmussada ılıskıden on gun gecmedı benım daha cnmTest yaptinmi sen
Neyse umudunu kaybetme genede bende yaptım çok belli olmayan gordumSabah yaptn bıkac dk bktım beyaz gorunce attım valla zaten olmussada ılıskıden on gun gecmedı benım daha cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?