Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Valla cnm hıc bılmıyorum suan bel agrısı ve akıntı var bebek yoksa gercekten sorun var sanırım bende korkuyorum
Canim bi daha mi kan versen acaba en azindan negatif cikarsa artik kafan rahatlar belki adetin sökülür eger zaten pozitif cikarsa o zaman danssss :)

Canim bi daha mi kan versen acaba en azindan negatif cikarsa artik kafan rahatlar belki adetin sökülür eger zaten pozitif cikarsa o zaman danssss :)
Carsamba gıdıcem tekrardan cnm onu beklıyorum randevu aldım kan vercem bıhafta once rahım duvarı kalınlasmıs demıstondr kıst falan gormedı haşa gelmedı dırenıyp adet cok ılgınc

Carsamba gıdıcem tekrardan cnm onu beklıyorum randevu aldım kan vercem bıhafta once rahım duvarı kalınlasmıs demıstondr kıst falan gormedı haşa gelmedı dırenıyp adet cok ılgınc
Canim hakkinda hayirlisi olsun insallah bi an once kafandaki soru isareti gider

Merhaba, ben de hemen hemen sizinle aynı durumu yaşamaktayım. Bugün 4 gün gecikme var ve hiç adet olacakmışım gibi hissetmiyorum. Arada oluşan mide bulantısı, karında şişlik, bel ağrısı ve uyku hali var. 3 gün gecikmeden sonra idrar testi yaptım ama negatif çıktı. Belki de ben erken davrandım bilemiyorum ama adet de olamıyorum. Çok karışık bir durum ve en çok da beklemek insanı yoruyor..

Aynen cnm oyle bel agrım arttı sımdı rahatsız hıssedıyorum belkı gec dollenme olmustur dıye beklıyorum ama umudum yok adetlerı bılac defa bozulan bırıyım ve bu canımı sıkıyor kafam cok karısık bılmıyorum hıc bısey senın yumurtlaman nasıl

Benim adetlerim zaman zaman düzensizleşiyor. Bazen 27, bazen 32 günde bir oluyor. Yumurtlama dönemini açıkçası takip etmedim, bu ilk deneme olduğu için sanırım... bilgisiz olduğumu bu site sayesinde farkettim ama bundan sonra yumurtlama takibi de yapacağım. Geç döllenme olasılığından dolayı merakla bekliyorum ama bir gelişme yok..

Aynı benım gıbıson uc ay 27 gunde oluyorum 4. Ay 29 sonra bı gelmıyo bazen 45 gune sarkıyo ama buay 21. Gune kdr yumurtlamam yoktu akıntımdan anladım acıkcası olmadını kan verdm dusuk cıktı ogunden sonra yumurtladıysam belkı tuttuysa tutmustır bılmıyorum acıkcası pek umıdım yok buyul ıhtımaal yumurtlamam olmadıgı ıcın gecıkto dıye dusunuyorum herkes hamılesın dıyo ama ben hıssetmıyorum

Allah gönlüne göre versin.. hayırlısı olsun.. Şahsen ben yumurtlama olup olmadığından emin bile değilim çünkü sürekli bir akıntı hali mevcut. :/
Daha önce kadın doğum uzmanına muayene olmuş muydun?

Ara sıra gıdıyorum gecen oersembe kanda verdım ıkı gunluk gecıkmeyle kan begatıf cıkmıstı bılmıyom gercı hıssızom suan beklıyorum sadece kafa karısık

Kizlar bugun bat gunumdu ama olmadim. Gece gece test yaptim. Sizce? Yine mi olmadi yahu?
Göremedim ben de bir şey ama hayırlısıysa inşallah vardır bencilin gecikmeye devam ederse başka markayla tekrarla bence testi

Canım seni çok iyi anlıyorum , benim de ili gün önce böyle hatta daha silik çıktı testte hemen gidip kan verdim dayanamayıp , sen de kan ver istersen inşallah bebeğin seninledir

Ara sıra gıdıyorum gecen oersembe kanda verdım ıkı gunluk gecıkmeyle kan begatıf cıkmıstı bılmıyom gercı hıssızom suan beklıyorum sadece kafa karısık

Yumurtalıklarında veya rahminde bir sorun yoksa hiç endişelenme. Umarım ne istiyorsan o olur.

Yumurtalıklarında veya rahminde bir sorun yoksa hiç endişelenme. Umarım ne istiyorsan o olur.
Yoktu cnm ultrasonla ve bıkez alttan muayne olmustum bısıkıntı yoktu ara ara gecıkıyo tamda buzamana geşınce kotu oldu hatta esımle ıddaya bıle gırdık hanılesın degılsın dıye

Canım seni çok iyi anlıyorum , benim de ili gün önce böyle hatta daha silik çıktı testte hemen gidip kan verdim dayanamayıp , sen de kan ver istersen inşallah bebeğin seninledir
İnşallah canım. Birkaç gün daha sabredip çizgi koyulaşınca gitmeyi düşünüyorum. Senin kan sonucun ne çıktı peki?

Pozitif gibi duruyo canım baya belli. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…