• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

of offf bizde görsek şu çift çizgileri rabbim hepiniz anne olun inşallah kızlar. bugün test yaptım yine tek çizgi:kızgın:

Canım benim gorumcem de şu an 8 haftası içinde o adet olacağı gün yaptırmıştı 260 civarı bir sonuç çıktı 4 gün sonra yaptı 1430 çıkmıştı yani canım sen geç kalmadan git bebeğini gör kalp atışını hisset :)

Bir sorun yok inşallah cevap vermedin hala

Lütfenn bakınnn. Ovülasyondan sonraki 5. Günümde yaptım. Hemen çıktı. Adetime 6 gün var sizce hamilemiyimmmm

Eklentiler

• 769A2E65-DA2F-4930-A2EB-CF6F30B570E3.webp
    769A2E65-DA2F-4930-A2EB-CF6F30B570E3.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 171
Bu kadar erken belli oluyor mu ama ilk hamileliğim olucak pek bi bilgim yok
bu kadar erken belli olmaz canım ovulasyon tarihini yanlış biliyor olabilirsin belki erken yumurtladın bir de çatlatma iğnesi vs. olmadın değil mi o yalancı pozitif verir 12 günden önce

Hayr iğne gilan olmadım . Bir önceki hastalığım 6 aralıktaydı takip ediyorum 21 i yumurtlama günüydü. Eczanelerde satılan hassas 10 gün içinde belli eden testlerden aldım hemen bu silik çizgi çıktı. Göğüslerim dolgunlaştılar. Uçları kalınlaştı midem hafif bulanıyor kasıklarıma ara ara batmalar oluyor çok halsizleştim

Hayr iğne gilan olmadım . Bir önceki hastalığım 6 aralıktaydı takip ediyorum 21 i yumurtlama günüydü. Eczanelerde satılan hassas 10 gün içinde belli eden testlerden aldım hemen bu silik çizgi çıktı. Göğüslerim dolgunlaştılar. Uçları kalınlaştı midem hafif bulanıyor kasıklarıma ara ara batmalar oluyor çok halsizleştim
zaten teste göre bariz hamilesin canım :)

Back
X