- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.281
Kesinlikle hayalet çizgi değil ama bilemedim inşallah vardır bebekAdetime 6 gün var.Bu sabah test yaptım ilk 10 dk negatif olarak gördüm işe gittim akşam geldiğimde belirgin pembe 2. Çizgi vardı.Test Laboquick marka.Böyle bir şey mümkün mü ?
laboquıck de 3 yıldır günlerce beklese de ışığı da tutsam hayalet çizgi göremedim bence tekrarlayın testi umut varAdetime 6 gün var.Bu sabah test yaptım ilk 10 dk negatif olarak gördüm işe gittim akşam geldiğimde belirgin pembe 2. Çizgi vardı.Test Laboquick marka.Böyle bir şey mümkün mü ?
Canım hayırlı ugurlu olsun ınsallah saglıkla alırsın bebegini kucagına bu testler de benım bırı oncomed bırı de laboquıck benimkiler de soluk görünüyor bende de bir kimyasal gebelik var korkuyorum ınsallaj benım ki de seninki gıbı koyulasır cok korkuyorumBenimde 2,5 yıl oldu canım, inşallah rabbim aratmadan bunaltmadan hepimize nasip etsin.
Adet tarihinde mi yapmıştınız testleriCanım hayırlı ugurlu olsun ınsallah saglıkla alırsın bebegini kucagına bu testler de benım bırı oncomed bırı de laboquıck benimkiler de soluk görünüyor bende de bir kimyasal gebelik var korkuyorum ınsallaj benım ki de seninki gıbı koyulasır cok korkuyorum Eki Görüntüle 2283301
üstteki adet olmam gereken gündü yani dun alttakini sabah yaptım 1 gün gecikme varAdet tarihinde mi yapmıştınız testleri
Canım hayırlı ugurlu olsun ınsallah saglıkla alırsın bebegini kucagına bu testler de benım bırı oncomed bırı de laboquıck benimkiler de soluk görünüyor bende de bir kimyasal gebelik var korkuyorum ınsallaj benım ki de seninki gıbı koyulasır cok korkuyorum Eki Görüntüle 2283301
Var bence.. benim de ilk testim buna benziyordu.
Bende var diye düşünmüştüm bugün yaptğm testte negatifi görünce hayal kırıklığına uğradımVar bence.. benim de ilk testim buna benziyordu.
Bende var diye düşünmüştüm bugün yaptğm testte negatifi görünce hayal kırıklığına uğradım
Amin ınsallah bende c cızgısıne denk olana kadar vermeyi dusunmuyorm boyle evde takıp edecegm ınsallah saglıkla ilerler :)Hayırlı olsun canım bence gayet belli. Ben o kadar korktum ki hastanede olmama rağmen 3 gün kan veremedim. İnşallah bu kez sağlıkla nasip olur kucağımıza almak.:)
Insallah ya insallah vardir 11 aydir her ay aynı hayal kırıklığına uğramak artık çok yoruldumBenim en son yaptığım testte neredeyse hiç yok gibiydi 1-2 saat sonra kıpkırmızı çıktı. Biraz daha bekleyin yine yapın. İnşallah gönlünüzce olur.
Var gibi görünüyorKızlar merhaba sizde hamilelik var mı?☺sante leydi markası emin olamadım
Yaa ikilemde kaldım dedim bunu kadınlar kulübü bilir ancaVar gibi görünüyor
Canım ilk yarım saat içinde olduysa çizgi vardır büyük ihtimalleYaa ikilemde kaldım dedim bunu kadınlar kulübü bilir ancasize güveniyorum bat günü böyle olması normal midir
Çok teşekkürler QWERTY umarım herşey gönlünce olurCanım ilk yarım saat içinde olduysa çizgi vardır büyük ihtimalle
Amin inşallah hepimizinÇok teşekkürler QWERTY umarım herşey gönlünce olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?