- Emoji Skoru
- 39
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.321
Gebeliktemi böyle oldubu testlerde ovulasyondan sonra
9. gün
11.gün
12.gün
13. gün
14. günde yapılmış
dikkat ettiyseniz ovulasyondan sonraki 9. gün yani adete 5 gün kala negatif
11. ve 12. gün çok ama çok silik bir pozitif var
13. ve 14. gün gözle seçilebilinen bir çizgi mevcut:CüvCüv:
Bu testlerde ovulasyonun 10. günü yapılmaya başlanmış
Ne yazıkki ilki negatif ama umutsuzluğa yer yok bakın nasılsa çift olmuş çizgiler :asigim:
Canim testine cok damlatmişsin bide galiba gebelik yokKızlarr bu nedemek oluyor adetim e 5 gün kala yaptım bu sabah. Yaklaşık 10 gündür gebelik belirtileri var dayanamayıp test alıp yaptım
Testin bozuk canım yada idrarı fazla damlatmıisşın tekrar yenisiyle dene derim benKızlarr bu nedemek oluyor adetim e 5 gün kala yaptım bu sabah. Yaklaşık 10 gündür gebelik belirtileri var dayanamayıp test alıp yaptım
Hakinda hayirlisi cnm insallah hamilesindirAdetimi beklicem yapıcak bişey yok inşallah hayalkırıklığı yaşanmaz
Canim galiba negatif cunku pozitif olsa boyle olmazArkadaşlar merhaba, 9 aylık evliyim hiç korunmadık ama bu aya kadar hamile kalmadım. Bugün yaptığım testler resimdeki gibi çıktı. Acaba gebelik olabilir mi ? Eki Görüntüle 2286105
Canim galiba negatif cunku pozitif olsa boyle olmaz
2inci cizgiyi göremedim ben 5 filan bekletiniz dimi
Evet beklettim gorunuyo ama goremedinmi canm2inci cizgiyi göremedim ben 5 filan bekletiniz dimi
bende ikinci çizgiyi göremedim
Canim sen goruyormusun bazen telde guzel cikmiyor
Silik bi çizgi var orda hemen mi çıktı acaba
Bende gordum ama cok silikSilik bi çizgi var orda hemen mi çıktı acaba
Evet 5 6 dk da cikti ama zor gorunuyor elimde telefonda netSilik bi çizgi var orda hemen mi çıktı acaba
Anlafim cnm adetin gecikmişmiydiEvet 5 6 dk da cikti ama zor gorunuyor elimde telefonda net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?