- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.301
Test senin de mi senta leydi? Bence var silik çizgi bat hangi gün??Kızlar bir bakar mısınız? Çok sıvı alıp tuvalete girdikten 10 dakika sonra yeniden girip test yaptım resimde çok net değil ama silik pembe bir çizgi çıktı. Bugün yapmayacaktım ama sabaha kadar dayanamdım. Görebilen var mı?
görünüyor canım gayet de net pazartesi kan ver :)Kızlar bir bakar mısınız? Çok sıvı alıp tuvalete girdikten 10 dakika sonra yeniden girip test yaptım resimde çok net değil ama silik pembe bir çizgi çıktı. Bugün yapmayacaktım ama sabaha kadar dayanamdım. Görebilen var mı?
Evet canım senta leydi, bat bugündüTest senin de mi senta leydi? Bence var silik çizgi bat hangi gün??
Ay hadi inşallah canım benim çıplak gözle daha çok belli oluyorgörünüyor canım gayet de net pazartesi kan ver :)
Çok teşekkür ederimEsra günaydın her ikisinde de görülüyor ☺benim de bat günüm bugün hayırlı sonuçlar olur inşallah ♥
Gebesin canim hayirli olsunMerhaba
15 haziran da regl oldum normalde 7 gün sürer 5 günde bitti ama baya normal kanamam oldu
Bittiği gün 2 geceliğine termal otele gittim . Otele gittiğim günden itibaren bu güne kadar (10gün boyunca) kahverengi lekelenmem oldu. Bu çarşamba da tatile çıkacaktık . Ne olur ne olmaz diye sabah test yaptım , ardından kan verdim . Değerim 80,84 çıktı . Ne sevinebiliyorum ne de üzülebiliyorum . Tatili iptal ettik . Yarın tekrar kan vermeyi bekliyorumEki Görüntüle 2283546
Pozitif hamilesinCanım hayırlı ugurlu olsun ınsallah saglıkla alırsın bebegini kucagına bu testler de benım bırı oncomed bırı de laboquıck benimkiler de soluk görünüyor bende de bir kimyasal gebelik var korkuyorum ınsallaj benım ki de seninki gıbı koyulasır cok korkuyorum Eki Görüntüle 2283301
Hayırlı olsun. İnşallah bekleyen herkese nasip olsunKızlar darısı tüm bekleyenlere olsun :)))
Bence negatıf tahmınimce de istemıyorsndur korkma derim hayırlısıÜç aylık iğne ile korunuyorum 2 kızım var biri 4 diğeri 1.5 emziriyorum 1 haftadır şiddetli kasık agrım var resmen doğum yapcam gibi yumurtalıklarım ağrıyor test yaptım belli belirsiz pembe. İncecik bişi çıktı emin değilim olabilirmi ki 2.5 senedir adet görmüyorum
Amin canımm benımmm :))Hayırlı olsun. İnşallah bekleyen herkese nasip olsun
İnşallah canım evet istemiyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahBence negatıf tahmınimce de istemıyorsndur korkma derim hayırlısı
Bugün bir tane daha aldım test ve damlatırken t de baya bekledi sonra cye geçti gölge gibi kaldı t kasık ağrım çok farklı ben bu ağrıyla ilk kızımı ögrenmiştim 3 aylık iğnede gebe mi kaldım şimdi ben flaştan belki degil ama elimde bariz gölge açık pembe var ağrım biraz daha azaldı gibi bugün mümkünce yatıyorum varsa düşmesin diye aldırmaya kıyamamÜç aylık iğne ile korunuyorum 2 kızım var biri 4 diğeri 1.5 emziriyorum 1 haftadır şiddetli kasık agrım var resmen doğum yapcam gibi yumurtalıklarım ağrıyor test yaptım belli belirsiz pembe. İncecik bişi çıktı emin değilim olabilirmi ki 2.5 senedir adet görmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?