Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Test senin de mi senta leydi? Bence var silik çizgi bat hangi gün??

görünüyor canım gayet de net pazartesi kan ver :)

Kızlar günaydınnnnn. Bu ay hsg çekildim ve histeroskopiyle polip aldırdım. Bugün adet günüm. Dün birkaç gündür ateşim ve kasıkta çok fazla batma var diye şüphelenip test yaptım. Alttaki adetten bir gün önce akşam çok sıvı alinmış sonuç. Üstteki de şimdi yaptığım ilk idrar. Aradaki fark testten olabilir mi? Alttaki laboquick, üstteki nöbetçi eczaneden aldım ilk kez duydum one step diye bir test. Hassasiyet olarak mı farklı acaba

Merhaba
15 haziran da regl oldum normalde 7 gün sürer 5 günde bitti ama baya normal kanamam oldu
Bittiği gün 2 geceliğine termal otele gittim . Otele gittiğim günden itibaren bu güne kadar (10gün boyunca) kahverengi lekelenmem oldu. Bu çarşamba da tatile çıkacaktık . Ne olur ne olmaz diye sabah test yaptım , ardından kan verdim . Değerim 80,84 çıktı . Ne sevinebiliyorum ne de üzülebiliyorum . Tatili iptal ettik . Yarın tekrar kan vermeyi bekliyorum

Gebesin canim hayirli olsun

Pozitif hamilesin

Üç aylık iğne ile korunuyorum 2 kızım var biri 4 diğeri 1.5 emziriyorum 1 haftadır şiddetli kasık agrım var resmen doğum yapcam gibi yumurtalıklarım ağrıyor test yaptım belli belirsiz pembe. İncecik bişi çıktı emin değilim olabilirmi ki 2.5 senedir adet görmüyorum

Eklentiler

• IMG_20190702_170912.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 180
Bence negatıf tahmınimce de istemıyorsndur korkma derim hayırlısı

Bende önce ucuz testlerden almıştım iki tane test bolmesı hemen pembelestı ama o kırmızı dağınıklık bir turlu gitmedi sonra bir de iyisinden aldım direk çift cıktı. Sat 4 hazırlan testleri 30 Haziran da yaptım örnek olsun dıye koyuyorum dağınık testler kafa karıştırıyor cunku

Bugün bir tane daha aldım test ve damlatırken t de baya bekledi sonra cye geçti gölge gibi kaldı t kasık ağrım çok farklı ben bu ağrıyla ilk kızımı ögrenmiştim 3 aylık iğnede gebe mi kaldım şimdi ben flaştan belki degil ama elimde bariz gölge açık pembe var ağrım biraz daha azaldı gibi bugün mümkünce yatıyorum varsa düşmesin diye aldırmaya kıyamam

Eklentiler

• IMG_20190703_160649.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 209
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…