- 28 Mayıs 2019
- 106
- 158
- 18
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.521
Yaa gercekten mi? Bal damlıyor agzınizdan valla :) İnsallahBence yaşamazsın bariz belli ikinci çizgin
Hayirli olsun cokonatAdet gecikmesinin 2. Günü böyle çıktı. Ne zaman netleşir çizgim acaba? Ve ne zaman doktora gitmeliyim arkdşlar? Eki Görüntüle 2288999
Sagol canim su 3 gun daha gecsin kan testinde gorup rahatlayacagim. Allah isteyen herkese nasip etsin insallahGozun aydin canim
Tesekkur ederimmm :)) bugun çok net. Yarın kan vermeye gitcem. Geçen hafta çarşamba 11 di kan değerimHayirli olsun cokonat
Evet silik çizgileri gördüm ben. Umarım vardır. Hayırlı olsun. Idrarla koyulasmasini takip edip adetin gecikince kan verebilirsinMerhaba arkadaşlar sizce bu testler pozitif mi? Aklım karıştı bir şey görüyorum ama emin değilim
Eki Görüntüle 2289177 Eki Görüntüle 2289178 Eki Görüntüle 2289179
inşallahEvet silik çizgileri gördüm ben. Umarım vardır. Hayırlı olsun. Idrarla koyulasmasini takip edip adetin gecikince kan verebilirsin
Değeriniz gayet güzel gelecek bu teste göre
Çok teşekkür ederim canım sağlıkla alalım kucagimiza insallahDeğeriniz gayet güzel gelecek bu teste göre ☺ Tebrikler
Amin canımmÇok teşekkür ederim canım sağlıkla alalım kucagimiza insallah
Ciddi mısın yaaTest testliginden utanmis resmen
Control cizgisini delmis gecmis.
Hayatım da gördüğüm en baba gebelik testi.Tebrik Ederim. Masaallahh Rabbim tamamnina erdirsin insallah.
Ciddi mısın yaa
Guldurdun beni vallahi
Çok teşekkür ederim çok aminnnnnnn inşallahhhhh(bu sefer tamamına ereriz insallah)
Vallahi resmen gebelik pik'i yapmis senin testin.
Yani bu kadar koyu kirmizi daha once hic gormemistim.
Rabbim size bagislasin insallah.
evet bende çok şaşırdım aslında ilk bebegimde böyle değildi hafiften silikti ama bu
Amin insallah canım Allah razı olsun ❤
Aaaa öyle mi oluyormuş yaaaaaBelki bu sefer beşiz filandir.
ikiz dersek bu cizgiye ayip etmiş oluruz.
Aaaa öyle mi oluyormuş yaaaaa
Here olur mu olur arkadaşımYok arkadasim panik yapma
Espiri sadece.
En onemlisi o degil mi zaten?Here olur mu olur arkadaşım
Sağlıklı sıhhati olsun da başka bisi istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?