- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.541
Başımdan sağlıksız gebelik geçtiği için ayrı korkular varEn onemlisi o degil mi zaten?
Rabbim herkesin yavrusuna saglik sihhat versin insallah.
İnsallah bu sefer oyle olmazBaşımdan sağlıksız gebelik geçtiği için ayrı korkular var
Maşallah canim gozun aydinnn
İnsallah bu sefer oyle olmaz
Rabbim korusun ikinizi de.
Inşallah canlar sagolunnnnMaşallah canim gozun aydinnn
Evet pozitifArkadaşlar bu gebelik testi pozitif değil mi 1 hafta günüm geçti
Ya arkadaşım negatif diyo bi ikna edemedim sinirim bozulduEvet pozitif
Bariz pozitif ne yapacan sen arkadasın ıYa arkadaşım negatif diyo bi ikna edemedim sinirim bozuldu
2. Gebeliğim kaç kez test yaptım şimdiye kadar pozitif bu diyorum arada gecikme olması normal diye tutturdu daha yarın kan testi yaptırcam o zaman gönderirim artıkBariz pozitif ne yapacan sen arkadasın ıYarın ilk idrarla yaparım o zaman daha koyu görürsün de ahahah
Bence de kan kesin sonuc2. Gebeliğim kaç kez test yaptım şimdiye kadar pozitif bu diyorum arada gecikme olması normal diye tutturdu daha yarın kan testi yaptırcam o zaman gönderirim artık
Sankim var gibiiiBen mi kendimi kandırıyorum yoksa var mı? Şaşı oldum bakmaktan
Telimde efekt uyguladim var gozukuo cnm. Kuruma cizgisi deildr insllh. Bat ne zamnBen mi kendimi kandırıyorum yoksa var mı? Şaşı oldum bakmaktan
Bugün geçeli 5. Gün. Cuma sabahı bi test daha yaparım bakalım koyulaşırmıTelimde efekt uyguladim var gozukuo cnm. Kuruma cizgisi deildr insllh. Bat ne zamn
Bence iki gune bir yapBugün geçeli 5. Gün. Cuma sabahı bi test daha yaparım bakalım koyulaşırmı
Hayirli olsun canimArkadaşlar bu gebelik testi pozitif değil mi 1 hafta günüm geçti
Gölge gibi varBen mi kendimi kandırıyorum yoksa var mı? Şaşı oldum bakmaktan
Hemen çizgi çıktı mı yoksa beklettin mi canım belirgin çİzgi bayaBen mi kendimi kandırıyorum yoksa var mı? Şaşı oldum bakmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?