Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Evet 2.ci gün daha koyu bece hamilesinz inşaAllah

canım doktorunun söylemiş olması gerekiyordu sana çatlatma iğnesinden sonra 14. gün test yapılır çünkü iğnenin içeriği hcg zaten şimdi test yaparsan yalancı pozitif olur herkesin iğnedeki hcg yi atma zamanı değişik ben mesela 10 günde atıyorum bir başkası 12 günde

Evet 2.ci gün daha koyu bece hamilesinz inşaAllah
Ayyyy ağzınızdan bal damlıyor Hadi inşallah öyledir çok tereddütteyim çünkü çatlatma iğnesi de bu görüntüye sebep oluyormuş.Şimdi heyecanla yarın sabahı beklicem hem kan vericem 30unda vermiştim kan 31 çıkmıştı değer. Eğer yarın daha yüksek çıkarsa dünyalar benim olacak :)

6 ağustosta test yapabilrsin demişti doktorum. Hcg sonucum dün 31 çıktı doktoruma gönderdim sevinebilir miyiz diye valla sevinebiliriz galiba ama çok değil, değer çok düşük henüz dedi. İğneyle ilgili bişey demedi

İnşaAllah çıkar canım iyi düşün iyi olsun

canım çok acele ediyorsun 6 ağustos a daha çok var Rabbim gönlüne göre versin inşallah hamilesindir

canım çok acele ediyorsun 6 ağustos a daha çok var Rabbim gönlüne göre versin inşallah hamilesindir
1 yıldır deniyoruz hiç adetim geçmeden test yapmadım ama bu ay sabah uyanır uyanmaz tuvalete koştum resmen aslında hiç yapmayacağım şey çok da takıldığım bir konu değildi ama yaşayacağım varmış bu stresi ne diyeyim

Kızlar tam 5 saat önce yapmıştım bu testi negatifti.
Az önce çöp poşetine atacaktım baktım silik çizgi var. Hamilemiyim, yoksa 5 saat geçtiği için test geçersiz mi?

Eklentiler

• ADA5C3A5-DDA9-4DB3-8DEA-D07E9D5CA124.webp
    66,9 KB · Görüntüleme: 187
Kızlar tam 5 saat önce yapmıştım bu testi negatifti.
Az önce çöp poşetine atacaktım baktım silik çizgi var. Hamilemiyim, yoksa 5 saat geçtiği için test geçersiz mi?
Merhaba canım. Geçtiğimiz 2 ayda da aynı senin testin gibi test gördüm bende. Testi yaptıktan birkaç saat sonda bu şekilde olmuştu. Kan verdiğinde bhcg 6.1 çıkmıştı doktora gittiğimde kimyasal düşük olmuş dedi. İnşallah senin değerin güzelce yükselir

Pazartesi gününden beri böyle çıkan testleri negatif diye atıyordum. İnternette gezinirken bu sitede silik çizgilerinde pozitif olduğunu gördüm. 5 Sene sonra çizgi görünce insan inanamıyor tabi... 15 Temmuz ilk iğne, 19 Temmuz ikinci iğneydi. Beklenen adet tarihim ise 3 Ağustos...

Eklentiler

• 67459221_927332567612265_7315306143859867648_n.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 166

Ya gerçekten mi

İnşallah kimyasal değildir, ilk gebeliğim de kimyasaldı.
Çok geçmiş olsun sana da, pazartesi saçlarımı boyatacaktım yarın kan versem çıkar mı eğer varsa?

Canım bu bildiğin pozitif.
Hayırlı olsunn

Ya gerçekten mi

İnşallah kimyasal değildir, ilk gebeliğim de kimyasaldı.
Çok geçmiş olsun sana da, pazartesi saçlarımı boyatacaktım yarın kan versem çıkar mı eğer varsa?
Ben 3 kez yaşadım kimyasal düşüğü. Artık tıp fakültesine gidiyorum. Genetik ve kan pıhtılaşması testi yapılacak yarın. Regli günümde dündü bütün test yaptım pozitif değil maalesef. Bence kan ver eğer pozitifse kanda çıkar hemde aklına takılmaz

İlk kimyasaldan sonra doktorun ne demişti?
Bana hemen hamile kalabilirsin demişti ama biz 3 ay beklemek istedik. 2 ay önce gittim özelde tüm tetkiklerimi yaptırdım doktorum maşallah bizden sağlıklısın hamile kalabilirsin dedi. Bilemedim ya kimyasalsa yine çok üzülürüm.
Rabbim sana da tez zamanda hayırlısıyla bir evlat nasip etsin inşallah

Doktorum bana da aynı şeyleri söylemişti. İlk kimyasaldan 7 ay sonra tekrar kimyasal yaşadım sonraki ay tekrar. Artık doktorum tıp fakültesine yönlendirdi rahim filmi vs istedi. Bakalım hayırlısıyla Rabbim bizi de sevindirsin tüm isteyenleri de. Ben bebiş isteyeli 1,5 sene oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…