- 30 Kasım 2013
- 2.003
- 1.359
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.841
Pozitifmiş. Teşekkür ederim.Dün yani adete 4 gün kala beta 79.30 du. Cumartesi doktor randevum var. İnş. artış gösterir.
Tabiki sabahki idrar daha dogru sonuc verir yarın sabah yine denemenizi tavsiye ederimSabahki test çoook hafif pembe varla yok aracıydı.akşam yaptığımda hiç birşey yok:/ bu olabilir mi
testi söküp içine bi bak canım. emin olamadımMerhaba hanımlar hala regl olmadım hayali bişiler görüyorum sanki
Cok hafif pembesi bişi var cnm yarın sabah tekrarlarım 40 adet test var elimde zatentesti söküp içine bi bak canım. emin olamadım
Ben göremedimGölge gibi cıktı sanki hafif pembe?
teste göre hamilesin canım. :)Arkadaşlar herkese merhaba,aranıza yeni katılanlardanım.Bu ay ilk denememiz şuan bata 4 gün var kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrı var ve kramplar oluyor iki gündür. Sabah test yaptım silik çizgi var gibi.Yorumlarınızı ve bu konudaki tecrübeli arkadaşların yardımını bekliyorum.Sizce hamilemiyim? Allah isteyen herkese nasip etsin❤Eki Görüntüle 2294786
Çok hafif gördüm sanki canımGölge gibi cıktı sanki hafif pembe?
Evet var canım hayırlı olsun kan ver inşaAllahArkadaşlar herkese merhaba,aranıza yeni katılanlardanım.Bu ay ilk denememiz şuan bata 4 gün var kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrı var ve kramplar oluyor iki gündür. Sabah test yaptım silik çizgi var gibi.Yorumlarınızı ve bu konudaki tecrübeli arkadaşların yardımını bekliyorum.Sizce hamilemiyim? Allah isteyen herkese nasip etsin❤Eki Görüntüle 2294786
Durdukça daha belirdi yeri canım sabah yine yapıcam hayırlısı olur inş 3.cü melegim olur olursadaÇok hafif gördüm sanki canımhadi inşaAllah vardır
Ayy inşallahh ilk kez birileriyle paylaşıyorum bunu duymak beni çok mutlu ettiteste göre hamilesin canım. :)
Cok belli canım kan ver derim hayırlu olsınArkadaşlar herkese merhaba,aranıza yeni katılanlardanım.Bu ay ilk denememiz şuan bata 4 gün var kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrı var ve kramplar oluyor iki gündür. Sabah test yaptım silik çizgi var gibi.Yorumlarınızı ve bu konudaki tecrübeli arkadaşların yardımını bekliyorum.Sizce hamilemiyim? Allah isteyen herkese nasip etsin❤Eki Görüntüle 2294786
Benimde öyle oldu ilk baştaDurdukça daha belirdi yeri canım sabah yine yapıcam hayırlısı olur inş 3.cü melegim olur olursada
Teşekkür ederim EylulveEylem yarın sabah gidip kan verim gelişmeleri yazarım sizeCok belli canım kan ver derim hayırlu olsın
Ver tabi haber merak ederiz pozitif amaTeşekkür ederim EylulveEylem yarın sabah gidip kan verim gelişmeleri yazarım size
Biri 4 diğeri 19 aylık canım aslında supriz oldu diyebilirim 3 aylık korunma iğnesini bıraktım doktor regl olabilirsin de olmayabilirsinde ama yumurtan var demiştiBenimde öyle oldu ilk baştaadetin gelmemiş bile bide senin
Ay MaşaAllah 3.cü ilkleri kaç yasında
AllahımmmVer tabi haber merak ederiz pozitif ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?