Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Sabahki test çoook hafif pembe varla yok aracıydı.akşam yaptığımda hiç birşey yok:/ bu olabilir mi

Merhaba hanımlar hala regl olmadım hayali bişiler görüyorum sanki

Eklentiler

• IMG_20190802_083401.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 181
Arkadaşlar herkese merhaba,aranıza yeni katılanlardanım.Bu ay ilk denememiz şuan bata 4 gün var kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrı var ve kramplar oluyor iki gündür. Sabah test yaptım silik çizgi var gibi.Yorumlarınızı ve bu konudaki tecrübeli arkadaşların yardımını bekliyorum.Sizce hamilemiyim? Allah isteyen herkese nasip etsin

teste göre hamilesin canım. :)

Evet var canım hayırlı olsun kan ver inşaAllah

teste göre hamilesin canım. :)
Ayy inşallahh ilk kez birileriyle paylaşıyorum bunu duymak beni çok mutlu etti çok teşekkür ederim inşallah öyleyimdir normalde adet ağrım bir gün öncesinde olurdu şimdi 4 gün var yine adet olacakmışım gibi ağrılar ama dayanamadım test yaptım böylr olunca umutlandım açkcası.daha önce benim durumumda olanlar aynı şeyleri yaşayanlar var mı başka?

Cok belli canım kan ver derim hayırlu olsın

Benimde öyle oldu ilk başta adetin gelmemiş bile bide senin
Ay MaşaAllah 3.cü ilkleri kaç yasında
Biri 4 diğeri 19 aylık canım aslında supriz oldu diyebilirim 3 aylık korunma iğnesini bıraktım doktor regl olabilirsin de olmayabilirsinde ama yumurtan var demişti
Geri çekilme deniyelim dedik 1 2 kez kaçtı beceremedi eşim sanırım kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…